Двойно лепящо тиксо и плат
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- Ludia
- Most Wanted
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Двойно лепящо тиксо и плат
малко в страни от темата, но ако съм разбрал правилно - искаш временно да прикрепиш нещо на коляното си, което обаче е подсигурено и по друг начин... защо просто не сложиш ластик който да опасва коляно/бедро и на него не закачаш това което трябва ? ще се получи като ножовете на глезена на водолазите примерно... 

- Ljubon
- Автомобил:
- Двигател:
Има една бяла двустранно лепяща Теса за огледала, която върши работа и не е много скъпа.
- Ludia
- Most Wanted
- Автомобил:
- Двигател:
Ljubon написа:Има една бяла двустранно лепяща Теса за огледала, която върши работа и не е много скъпа.
проблема със знамето идва от там, че е от материя много гладка, не знам как се казва, но примерно като коприна.. та няма обикновено тиксо, дори и монтажно не го хваща здраво. Или пък хваща толкова малко "власинки" че те са недостатъчни да задържат масата на знамето.. поне аз така си го обяснявам. най-добрия вариант на теория наистина е с двойното велкро на 3М като едната страна се лепи на латекса а другата се пришива на знамето. Или с телбод. За сега не съм ги опитвал тези методи, пазя ги за в краен случай. Вчера го залепих на доволно голяма площ и през ноща не беше паднало.
- nosex
- Вечен БАН
- Автомобил:
- Двигател:
Знамена/флагове се правят обикновено от полиестерен плат - това е материята 

- Ivailo
- Автомобил: VW Golf mk3
- Двигател: AAZ
- Контакти:
Ludia написа:малко в страни от темата, но ако съм разбрал правилно - искаш временно да прикрепиш нещо на коляното си, което обаче е подсигурено и по друг начин... защо просто не сложиш ластик който да опасва коляно/бедро и на него не закачаш това което трябва ? ще се получи като ножовете на глезена на водолазите примерно...
Да, един уред, който е добре да го гледам, докато летя...
Проблема на ластика е, че се изплъзва, най-често при излитане - според зависи от тичането... Няма да си загубя варио-то, ама може да се спъна, пък и да не се спъна във въздуха трудно ще го нанижа на крака си..
Ludia написа:Ljubon написа:Има една бяла двустранно лепяща Теса за огледала, която върши работа и не е много скъпа.
проблема със знамето идва от там, че е от материя много гладка, не знам как се казва, но примерно като коприна.. та няма обикновено тиксо, дори и монтажно не го хваща здраво. Или пък хваща толкова малко "власинки" че те са недостатъчни да задържат масата на знамето.....
Капни по две капки каноконлит заедно с двойно лепящото и ще го сваляш с мазилката...

- Ludia
- Most Wanted
- Автомобил:
- Двигател:
Asen_D написа:Ludia написа:Ljubon написа:Има една бяла двустранно лепяща Теса за огледала, която върши работа и не е много скъпа.
проблема със знамето идва от там, че е от материя много гладка, не знам как се казва, но примерно като коприна.. та няма обикновено тиксо, дори и монтажно не го хваща здраво. Или пък хваща толкова малко "власинки" че те са недостатъчни да задържат масата на знамето.....
Капни по две капки каноконлит заедно с двойно лепящото и ще го сваляш с мазилката...
то на латекса държи,откъм плата пада...сега като се прибрах половината беше увиснало... ще шия велкрото явно...

- ktamen
- Автомобил:
- Двигател:
Не може ли да "грундираш" малък участък от знамето с "Хелметекс" или нещо подобно което се залепва здраво от тиксото?
- Ludia
- Most Wanted
- Автомобил:
- Двигател:
ktamen написа:Не може ли да "грундираш" малък участък от знамето с "Хелметекс" или нещо подобно което се залепва здраво от тиксото?
не ми се иска да нанасям щети на знамето - стената по-лесно я прежалих

- BigTo
- Автомобил:
- Двигател:
Текер? Предполагам няма да е толкова страшно да се хване на няколко места.
Върни се в “ОФФ-Топик - други”