Бих помогнал и аз с каквото мога , имам цех за производство на длета за дърворезба на Цар БорисIII No 136 Б зад сградата на община Овча Купел ....когато не съм зает с основната си работа се занимавам и с точиларски услуги
тел. 0886511330
www.dleta.net
Кадърен точилар ?
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- vasstop
- Гадфадъ'
- Автомобил: Golf 2 syncro
- Двигател: 1P 1990
- Контакти:
Re: Кадърен точилар ?
Хахаха Мишо, точно тук не очаквах да те срещна.MIKELE-BG написа:Бих помогнал и аз с каквото мога , имам цех за производство на длета за дърворезба на Цар БорисIII No 136 Б зад сградата на община Овча Купел ....когато не съм зает с основната си работа се занимавам и с точиларски услуги
тел. 0886511330
http://www.dleta.net

Поздрави, ще ти звънна скоро както говорихме на хижа Паскал

- Ludia
- Most Wanted
- Автомобил:
- Двигател:
MIKELE-BG написа:Бих помогнал и аз с каквото мога , имам цех за производство на длета за дърворезба на Цар БорисIII No 136 Б зад сградата на община Овча Купел ....когато не съм зает с основната си работа се занимавам и с точиларски услуги
тел. 0886511330
http://www.dleta.net
чудесно, най-вероятно ще Ви посетя следващата седмица с няколко ножа, като разбира се преди това ще позвъня на телефона за уговорка

- petarkolev
- Автомобил: Jetta II 1.8
- Двигател: RP
Зад пазара на Красно село има едни дюкянчета на занаятчии. Точиларя е многокадърен само при него ходя, виждал съм го да точи и вериги за резачки. Димитър 0888861291.
Върни се в “ОФФ-Топик - други”