Закриват София ленд !!!!!!

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
stanimir
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот stanimir » Нед 17 сеп 2006 12:00

там ходих рядко.Не беше кой зане какво,на светлиннигодин иот другите световниувеселителни паркове,без тенденция за разрастване.
Доклкото чух,вече всяка въртележка струва 6 лв.Коетоправи абсолютно безпредметно съществуването на подобен род парк в България.
жалко,че не успяхме и ние да си имаме българския "пратер","дисниленд" и пр.//./.

BAN
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот BAN » Нед 17 сеп 2006 12:40

и аз се присъединявам към мненията, че трябва да се затвори!

15 или 20лв. вход не може да ме накара да вляза със семейството ми и после да пия бира за по 2-3лв + обяд, всичко да ми излезе към 100-тачка за един ден.

...ама после то били го намалили, еми то веднъж като му излезе име за супер цифромания - 'оди разправяй че мара вече не е к*рва.

По добре да фалират завинаги, да разпродават и да се свършва със скапания ленд.

Потребителски аватар
Ludia
Most Wanted
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Ludia » Нед 17 сеп 2006 13:14

BAN написа:и аз се присъединявам към мненията, че трябва да се затвори!

15 или 20лв. вход не може да ме накара да вляза със семейството ми и после да пия бира за по 2-3лв + обяд, всичко да ми излезе към 100-тачка за един ден.

...ама после то били го намалили, еми то веднъж като му излезе име за супер цифромания - 'оди разправяй че мара вече не е к*рва.

По добре да фалират завинаги, да разпродават и да се свършва със скапания ленд.

тебе баща ти да не те е завел насила там?!

Потребителски аватар
landwarrior
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот landwarrior » Нед 17 сеп 2006 13:31

BAN написа: ,,
e времето на циганските събори дето стреляш с въздушна пушка за по 0.5ст на чашка ,захарен по 0.20ст и блъскащи по 0.50стинки -свърши колега ,ти колко очакваш да струва ползването на тия съоръжения дето струват много много милиони ??то по същата логика да закрият и кината Арена щото хората и без тва си свалят безплатно пък и тоя билет 6 кинта за 2 часа гледане си е е работа аа?

Потребителски аватар
Kozunak
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Kozunak » Нед 17 сеп 2006 13:37

най-тъпото е че май беше най-големия увеселителен парк на Балканите.само в Гърция ли Турция ли беше имало по-голям ама той бил Аква.незнам, аз лично 2-3 пъти съм ходил там и не ме кефи нещо, но заради дечицата ми е гадно.кефят се яко малките дечурлига.а другаде дори няма подобие на такова нещо.в Младост май имаше някво Патиланци ли кво беше ма то е много зле.

Потребителски аватар
Ludia
Most Wanted
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Ludia » Нед 17 сеп 2006 13:37

landwarrior написа:
BAN написа: ,,
e времето на циганските събори дето стреляш с въздушна пушка за по 0.5ст на чашка ,захарен по 0.20ст и блъскащи по 0.50стинки -свърши колега ,ти колко очакваш да струва ползването на тия съоръжения дето струват много много милиони ??то по същата логика да закрият и кината Арена щото хората и без тва си свалят безплатно пък и тоя билет 6 кинта за 2 часа гледане си е е работа аа?

много точно казано :да:

ПП само малко си пооправи цените, че тия 0.5ст /половин стотинка/ незнам как ги измисли mhihi

Потребителски аватар
tedy
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот tedy » Нед 17 сеп 2006 13:45

dobrinb написа:Абе вие защо толкова плачете!? Нещо не мога да схвана - като е толкова готино вие що не ми кажете колко пъти на месец ходите там?
..Ако някой има да каже нещо конкретно по въпроса, или да даде предложение, да пише.Ако просто си търси отдушник за недоволството, да го направи другаде.

За мен е жалко, че го закриват по каквато и да е причина, няма значение...
Там просто човек можеше да си изкара готино, да освободи напрежението и за се забавлява.
За това "плача" :twisted:
А, това къде ще си изказвам недоволството теб не те грее изобщо, доколкото знам това е тема в "офф топик", или бъркам нещо?!?

Потребителски аватар
dobrin
Чингис хан
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот dobrin » Нед 17 сеп 2006 14:10

tedy написа:....За мен е жалко, че го закриват по каквато и да е причина, няма значение...
Там просто човек можеше да си изкара готино, да освободи напрежението и за се забавлява.
За това "плача" :twisted:
А, това къде ще си изказвам недоволството теб не те грее изобщо, доколкото знам това е тема в "офф топик", или бъркам нещо?!?

Постовете ми горе са в същата насока - не съм казал никъде, че е лошо, на мен също ми харесва, но това е истината - като нещо не върви, рано или късно си отива.
С думата "плача" и следващото изречение исках да кажа, че ходенето там е удоволствие, но не е по всеки джоб. За да са на печалба трябва да има голяма посещаемост, която ще им донесе приходи и покриване на разходите. Което очевидно не ставаше с тези цени.
Независимо, че темата е "офф топик", смятам, че проявата на негативизъм не помага и не е приятна за никого. Греенето няма да коментирам. От поста ти разбирам, че нещо съм те засегнал. Ако е така - извинявай, но не това е била целта на изказванията ми, най - малко пък съм имал за цел да обиждам точно тебе.

Потребителски аватар
vesics
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот vesics » Нед 17 сеп 2006 16:10

dobrinb написа:Абе вие защо толкова плачете!? Нещо не мога да схвана - като е толкова готино вие що не ми кажете колко пъти на месец ходите там?
Нормално е да затвори. Как се изкарват толкова пари, за да се покриват вноските по кредитите за построяването? Зимата това чудо не работи на практика. Основните им приходи са разчетени от увеселителните съоръжения, а не от закритата част. При 5 месеца лято и при такива цени - първоначално искаха по 15 ли бяха, 20 ли лева за цял ден?! А ако имаш две деца? Колко хора имат такива възможности! Ами за храна, ами за такова лакомство или онакова?! И айде сто лева са хвръкнали. Така че не е виновен никой, освен тези дето са го построили, че не са си направили сметката! Не бързайте да обвинявате никого - просто такива са законите на бизнеса!

Ае човек не виждаш ли че в тая скапана държава се напълни с бензиностанции,хотели и офис сгради.И сега какво според тебе по добре е да сринат Софя Ленд и да турнат неколко офис сгради и баровците да печелят от наеми а овеселителни паркове само по Телевизията!!! :bounce

Потребителски аватар
Ludia
Most Wanted
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Ludia » Нед 17 сеп 2006 16:25

а пък вие какво пък го нападнахте толко човека.......всеки има право на мнение,още повече човека се извини и поясни :evil:

vesics а за теб пич, щом България е скапана държава що не ходиш в по-нескапана?!

Потребителски аватар
dobrin
Чингис хан
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот dobrin » Нед 17 сеп 2006 16:28

Оф, повече нищо няма да обяснявам, щото явно се чете избирателно. Каквото мисля съм го написал.

Потребителски аватар
varkulaka
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот varkulaka » Нед 17 сеп 2006 16:28

Welcome in Bulgeria - при нас всичко е възможно , скоро може да сринат някое училище или детска градина и да направят бизнес център

Потребителски аватар
dobrin
Чингис хан
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот dobrin » Нед 17 сеп 2006 16:54

Ludia написа:...щом България е скапана държава ...

Ето това ми беше основната идея. Всеки плюе за щяло и нещяло държавата, все тя е виновна. Не че е цвете за мирисане, ама все пак държавата не е виновна за всички несгоди и неприятни събития на този свят. Пък и всички ние живеем в една и съща държава, всеки прави бизнес в една и съща държава. Нормално е да има както успешни, така и неуспешни начинания.

Потребителски аватар
tr0ll
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот tr0ll » Нед 17 сеп 2006 17:12

varkulaka написа:Welcome in Bulgeria - при нас всичко е възможно , скоро може да сринат някое училище или детска градина и да направят бизнес център

Вече е направено, за сужаление, и това :(
малко оф от темата ама ми е болка за училищата: едно време българина е давал мило и драго да се построи училище а сега се закриват на поразия, снощи дават по б-тв имало ислямистки семинари по родопите - ами там едно българско училище по селата не остана - за да идат на училище децата трябва да ходят по 5-6 км в най добрия случай :(

а идържавата не е скапана - скапани сме всички ние които живеем в нея - през периода 1989-1995 другарите успешно манипулираха и доведоха хората до това положение - никой не го е грижа какво става в тай държава - в една франция доколкото си спомням за една промяна в трудовото законодателство се вдигна цялата страна - тук всеки си прави каквото си иска и никаква реакция от обществото ...

Върни се в “ОФФ-Топик - други”