Гледам, слушам...и не вярвам..:))

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
Rabbit_TDI
Автомобил: A6 C5
Двигател: BFC
Контакти:

Мнениеот Rabbit_TDI » Нед 17 сеп 2006 23:28

dobrinb написа:
Rabbit_TDI написа:...

Друг характерен белег на рацерите извън града е, че надолу, при спускане по наклон, дават газ та ще им изхвръкнат буталата, както и наравно. Но когато дойде наклон нагоре - лошо - бенизнката се сдуха и айде на 4-та, а някой дори и на 3-та скрост. Пък дизелчето /еххх, хубавото ми TDI :cry: / цепи мрака - аз си поддържам еднаква скорост и при изкачване, и при спускане. И като изпреваря някой нагоре, ела после да видш какво става надолу - газ, страшна работа. Дизел завинаги :twisted:

:да: Още един белег извън града-сещат се че форсирания им но сдухан мотор е изял 10лв за 10 мин. и като си погледнат стрелката гонката спира.

Потребителски аватар
dobrin
Чингис хан
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот dobrin » Пон 18 сеп 2006 7:42

Rabbit_TDI написа:... :да: Още един белег извън града-сещат се че форсирания им но сдухан мотор е изял 10лв за 10 мин. и като си погледнат стрелката гонката спира.

mhihi mhihi mhihi

WasteLand_TD
Автомобил: E60_LCI_M57TU2_235+Golf4_ASV
Двигател:
Контакти:

Мнениеот WasteLand_TD » Пон 18 сеп 2006 9:05

Келеши много.....
Но аз най-много келешлъци на пътя съм виждал с Голф2 и Голф3.Защо е така не знам.
А и една друга "мода" така да се каже наблюдавам.Много често не рацера кара голфа ами мацката му.Лошо няма ама рацера е учи да изпреварва неправилно да засича.Да се държи нахално на пътя.Щото колкото пъти видя въпросната двойка - рацер+мадамка все келешлък правят.И честичко като изпреварят някоя колона, прередят всички, застанат най-отпред - доволно се смеят ей така - :xaxaxa
:evil:

Потребителски аватар
bobo7
форумно КГБ
Автомобил:
Двигател: AGN
Контакти:

Мнениеот bobo7 » Пон 18 сеп 2006 9:20

Nadya_ написа:
Vlad777 написа:хехе. олигофрени секви. аз като бях с голфа всички искаха да се дърпат с мене. сега с аудито - не :cry:

ама наистина забелязвам такава тенденция :shock ...сигурно е голям кеф да се дръпнеш с Голф!
Де да знам...гордост някаква ли..самопризнание ли, какъв ли е търсеният ефект..?? :dontknow: mhihi
еми пращай те ги при мен за да си повдигнат самочуствието , па после вие по-бързите ще им го сваляте!!! :P

Потребителски аватар
Rabbit_TDI
Автомобил: A6 C5
Двигател: BFC
Контакти:

Мнениеот Rabbit_TDI » Пон 18 сеп 2006 11:25

WasteLand_TD написа:Келеши много.....
Но аз най-много келешлъци на пътя съм виждал с Голф2 и Голф3.Защо е така не знам.
А и една друга "мода" така да се каже наблюдавам.Много често не рацера кара голфа ами мацката му.Лошо няма ама рацера е учи да изпреварва неправилно да засича.Да се държи нахално на пътя.Щото колкото пъти видя въпросната двойка - рацер+мадамка все келешлък правят.И честичко като изпреварят някоя колона, прередят всички, застанат най-отпред - доволно се смеят ей така - :xaxaxa
:evil:

Щото по пътищата има най-много Г2 и Г3.На следващото място по келешлъци са опелите и т.н.При сички автомобили си има келеши почти по равен процент съответно голфа като най-масов е с най-много келеши.Иначе да те светна колата на начинаещия рейсър е Сивик или Астра щото са по-остри а не "цивилния" Голф.

Потребителски аватар
batmilko
Автомобил: Opel Zafira
Двигател: 1900 CDTI
Контакти:

Мнениеот batmilko » Пон 18 сеп 2006 11:26

Tishku написа:Много сте бързи всичките бе :D Само с мен ли никой не се заяжда на пътя???

с тебе само катаджиите, що не пробва да се дръпнете mhihi mhihi mhihi

Върни се в “ОФФ-Топик - други”