Некоректно отношение от колега koki_8899

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
fac3`t0`fac3
Автомобил: Vw Golf ABF
Двигател: ABF

Некоректно отношение от колега koki_8899

Мнениеот fac3`t0`fac3 » Чет 12 яну 2012 9:44

Добро утро. Пиша в момента леко казано бесен , от развитието на случилото се вчера.
Нека разасня малко....

Продавам мобилен апарат Нокиа е71 реплика , която колегата koki_8899 реши да купи , следователно остави координати до къде да я пратя и тк.н. Изпратих я аз , като се старах всичко да бъде окомплектовано много добре за да няма при преноса някакви проблеми . Да подчертая че продавам напълно работещ апарат , и разбира се ползван от мен в рамките на 2-3 месеца. Та какво става вчера ли ?
Имахме уговорка , когато колегата получи смс да слезе да си вземе пратката , която бях пуснал с опция преглед и тест / защото продаваното от мен е в перфектно техническо състояние / , и после да ми пише смс. Към 11ч , непознат номер ми звъни , но тъй като бях зает не успях да вдигна. Написах смс , на който получих отговор че " Колегата когато пробвал телефона , след като той се заключи неможел да го отключи " . Звъннах му аз и му казах клавишната комбинация , поговорихме малко и го попитах " ВЗЕ ЛИ СИ ПРАТКАТА КОЛЕГА " , отговорът беше " ДА КОЛЕГА ВЗЕХ Я , ВСИЧКО Е ТИП ТОП БЛАГОДАРЯ И ПРИЯТЕН ДЕН " . Пожелах му и аз и затворих. Да обаче редовно си проверявах Е-ЕКОНТ дали е приета , и все пише че не е . Към 2 ч му звъня , " телефонът на абоната е изключен" , викам ясна работата ... Към 3ч мисля че беше ми се звъни и го питам отново , какво стана с пратката взе ли я .. отговорът да бе колега взех я , нали ти казах по-рано , явно еконт не са я отчели утре ала бала .. и стигаме до заключението че " еми да ти кажа от тоя телефон не става нищо , има пълен обхват звъня но ми казва че мрежата е заета , слагам картата на друг апарат и всичко работи без проблеми ала бала , и сега го оставих в един сервиз на мой приятел да го види , ама аз не те виня може да е нещо от преноса" .. е викам хубава работа сега , продавам ти нещо напълно работещо , как така правел проблеми. " абе карай колега , за тия пари това е най - доброто , дано да е нещо малко .. не се притеснявай " , при тая ситуация му обясних че се чувствам меко казано " кофти " защото хем ми заявява че апарата не работел / което не е вярно / , хем едва ли не съм некоректен и съм го прецакал . Предложих му след като го вземе от сервиза - ДНЕС , да се обади за да се разберем / дали да ми го върне примерно или нещо от този род / , отговорът беше Добре колега утре ще се чуем.

При тази ситуация , днес оставам отново притеснен , че в еконт ВСЕ ОЩЕ не са я отчели. Звъня аз на служителите там и помолих да проследят какво се случва. След малко ми се звъни и една от служителките ми казва .. " Господине пратката ви е била отказана вчера , след преглед " ...
И аз съм в шок , и обяснявам викам говорих с момчето , каза че е получена и тк.н.
Та какво се получава в момента :
1.Получавам СЧУПЕН ТЕЛЕФОН , по неясна причина / до колкото разбрах там са му бутали настройките , или при превоза нещо е станало /
2.Набутвам се с 5.20лв доставка
3.Оставам крайно разочарован от това как процедирах с " колегата "

И понеже сега пуснах разпореждане да ми се върне пратката , ще си я плата и взема отново.
Проблема не е че я е отказал , а там че ме лъга и ги въртя едни никакви .. можеше просто да сподели " колега отказах апарата " ...
Поредното " колегиално отношение " във форум където трябва всички да се подкрепяме !
А , и забравих. Гледах една от темите му където продава Iphone 3г на смешни пари. Отдолу също някой от колегите тук , беше написал че е некоректен..
Вие сами си правете изводите :)

Потребителски аватар
kossel
Автомобил: Fiat Doblo Natural Power
Двигател: 103 коня 1600 16V

Re: Некоректно отношение от колега koki_8899

Мнениеот kossel » Чет 12 яну 2012 9:53

Твоя телефон ли си получил или е сменен с друг ?

В други сайтове(ибей, продавалник) има рейтинг на потребителя и така лесно си правиш изводите преди да eusa

Потребителски аватар
fac3`t0`fac3

Мнениеот fac3`t0`fac3 » Чет 12 яну 2012 9:55

kossel написа:Твоя телефон ли си получил или е сменен с друг ?

Преди 20мин пуснах разпореждане да ми бъде върната пратката , тоест аз ще погледна какво има в кутията УТРЕ когато бъде доставена отново тук. :x

Потребителски аватар
skotis
Автомобил: VW Golf IV 1.8T GTI
Двигател: AGU

Мнениеот skotis » Чет 12 яну 2012 9:55

Той колегата явно не е наясно със себеси-то.
Значи я е отказал, ама играе роля, като филм че и на сервиз го пратил mhihi
Тоя е с раздвоение на личността. Едното му Аз е отказало пратката, а другото Аз ремонтира телефона. Баахахаах

Потребителски аватар
fac3`t0`fac3

Мнениеот fac3`t0`fac3 » Чет 12 яну 2012 9:59

skotis написа:Той колегата явно не е наясно със себеси-то.
Значи я е отказал, ама играе роля, като филм че и на сервиз го пратил mhihi
Тоя е с раздвоение на личността. Едното му Аз е отказало пратката, а другото Аз ремонтира телефона. Баахахаах

Ситуацията няма да е толкова забавна , ако получа апарата си счупен :evil:
А това за сервиза , бил го оставил при негов приятел там , който казал че ще го погледне ...

Потребителски аватар
kossel
Автомобил: Fiat Doblo Natural Power
Двигател: 103 коня 1600 16V

Мнениеот kossel » Чет 12 яну 2012 10:08

Еконт и те правят номера понякога, аз преди време пращах един 32 инчов ТВ от София до Варна май беше, с опция тест 15 мин. А той човека си го взел у тях за 24 часа и така (еконт 'нямали' връзка с интернет). Така става ако имаш познат в офиса на еконт. Иначе за мен всичко мина ОК - след 24 часа тестове на ТВ човека даде парите.

balkan4e!
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот balkan4e! » Чет 12 яну 2012 10:15

Колета този потребител мисля че трябва да получи заслуженото си дано ти върнат телефона както си го изпратил и да няма проблеми. :cry:

Потребителски аватар
skotis
Автомобил: VW Golf IV 1.8T GTI
Двигател: AGU

Мнениеот skotis » Чет 12 яну 2012 10:19

Точно това си помислих и аз - човека от еконт да е негов човек

Потребителски аватар
group®
Темерут
Автомобил: Passat B8 Alltrack
Двигател: DFCA

Мнениеот group® » Чет 12 яну 2012 10:46

koki_8899 има 3 дни за да изложи своята версия за нещата или ще бъде добавен в група Измамници!

Потребителски аватар
group®
Темерут

Мнениеот group® » Чет 12 яну 2012 23:09

koki_8899 написа:Къде да се изкажа понеже темата е заключена ?
Телефона който получих беше в ужасно състояние,което може да потвърди служителя на Екот пред който погледнах телефона и който ми съдейства да мога да го върна обратно понеже телефона беше с следните проблеми:
-Не му работеше светкавицата
-Нямаше wi-fi,въпреки че пишеше че има.
-Клавиатурата мърдаше и не светеше целата.
-Телефона имаше липси

Казах си ОК,за тези пари (60лв) немога повече да искам.След това обаче се оказа,че телефона има проблем с антената и губи обхват.Момчето което работи в Еконт се оказа,че е в час с телефоните и набързо ми обясни колко ще струва да се оправи проблема при което прецених,че няма смисъл и отказах пратката.
Момчето което ми го продаде е някакво хлапе,даже в СМС-ти му седяха детските,ученически любовни смс-и.Явно е решил,че като е млад и зелен,може да врътне някой неразбиращ от телефони.
Няма кво повече да обеснявам.Познавам и ме познават много хора от форума,купил съм и съм продал много неща и всеки може да каже дали съм бил коректен.

Слагайте ме където изкате и ме изгонете от форума,ако прецените,че е редно.Няма повече какво да обеснявам.Нека момчето да ти прати (извинявам се ако не може да си говориме на ТИ)въпросния телефон и да прецениш дали става за нещо ?

Поздрави,
:beer

fac3`t0`fac3 написа:Някой от колегите в темата беше написал за номера с близък човек в ЕКОНТ
тука случката е същата и той си го призна , само дето явно телефонът ми наистина е минавал през сервиз .. щом е бил в него 1 ден и то за използване
Правете си сметката от екипа.

Съобщение
fac3`t0`fac3
Заглавие: Re: е71Папка: Изходящи
Хахахаха работата с хората от еконт , а
Пълен смях.
КЪДЕ В ТЕМАТА СЪМ НАПИСАЛ ЧЕ ИМА СВЕТКАВИЦА ?
ИЛИ ЧЕ ЗНАМ КЪДЕ СЕ НАМИРА WIFI ?
Ти като купуваш гледа ли в инет какви са му спецификацийте ?
Или му бута настройките и после ми го връщат счупен.
Че не ми стана ясно нещо хаха
И тъй като си имал такъв модел сподели моля те за светкавицата , тъй като явно не си чувал за LED Flashlight ;]]
Изпратено на: Чет Яну 12, 2012 21:21
Виж съобщението

koki_8899
Заглавие: Re: е71Папка: Входящи
просто си имам хора в Еконт,който ми съдействаха да я върна днес,след като видях,че няма да ми върши работа телефона.
А да те питам къде му е wi-fi-я на телефона ? Че неще никой не го намери....А светкавицата крушката ли и е изгоряла ?

Смех човече,
ама при мен тея не минават
Изпратено на: Чет Яну 12, 2012 21:18
Виж съобщението

fac3`t0`fac3
Заглавие: Re: е71Папка: Изпратени
спри да овърташ ти казах. Много добре съм проверил всичко и хората от софия горубляне казаха че е отказана при прегледа. даже не си си направил труда да го вземеш. аз не съм за кирливите 60лв , толкова колкото за коректността. нито пък за другите 6лв който трябва да платя сега. можеше просто да кажеж отказах го и това е . пари аз не съм получил нито отчет че е взета. просто е отказана. друго нямам какво да кажа
Изпратено на: Чет Яну 12, 2012 21:15
Виж съобщението

koki_8899
Взех я,и днес я върнах,понеже нямам намерение да плащам за телефон,който немога да позлва.
Незнам заключен ли е към оператори или какво,но при мен с Виваком не набираше дори и оператор.

fac3`t0`fac3 написа:Още малко като за предфинал / може би /

А последното което мога да ти кажа на тебе е че си поредният .. хаха незнам как да те нарека. По много жалък и детски начин се измъкваш. Не те знам кой набор си ама не давам повече от 17. И като гледам хич не си запознат с телефоните.
Аз отдавна съм пил една студена вода
Изпратено на: Чет Яну 12, 2012 21:28
Виж съобщението

koki_8899
Последното нещо което ще ти кажа на теб и по цялата тема е

Айде със здраве и си пробутвайте номерата и преебаните телефони на някой друг

За мен случая е приключен!
Никовете и на двамата ще останат в тази тема.
Всеки, който иска да има взимане даване с вас и провери, ще може да си вади изводите.

п.с.
Ако имате още нещо за допълване, ще го пусна.

Потребителски аватар
group®
Темерут

Мнениеот group® » Пон 16 яну 2012 10:27

koki_8899 написа:По темата за това колко съм "некоректен",искам да покажа на какво попаднах в един друг форум:
http://tuning.bg/forum/viewtopic.php?f= ... &start=120

rumborak10 написа:ИСКАМ ДА ВИ СЪОБЩЯ ЗА ПОРЕДНИЯ ИЗМАМНИК С НИК fac3`t0`fac3 ,ИЗПРАТИ МИ С КУРИЕР ХАРД ДИСК ,КОЙТО ЧЕГЪРТА КАТО ЯРОМЕЛКА И ДЪНОТО НЕМОЖЕ ДА ГО ОТКРИЕ :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :cens: :cens: :cens: :cens: НЕГОВАТА :cens: :cens: :cens: :cens: :cens: .ОТ ВАРНА Е И ПРОДАВА И ДРУГИ НЕЩА В ФОРУМА БЯГАЙТЕ ДАЛЕЧ.

А ето и темата от която е закупил телефона:
http://www.tuning.bg/forum/viewtopic.ph ... 4#p2170474

Кога го купи,кога реши да го продава...
Явно и той е бил прецакан с телефона и е гледал по най-бързия начин да се оттърве от него.

Попадам на поредна негова издънка,подобна на моя случай:
http://www.tuning.bg/forum/viewtopic.ph ... 8#p1766718

Ivelin21 написа:
fac3`t0`fac3 написа:- за Ivelin21
името му е Ивелин Милев , гр.Велинград , телефон 0877707200, skype : ivelin_milev
Изпратих му пратка , телефон за 20лв в перфектно състояние , отлично окомплектован с наложен платеж и опция отвори и виж. След като му го изпратих спря да влиза в скайп , вече стана 6 ден [/b]

Абе еИ лапешник телефона които си пратил за нищо не става разбрахте още когато взе да ми овърташ за зарядното и взе ми качваш цената не ставал на обикновенни контакти незнам си кфо.. такива мушеници като тебе на път и под път вече се опариx от такива като тебе!! :cens:

Искам всичко това да бъде написано в темата,да е ясно що за стока е "потърпевшия" потребител и ако може да бъде отключена за да де или да се иска сега от него обяснение за тези постъпки :!:

Темата засега остава заключена.
Няма нужда от коментари.
Който иска да каже нещо по случая, може да ми пише ЛС.

Потребителски аватар
group®
Темерут

Мнениеот group® » Пон 16 яну 2012 15:44

fac3`t0`fac3 написа:По повод хард диска... Продавам 80гб хард диск , който е в перфектно състояние , работещ със кабел към него. Човекът го взе и почна да ме убижда публично , че неработел. След 1 седмица звъня и се извинява че го е направил , но не махна коментарите си , защото съм бил казал че има уин , а на него нямало .. както и да е , обясни ми се че проблема бил в неговата машина.
А по повод моторолката , продадох я след като ми я върнаха на бившата служителка в ЕКОНТ , Варна младост , която пожела да го пробва преди да го пратя , и ми предложи пари .. но аз отказах , защото имах уговорка да го изпратя. Остана крайно разочарована поради това че ме прецакаха и набутаха с доставка за 20лв. Същият ден в който ми пристигна пратката обратно в офиса , го взе тя.
А онзи боклук , който беше написал че съм вдигал цената.. При въпрос желаеш ли допълнителна приставка за по - малко пари , / защото зарядното не беше българско , и не ставаше за нашите контакти / той каза айде пращай го. Да не става на въпрос това че въобще не го е погледнал , но това са стари работи вече ..

По темата за софиянчето / не че имам проблем със софиянци / но явно има някакъв сериозен проблем. Интересно защо не се взеха мерки , когато се оплаквах от лъжите , и от това че има хора в еконт , който са му съдействали ? Или това не е причина да ми взима апарата и да го ползва , докато аз чакам да си взема наложения ?
А да добавя , ако желаете питайте момчето от което взех апрата , имал ли е някакъв проблем ? Да видим какво ще каже ???
Продавам изряден апарат , който няма никакви дефекти и проблеми.

fac3`t0`fac3 написа:Понеже " колега " спря да пише по темата , ето 2-3 нови случки при мен :) Желая да бъдат публикувани в темата , за да няма тън - мън
Благодаря

Автор Съобщение
Българин
Заглавие: Re: Здравей,колега!!!Папка: Входящи
Останах много доволен от лаптопа,каквото си ми казал си е точно така,нямам никакви забележки относно покупката на лаптопа.Няма никакъв проблем да публикуваш съобщението ми,аз лично мога да кажа,че си много коректен продавач.
Успех!!!
Изпратено на: Пет Яну 20, 2012 20:13
Виж съобщението

fac3`t0`fac3
Заглавие: Re: Здравей,колега!!!Папка: Изпратени
Няма проблеми колега ,радвам се че си доволен.. напиши няколко думи за мен , че ме смятат за некоректен ,и за човек който не продава стоки който работят. С какво мнение си останал за продадената от мен стока ? Мерси
Изпратено на: Сря Яну 18, 2012 18:37
Виж съобщението

Българин
Заглавие: Здравей,колега!!!Папка: Входящи
Аз съм купувача на лаптопа.Платих техниката днес-всичко е ОК.Благодаря за коректното отношение,дано занапред всичко е наред с компа!
Поздрави!!!

Ето и другото :

Заглавие: Re: Части от лаптоп HP Compaq 610 Публикувано на: Сря Яну 18, 2012 17:30

1998 VW Golf IV AHW

Местожителство: Пловдив
Искам да благодаря на колегата за коректното отношение и работещото дъно, което ми прати!
Нека моето мнение се счита като ъп!

поздрави :drunk

Върни се в “ОФФ-Топик - други”