hooligans написа:е ти ако гледаш по сайтовете нормално...
пък и може да се комбинирате
Имаш предвид да пообиколя районите и да говоря с хората. Правилно ли съм разбрал?
hooligans написа:е ти ако гледаш по сайтовете нормално...
nurv написа:hooligans написа:е ти ако гледаш по сайтовете нормално...
Имаш предвид да пообиколя районите и да говоря с хората. Правилно ли съм разбрал?
Nikkolay написа:nurv написа:hooligans написа:е ти ако гледаш по сайтовете нормално...
има предвид да се съберете ти, брачед ти, свако ти и т.н. да купите едно парче земя и да си направите една кооперацийка
Поне според мен това е имал предвид hooligans
forski написа:
То ако ставаше толкова лесно всички щяхме да се събираме със свако и брадчеда и да строим![]()
forski написа:Nikkolay написа:nurv написа:hooligans написа:е ти ако гледаш по сайтовете нормално...
има предвид да се съберете ти, брачед ти, свако ти и т.н. да купите едно парче земя и да си направите една кооперацийка
Поне според мен това е имал предвид hooligans
То ако ставаше толкова лесно всички щяхме да се събираме със свако и брадчеда и да строим![]()
А това от гола поляна да вдигнеш къща просто без коментар,ако колегата имаше парите да го направи на дали щеше да пише по-авто форумите и да иска мнения![]()
Върни се в “ОФФ-Топик - други”
Потребители, разглеждащи този форум: d00mEr и 34 госта