Някой знае ли какъв е и от къде мога да взема този препарат,с който се перат дрехите,които имат водозащита.Купих си едно яке от Франция с такава водозащита,като си сложа ръкава под чешмата и водата се стичаше и падаше все едно е мазна материята,след 1-2 пранета,сега вече си попива все едно е салфетка. Та казаха ми,че имало специален прах или препарат за пране,с който въпросната водозащита оставала...
http://www.mckinley.eu/products/adama-ux_918 Подобно на това е,само че водния стълб е 5 мм респективно и 5000 гр на квадрат "дишане".
Препарат за пране
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- feikot
- Автомобил: Passat B5
- Двигател: AFN AVG
Re: Препарат за пране
Авто авто,ама да ти цитирам ли колко феноменално по-безсмислени теми има ? И все пак,това не е като да си изпера гащите,а е по-особено,Варбоне,за това и питам.Не е обикновена дреха.
Не че не ценя призанието, че темата е безсмислена, но все пак недей изпитва търпението ни и с тема за прането на гащите си
Quo usque tandem abutere, feikotE, patientia nostra?

- icoico
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Varbona написа:Не че не ценя призанието, че темата е безсмислена, но все пак недей изпитва търпението ни и с тема за прането на гащите си![]()
Ave, Marcus Tullius, всъщност да си изпереш водозащитния слой на гащите не е много приятно

http://ridespot.net/productdetails.php?productID=11223
- feikot
- Автомобил: Passat B5
- Двигател: AFN AVG
Varbona написа:Не че не ценя призанието, че темата е безсмислена, но все пак недей изпитва търпението ни и с тема за прането на гащите си![]()
Голям смях ти казвам

А и не става въпрос за гащите ми,а за яке,което струва 160 евро...
Nescio quid ab inferno, domine?
- mely
- Автомобил: Citroen C crosser
- Двигател:
ستطيع أو لا يمكن لك ..... فقط لا تكتب باللغة البلغارية 

- empaher
- Автомобил:
- Двигател:
Колега, от колегата ми планинар знам за тези дрехи(без значение ,яке,панталон,раница и други) ,че се перат на ръка и максимум 30градуса....също така колкото се може по рядко.Не казвам ,че не трябва да се перат ама не е нужно след всяко излизане да се пере...Ако имаш близо до теб туристически магазин питай и там ще ти кажат дали има някаккъв импрегниращ препарат.....но все си мисля ,че никога няма да имаш защитата с която е излязло от магазина това яке,,,,,
- radi_nrj
- Автомобил: Audi A6 C4 Quattro Golf 4 TDI
- Двигател: AEL ALH
Като гледам от писаното по-горе промазката вече е отмита. Мисля, че може да се възстанови с някакъв Waterproofing препарат. Мисля, че 3М имаха такива на спрей.
Върни се в “ОФФ-Топик - други”