Усвояване на балкон.. Питане ?
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- Iezekil
- Автомобил: Passat B4 Variant
- Двигател: ABS 94
Re: Усвояване на балкон.. Питане ?
е ,шефе,ко очакваш да ти кажат хора дето са си остъклили терасите,а примерно аз съм я и изградил по примера на много комшии.Квото за единия такова и за другия.Ако мислиш че спя спокойно-не,на всеки вятър и земетресение акъла ми е все там,ама това е.Ще се радвам да се приеме нещо и да ме накарат да го съборя,така ще имам причина да го направя и ще си отдъхна.И аз мисля за провисване и такива неща,ама вече го бях направил като взех да мисля. 

- f1ka
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Честно казано от горе с този от 3-тия етаж не се дишаме няма да се учудя ако иде и се оплаче ..
Така че тези дни като се освободя от работа ще скокна до общината да питам колко ще ми струва и какви документи ми трябват и ще ви кажа за како става въпрос и какви документи искат за да нямате питания утре ако ви се наложи ...
Така че тези дни като се освободя от работа ще скокна до общината да питам колко ще ми струва и какви документи ми трябват и ще ви кажа за како става въпрос и какви документи искат за да нямате питания утре ако ви се наложи ...

- Iezekil
- Автомобил: Passat B4 Variant
- Двигател: ABS 94
ами ще ти кажат да направят всичките така,за да е еднаква фасадата...ама ти си питай де
Трябва ти проектче:
- част архитектура: план (разпределение) и фасада (с новото положение)
- част конструктивна: становище (натоварването при балкон е по-голямо от това при жилижни части, т.е полезен товар жилище+зидария<товар балкон, или поне това е много желателно)
- част ел
- част ВиК - горните две - ако изнасяш кухнята например
- съгласие от съседите...
Изглежда страшно и скъпо, но всъщност не е. А ако си направиш труда да минеш по каналния ред, ще си спокоен в последствие че някой "доброжелател" няма да ти създаде много главоболия само заащото твоят балкон не му се харесва (по сега действащия ЗУТ няма процедура за узаконяване на незаконни строежи, само за премахването им!). Най-добре и сигурно е да отскочиш до общината и да попиташ какво ще ти искат - там най-вероятно и приятелски ще те насочат към "хора, с които работят"
Поздрави
- част архитектура: план (разпределение) и фасада (с новото положение)
- част конструктивна: становище (натоварването при балкон е по-голямо от това при жилижни части, т.е полезен товар жилище+зидария<товар балкон, или поне това е много желателно)
- част ел
- част ВиК - горните две - ако изнасяш кухнята например

- съгласие от съседите...
Изглежда страшно и скъпо, но всъщност не е. А ако си направиш труда да минеш по каналния ред, ще си спокоен в последствие че някой "доброжелател" няма да ти създаде много главоболия само заащото твоят балкон не му се харесва (по сега действащия ЗУТ няма процедура за узаконяване на незаконни строежи, само за премахването им!). Най-добре и сигурно е да отскочиш до общината и да попиташ какво ще ти искат - там най-вероятно и приятелски ще те насочат към "хора, с които работят"

Поздрави
- Stivi
- Автомобил:
- Двигател:
Borki написа:- съгласие от съседите...
А колегата каза че с този отгоре не се дишат,това автоматично праща проекта в коша за боклук или в самоуправството

Върни се в “ОФФ-Топик - други”