Квартал Полигона
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- nurv
- Автомобил: Audi A6
- Двигател: ALF
Квартал Полигона
Колеги търся вашето мнение за квартал Полигона. Интересува ме как е инфраструктурата в квартала, детски площадки и всякакви + и - , които се сещате. Предварително благодаря!
- GREEN_lADY
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Квартал Полигона
Като цяло съм чувал, че е спокоен квартал, има си детски площадки това съм сигурен, на теб каква ти е идеята? 

- nurv
Харесах си един апартамент там, но не познавам квартала, а от кратката разходка видях една площадка и доста строителни такива 

- BS
- Автомобил: A6
- Двигател: BAU
- Контакти:
Колега, ако можеш изтегли си Google Earth и ще огледаш доста добре, какво има и какво няма 

- nurv
Гледах, но картата не е много актуална. Там явно последните 2 години кипят промени.
- BS
- Автомобил: A6
- Двигател: BAU
- Контакти:
Според мен трябва да си направиш "Update" на програмата. Картата си е актуална към октомври-ноември 2011 година. Аз съм с тази версия 6.1.0.5001
P.S. Доста често използвам програмата, че следим някои стари обекти докъде са стигнали със строителството

P.S. Доста често използвам програмата, че следим някои стари обекти докъде са стигнали със строителството

- R@do
- Батето
- Автомобил: Audi 80
- Двигател: ABK 1993
Версията на Гугъла няма значение, тъй като снимките се теглят в момента на разглеждане!
Живял съм в него квартал - много хубави спомени имам, включително и една детска площадка между нашия блок и еди много висок и зелен (точно зад София прес). Скутера ми беше любима играчка в далечната 89-90г.
- maxpayne
- Автомобил:
- Двигател:
там около новите блокове, комплекс дъга например, е мазало весело. Улица е доста смело изказване, а местата за паркиране също са проблемни
- nurv
Това е така, но и все пак текат строителни работи все още. Строителите обещават и по договор е така, да си оправят прилежащата инфраструктура около сградите. Другото вече е работа на община Младост.
- petarkolev
- Автомобил: Jetta II 1.8
- Двигател: RP
nurv написа:Това е така, но и все пак текат строителни работи все още. Строителите обещават и по договор е така, да си оправят прилежащата инфраструктура около сградите. Другото вече е работа на община Младост.
Не искам да те плаша, но обещанията в бг не са това което са. В Манастирски ливади е едно приключение между кооперациите не е истина, улиците са пълна трагедия, само с фадрома сигурно може да се мине. Преди време ходих да закарам и после да взема сина от един рожден ден, не ми се описва. Като го вземах не влязох изобщо, спрях долу на паркинга до Каблешков и пеша до блока.
- nurv
И това е така
Ман ливади са ми доста добре познати, също и квартал Витоша. И двата страдат от този "синдром". Разликата между строителството в Полигона и това в посочените по-горе квартали е на първо място големината на инвеститорите. В Ман. ливади единственият може би голям е Никми, а всичко друго е на парче. Момента с инфраструктурата е болезнен за цяла София и не живея с идеята, че общината чака само да си завършат строежите и веднага да прати машини,за да асфалтират.
П.П. Не намесвам Уинслоу понеже са по-близо до Околовръстното отколкото до Т. Каблешков.

П.П. Не намесвам Уинслоу понеже са по-близо до Околовръстното отколкото до Т. Каблешков.
Върни се в “ОФФ-Топик - други”