Здравейте колеги! Имам един приятел, който от скоро живее във Варна и сега има малко проблеми с Вентото си.
Тъй като той няма регистрация тук, а му трябва някой който разбира от VW , моля, ако някой варненски колега има време , ще ви разменя телефоните да се видите там и да помогне на по бира.
Момчето се казва Емо и кара сиво Венто '92г 2.0 със СО регистрация. Скоро е чукнал броня фар и не знам какво още и има нужда от съдействие било то за монтаж или за намиране на части там. Но няма как аз да помогна от тук та, ако някой е свободен тия дни....
Благодаря предварително!!!
Колега да помогне във Варна?
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- 1,9TDI
- Автомобил: Passat B6
- Двигател: BMP
Re: Колега да помогне във Варна?
Аз имам една греда за предна броня и една маска (решетката между фаровете, която иска малко обработка, но е здрава). Понеделник ще съм във Варна. Около 16:30-17:00 часа.
- joker
- Автомобил: Golf 3 Variant _Golf4 Variant
- Двигател: 1800 ABS _1900 TDI AHF
Тръгва по пътя за Каменар...морги бол!На моргата на Иван Гроба има всичко за Голф... телефонът му е 0888603085-Иван Начев.
- kris11
- VW експерт
- Автомобил: VW Sharan 7M8
- Двигател: ADY_DBU_LPG LANDIRENZO OMEGAS
- Контакти:
joker написа:Тръгва по пътя за Каменар...морги бол!На моргата на Иван Гроба има всичко за Голф... телефонът му е 0888603085-Иван Начев.
При Иван май вече има само части за хангличански каруци.Търсих 1 тръба за климатика на Рибата и само аглийски изачадия.
Ако колегата няма транспорт мога да го хвърля до Иван и обратно.
Върни се в “ОФФ-Топик - други”