viewtopic.php?f=57&t=291766&p=3330707#p3330707
Питах го за фаровете,разбрахме се да ги прати,но щял да закъснее,защото не бил в града-викам добре.Един път ми каза ще ти ги пратя в Петък,после каза не можах и ми ги прати Събота.
До тук добре,но отивам днес аз в Еконт и грабвам фаровете,защото имах друг ангажимент и на доверие ги взех.После видях,че може да ги видя,но гоних влак и ги взех.
Отварям ги в нас-горе щипките на болтовете изпочупени,единия фар с паднало стъкло и осран рефлектор,стъклото мазано със силикон за баня,а другия фар със спукано стъкло

Обадих се на колегата,говорихме,вика чакай-фаровете не са мои,а на приятел,сега ще му звънна да се разберем.Викам ОК и чакам.Минават 10минути,звъня-отговаря ми,че приятеля му имал някаква работа и след 5мин ще звънне.Чаках още 15минути,той не се обади и аз му звъннах и той ми отговори-МИ КОЛЕГА ДА СИ ГЛЕДАЛ,фаровете си бяха здрави,явно при транспорта са се счупили

А аз точно затова ги купих фаровете-при отварянето на старите ми ги потроших и двата,защото не се отлепиха,а тоя от транспорта се отлепил...
Внимавайте,ако купувате нещо от въпросния "колега",гледайте какво Ви праща и ако се съмните нещо в стоката му,по-добре не я купувайте!