pay pal диспут
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- jarulmo
- Автомобил:
- Двигател:
pay pal диспут
колеги някой знае ли как се затваря диспут в paypal по погрешка съм отоворил различен и искам даго затворя да мога да отворя друг .
- nistel_87
- Автомобил: Honda Accord 2007
- Двигател: i-ctdi
Re: pay pal диспут
Здравейте имам един въпрос свързан с Paypal и ще го задам в тази тема да не отварям нова.. Направих си регистрация изчаках за 4-цифрения Expuse code и сега акаунта ми е потвърден Verified. Обаче не мога да добавям средства от картата (Visa Electron на ДСК)към сметката ми. Като влезна в Add Funds ми изписва Add Funds is Not Available
PayPal does not currently offer the ability to add funds from your bank account.
When you make a payment, PayPal charges the buyer's credit card and instantly credits the seller's PayPal account.
Обадих се няколко пъти в банката картоиздател,казват ми ,че всичко е наред.
Писал съм мейли до Paypal от там ми пращат автоматичен отговор,който не ми помага изобщо. Моля за помощ колеги,които ползват Paypal дали са се сблъсквали с подобен проблем. Благодаря предварително на отзовалите се!!!
PayPal does not currently offer the ability to add funds from your bank account.
When you make a payment, PayPal charges the buyer's credit card and instantly credits the seller's PayPal account.
Обадих се няколко пъти в банката картоиздател,казват ми ,че всичко е наред.
Писал съм мейли до Paypal от там ми пращат автоматичен отговор,който не ми помага изобщо. Моля за помощ колеги,които ползват Paypal дали са се сблъсквали с подобен проблем. Благодаря предварително на отзовалите се!!!
- deversant
- Автомобил:
- Двигател:
Re: pay pal диспут
И аз съм с Visa ДСК и да ти кажа,аз пари не съм добавял в Pay pal акаута си!
Ако имаш пари на картата си Pay pal си ги дърпат автоматчино като закупиш някаква стока от ебай!
Вече обратната операция,си я заплащаш...2 евро (сметката ми е в евро,явно за това) за прехвърляне на средства от Pay Pal в картата на ДСК.Затова като продам нещо,просто парите си ги държа там и си купувам после каквото ми трябва!
Ако имаш пари на картата си Pay pal си ги дърпат автоматчино като закупиш някаква стока от ебай!
Вече обратната операция,си я заплащаш...2 евро (сметката ми е в евро,явно за това) за прехвърляне на средства от Pay Pal в картата на ДСК.Затова като продам нещо,просто парите си ги държа там и си купувам после каквото ми трябва!

Върни се в “ОФФ-Топик - други”