Много се чудих дали да пусна темата, тъй като не мога да докажа нищо, но просто за информация.
1. Уника не плащат от известно време почти на никой
2. Уника прекратяват договори за каско след определен брой щети-това беше писано и преди
3. Уника имат наложени бая глоби от КФН именно поради факта, че прекратяват договори.
4. Уника не плащат заплати на хората си от 2 месеца, или плащат със закъснение.
5. Уника, единствената компания в застрахователния сектор, която бе с чужд мениджмънт, същия мениджъмнт бе уволнен наскоро и сменен с българи
6. Уника, усилени слухове за прекратяване на дейността й.
7. Уника-масово напускане на служители
Има и още....
ЗК "Уника"-проблеми
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Re: ЗК "Уника"-проблеми
Ами за т.6 мога да го докажа.
Един колега трябваше да си плати последна вноска по каско, офисите в редута, младост, лозенец...още един или 2, забравих къде, са затворени и опразнени.
Само офис на руски паметник е бил отворен.
Дано да не му случи щета в този педиод, до приключване на каското.
Един колега трябваше да си плати последна вноска по каско, офисите в редута, младост, лозенец...още един или 2, забравих къде, са затворени и опразнени.
Само офис на руски паметник е бил отворен.
Дано да не му случи щета в този педиод, до приключване на каското.
- propparo
- Автомобил:
- Двигател:
Ами те всички са маскари,по-скоро не да пускаме теми за некоректните застрахователи,а за тези които все още вършат работа,защото ще са доста по-малко на брой.
А по темата за ''Уника''--ето интересен линк,който обяснява доста неща,някои от тях написани от ''кухнята'' на компанията:
http://www.bgrabotodatel.com/company.php?id_firm=4008
А по темата за ''Уника''--ето интересен линк,който обяснява доста неща,някои от тях написани от ''кухнята'' на компанията:
http://www.bgrabotodatel.com/company.php?id_firm=4008
- GodLike
- Автомобил: VW Touran
- Двигател: CRKB 7DSG Highline
- Контакти:
Преди няколко дни ми се обадиха от Уника да ме попитат дали възнамерявам да си подновя каското. Отговорих им "Да, имам такива намерения", но спестих да има кажа, че няма да е тяхната компания
Може би проверяват колко са им потенциалните клиенти 

- rosy
- Вечен БАН
- Автомобил:
- Двигател:
Имаше една компания Юпитер та те натам са се насочили.
- Dorian
- Автомобил: Golf 4 TDI
- Двигател: AHF
Аз 2 пъти ми се наложи да ми изплащат щети и двата пъти чаках близо по 2 месеца
А и като трябва да ти изплатят по-голяма щета,предварително те карат да дозастраховаш колата пак до пъланата и стойност,което по -принцип е по-желание на клиента не на застрахователите

А и като трябва да ти изплатят по-голяма щета,предварително те карат да дозастраховаш колата пак до пъланата и стойност,което по -принцип е по-желание на клиента не на застрахователите

- BastunSelski
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Е ,когато фалират все някой ще им поеме клиентите.Лично аз залагам на "военните":):):)
Уника за нищо не стават! Високи цени, нямат мобилна група, централата им е в Пловдив и изобщо не са на ясно тия за какво става въпрос, не знам кой се застрахова там! Мен лизинга ме беше задължил, но колата ми вече е прехвърлена на мое име и това е последната ЗК в която бих се застраховала отново! Страшно съм недоволна!
УНИКА ЗА НИЩО НЕ СТАВАТ!ВИСОКИ ЦЕНИ,НЯМАТ МОБИЛНА ГРУПА,ЦЕНТРАЛА ИМ Е В ПЛОВДИВ И ИЗОБЩО НЕ СА НАЯСНО ТИЯ ЗА КАКВО СТАВА ВЪПРОС,НЕ ЗНАМ КОЙ СЕ ЗАСТРАХОВА ТАМ!МЕН ЛИЗИНГА МЕ БЕШЕ ЗАДЪЛЖИЛ,НО КОЛАТА МИ ВЕЧЕ Е ПРЕХВЪРЛЕНА НА МОЕ ИМЕ И ТОВА Е ПОСЛЕДНАТА ЗК В КОЯТО БИХ СЕ ЗАСТРАХОВАЛА ОТНОВО!СТРАШНО СЪМ НЕДОВОЛНА!
УНИКА ЗА НИЩО НЕ СТАВАТ!ВИСОКИ ЦЕНИ,НЯМАТ МОБИЛНА ГРУПА,ЦЕНТРАЛА ИМ Е В ПЛОВДИВ И ИЗОБЩО НЕ СА НАЯСНО ТИЯ ЗА КАКВО СТАВА ВЪПРОС,НЕ ЗНАМ КОЙ СЕ ЗАСТРАХОВА ТАМ!МЕН ЛИЗИНГА МЕ БЕШЕ ЗАДЪЛЖИЛ,НО КОЛАТА МИ ВЕЧЕ Е ПРЕХВЪРЛЕНА НА МОЕ ИМЕ И ТОВА Е ПОСЛЕДНАТА ЗК В КОЯТО БИХ СЕ ЗАСТРАХОВАЛА ОТНОВО!СТРАШНО СЪМ НЕДОВОЛНА!
Последна промяна от EliPavlova на Пон 02 апр 2012 13:21, променено общо 1 път.
Причина: Нарушаване т.4 от правилата!
Причина: Нарушаване т.4 от правилата!
- embi4a
- Автомобил:
- Двигател:
Даная, ти специално ли се регистрира във форума, за да изкажеш компетентно мнение

Върни се в “ОФФ-Топик - други”