Местоположение на магазин във Варна
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- levonik
- Автомобил: T3 Caravele D
- Двигател: CS 1985
Местоположение на магазин във Варна
Здравейте! Моля колега от Варна да ме упъти в дебрите на Западна промишлена зона за този адрес : Западна Промишлена Зона,складова база Варна Комерс(Терснаб),склад 12. Там е магазина на ХидроМат ООД- продават трипътни кранове и др. подобни. Ако го боднете и на гугъл карта ще сте супер. Благодаря!
- levonik
Re: Местоположение на магазин във Варна
Благодаря! Тази игра вече я играх преди Великден. Картата ме засили до магазин Лидъл, до Шел бензиностанцията, и след като обходих всички стопански дворове и магазини наоколо, разбрах че е стара и неактуална. Написах им писмо на АБВ-то и хората ми дадоха новите координати, които точно съм описал в предния пост.
Служил съм във Варна и знам ,че Западна промишлена зона е огромна и разклонена джунгла и затова изнахалствах да потърся във форума помощ. А иначе точно в цитирания сайт видях и трипътните кранове, които ме заинтересуваха.
Благодаря за желанието за подпомагане.
Все още се нуждая от помощ!
Служил съм във Варна и знам ,че Западна промишлена зона е огромна и разклонена джунгла и затова изнахалствах да потърся във форума помощ. А иначе точно в цитирания сайт видях и трипътните кранове, които ме заинтересуваха.
Благодаря за желанието за подпомагане.
Все още се нуждая от помощ!
- kris11
- VW експерт
- Автомобил: VW Sharan 7M8
- Двигател: ADY_DBU_LPG LANDIRENZO OMEGAS
- Контакти:
levonik написа:Здравейте! Моля колега от Варна да ме упъти в дебрите на Западна промишлена зона за този адрес : Западна Промишлена Зона,складова база Варна Комерс(Терснаб),склад 12. Там е магазина на ХидроМат ООД- продават трипътни кранове и др. подобни. Ако го боднете и на гугъл карта ще сте супер. Благодаря!
Занм , че ще идваш от Балчик , но откъде ще ти е най-удобно не знам.Давам примерни марширути :
1. Най- лесен - вх. на Варна сп.Почивка, Спортна зала ,ВИНС
по избор или към ЖП гара,покрай ОМВ то до нея към Аспарухов мост
или към х-л Черно море ,завой към Общината ,към Катедралата, минаваш светофара на бившата Печатница /сега х-л "Златно лале" и към моста. След Лукойл има отбивка в дясно от моста за слизане на крайезерен път
-И от 2 та избора продължаваш в посока Стара гара, минаваш 1 кръгово, следва още 1 кръгово за отбивка към Топливо и МОЛ в Трошево.Минаваш и това кръгово в посока изхоида на града все покрай езерото , минаваш 1 неработещ ЖП прелез и сл;едва още 1 кръгово. На него завиваш в дясно , след около 80 м в дясно има кръстовище с тревна площ, завиваш пак в дясно и след 50м в дясно ти се пада входа на "Варна Комерс"
Като влезеш вътре завиваш наляво и покрай складовете продължаваш навътре.Не се отбиваш в ляво по 1 пътче надолу, а продължаваш направо , ще минеш покрай 1 голямо прзано място / изгорелите миналата година складове на Крепежи Б-1, Гарван,Ролпласт/ В дъното се вижда 1 метално скеле около 6м високо и до тясната мъу част в посока обратна на езерото е склад 12. Пред Хидромат а има спрели камиони / днес са 3 бели/ за ремонта на хидравлика
2 ри вариант: след входа на Варна/Почивка/ завиваш на дясно по булеварда и караш в посока запад ,излизаш на 1 светофар /пресечка на бул.8 ми приморски/ .Продължаваш направо по бул.Левски в посока ХЕИ, бивш стадион Спартак.На светофара на бившния стадион продължаваш направо , следва нов светофар с завой надясно. Продължаваш направо до нов светофар .Оттука имаш 2 варианта:или нагоре в посока Метро или завиваш на ляво , минаваш покрай затвора и излизаш на 1 светофар на бул Сливница. Продължаваш направо и стигаш до бул.Варненчик - и или направо в посока езерото и като излезен на крайезерния път по описания по горе марширут
или завиваш надясно по бул Владислав .Караш в посока изхода на града, преди магистралата завиваш надясно и веднага в ляво под моста. Под моста завиваш надясно и стигаш до 1 кръгово , коетоп се пада под Метро.
На кръговото прави почти оборот и хващащ надолу посока езерото. Минаваш 1 Т образно кръстовище с 1 сграда наподобяваща на кораб и след това стигаш 1 ново кръстовище - завиваш наляво и след около 50 м си на вх. на Варна Комерс.
Последна промяна от kris11 на Съб 21 апр 2012 8:49, променено общо 2 пъти.
- levonik

Сърдечно благодаря!
Върни се в “ОФФ-Топик - други”