Хубав мач се получи. Въпреки, че Левски бяха обречени, поне се бореха, и много се радвам, че вкараха гол. Още повече, че тоя пич - Огнянов го вкара. Евалла - на 18г да вкараш гол на Челси в шампионската лига, и то така да им го боднеш - браво! Дано не се надуе и възгордее като Божинов например, и доста други лекенца в ЦСКА, а да върви само напред и нагоре. Евалла и на Мъри, много се радвам на това, което постигна. Допреди няколко години беше играещ треньор на някакъв посредствен тим (даже не помня кой точно беше), след това - помощник треньор на Левски, после Левски уж закърпиха положението с него, като си изгониха треньора, докато намерят нещо по-добро..
Аз съм си ЦСКА-р, но на бялото не мога да кажа черно, и се радвам за Левски, а вчера направо настръхнах, като вкараха гола.

Левски в Шампионска лига.
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- ACCELERATOR
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- ACCELERATOR
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- IvoG
- Автомобил: Golf III
- Двигател: 2.0 AGG
ACCELERATOR написа:Хубав мач се получи. Въпреки, че Левски бяха обречени, поне се бореха, и много се радвам, че вкараха гол. Още повече, че тоя пич - Огнянов го вкара. Евалла - на 18г да вкараш гол на Челси в шампионската лига, и то така да им го боднеш - браво! Дано не се надуе и възгордее като Божинов например, и доста други лекенца в ЦСКА, а да върви само напред и нагоре. Евалла и на Мъри, много се радвам на това, което постигна. Допреди няколко години беше играещ треньор на някакъв посредствен тим (даже не помня кой точно беше), след това - помощник треньор на Левски, после Левски уж закърпиха положението с него, като си изгониха треньора, докато намерят нещо по-добро..
Аз съм си ЦСКА-р, но на бялото не мога да кажа черно, и се радвам за Левски, а вчера направо настръхнах, като вкараха гола.

А иначе съм Левскар. Наистина много добър мач за наште обаче срещу тим от доста по висока класа. Но с тази игра и опита който натрупват в момента мисля че догодина ще изглеждат доста по добре и ще изчистят някои елементарни грешки които от време на време допускат. А именно в защита и многото пропуски пред гола.
- teo_ss
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
bobo7 написа:ACCELERATOR написа: Допреди няколко години беше играещ треньор на някакъв посредствен тим (даже не помня кой точно беше).
на левски
и кага беше това, че не-помня?
Мъри, беше играещ пом.треньр на Левски след това беше старши треньор на Юнишеския Национален отбор и след това отиде на стаж в Барселона при Франк Рийкард и се върна начело на Левски.Много хора искаха да го обесят след отподонето от Беверен но ръководството на левски му даде втори шанс, като се промени политиката на клуба - работа в школите без да се харчат пари за футболисти от незнам каде си с неизвестни качества и резултатът е на лице - Домовчийск, Коприваров, Миланов и Огнянов.
- buFka
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
teo_ss написа:bobo7 написа:ACCELERATOR написа: Допреди няколко години беше играещ треньор на някакъв посредствен тим (даже не помня кой точно беше).
на левски
и кага беше това, че не-помня?
Мъри, беше играещ пом.треньр на Левски след това беше старши треньор на Юнишеския Национален отбор и след това отиде на стаж в Барселона при Франк Рийкард и се върна начело на Левски.Много хора искаха да го обесят след отподонето от Беверен но ръководството на левски му даде втори шанс, като се промени политиката на клуба - работа в школите без да се харчат пари за футболисти от незнам каде си с неизвестни качества и резултатът е на лице - Домовчийск, Коприваров, Миланов и Огнянов.
колко съм бил проти Мъри немога да ти опиша, слава богу, че ръководството не слуша агитката....и такива кат мене

Върни се в “ОФФ-Топик - други”