Левски в Шампионска лига.

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
ACCELERATOR
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот ACCELERATOR » Чет 28 сеп 2006 12:45

Хубав мач се получи. Въпреки, че Левски бяха обречени, поне се бореха, и много се радвам, че вкараха гол. Още повече, че тоя пич - Огнянов го вкара. Евалла - на 18г да вкараш гол на Челси в шампионската лига, и то така да им го боднеш - браво! Дано не се надуе и възгордее като Божинов например, и доста други лекенца в ЦСКА, а да върви само напред и нагоре. Евалла и на Мъри, много се радвам на това, което постигна. Допреди няколко години беше играещ треньор на някакъв посредствен тим (даже не помня кой точно беше), след това - помощник треньор на Левски, после Левски уж закърпиха положението с него, като си изгониха треньора, докато намерят нещо по-добро..
Аз съм си ЦСКА-р, но на бялото не мога да кажа черно, и се радвам за Левски, а вчера направо настръхнах, като вкараха гола.

Потребителски аватар
bobo7
форумно КГБ
Автомобил:
Двигател: AGN
Контакти:

Мнениеот bobo7 » Чет 28 сеп 2006 12:47

ACCELERATOR написа: Допреди няколко години беше играещ треньор на някакъв посредствен тим (даже не помня кой точно беше).

на левски ;)

Потребителски аватар
ACCELERATOR
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот ACCELERATOR » Чет 28 сеп 2006 12:59

bobo7 написа:
ACCELERATOR написа: Допреди няколко години беше играещ треньор на някакъв посредствен тим (даже не помня кой точно беше).

на левски ;)

Вярно, "грешката" е моя :lol: :lol: :lol: :CSKA

Потребителски аватар
IvoG
Автомобил: Golf III
Двигател: 2.0 AGG

Мнениеот IvoG » Чет 28 сеп 2006 13:31

ACCELERATOR написа:Хубав мач се получи. Въпреки, че Левски бяха обречени, поне се бореха, и много се радвам, че вкараха гол. Още повече, че тоя пич - Огнянов го вкара. Евалла - на 18г да вкараш гол на Челси в шампионската лига, и то така да им го боднеш - браво! Дано не се надуе и възгордее като Божинов например, и доста други лекенца в ЦСКА, а да върви само напред и нагоре. Евалла и на Мъри, много се радвам на това, което постигна. Допреди няколко години беше играещ треньор на някакъв посредствен тим (даже не помня кой точно беше), след това - помощник треньор на Левски, после Левски уж закърпиха положението с него, като си изгониха треньора, докато намерят нещо по-добро..
Аз съм си ЦСКА-р, но на бялото не мога да кажа черно, и се радвам за Левски, а вчера направо настръхнах, като вкараха гола.

:да: Колега евала за коментара!!! И аз не мога да казвам на черното бяло и за това много уважавам хора като теб, за съжаление са малко. Дано днес ЦСКА, Литекс и Локот-то се представят добре и да се класират в групите за да може да наберем повече точки за следващият сезон.

А иначе съм Левскар. Наистина много добър мач за наште обаче срещу тим от доста по висока класа. Но с тази игра и опита който натрупват в момента мисля че догодина ще изглеждат доста по добре и ще изчистят някои елементарни грешки които от време на време допускат. А именно в защита и многото пропуски пред гола.

Потребителски аватар
teo_ss
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот teo_ss » Чет 28 сеп 2006 14:14

bobo7 написа:

на левски ;)

и кага беше това, че не-помня?
Мъри, беше играещ пом.треньр на Левски след това беше старши треньор на Юнишеския Национален отбор и след това отиде на стаж в Барселона при Франк Рийкард и се върна начело на Левски.Много хора искаха да го обесят след отподонето от Беверен но ръководството на левски му даде втори шанс, като се промени политиката на клуба - работа в школите без да се харчат пари за футболисти от незнам каде си с неизвестни качества и резултатът е на лице - Домовчийск, Коприваров, Миланов и Огнянов.

Потребителски аватар
teo_ss
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот teo_ss » Вто 17 окт 2006 21:04

утре, 21:45 ще викаме за победа
:само левски :само левски :само левски

Потребителски аватар
buFka
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот buFka » Вто 17 окт 2006 21:08

от трибуните обаче ше викаме, и не само ше викаме а и ше пееемеееее!

Потребителски аватар
bluefen
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот bluefen » Вто 17 окт 2006 21:10

bufka викай и за мен пак после ще черпа бири а аз ще викам пред тв то

Потребителски аватар
buFka
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот buFka » Вто 17 окт 2006 21:13

teo_ss написа:
bobo7 написа:

на левски ;)

и кага беше това, че не-помня?
Мъри, беше играещ пом.треньр на Левски след това беше старши треньор на Юнишеския Национален отбор и след това отиде на стаж в Барселона при Франк Рийкард и се върна начело на Левски.Много хора искаха да го обесят след отподонето от Беверен но ръководството на левски му даде втори шанс, като се промени политиката на клуба - работа в школите без да се харчат пари за футболисти от незнам каде си с неизвестни качества и резултатът е на лице - Домовчийск, Коприваров, Миланов и Огнянов.

колко съм бил проти Мъри немога да ти опиша, слава богу, че ръководството не слуша агитката....и такива кат мене mhihi

Потребителски аватар
kav4o
Автомобил: VW Golf MK2
Двигател: ABF 1988

Мнениеот kav4o » Сря 18 окт 2006 0:53

:само левски Оле! :само левски

Потребителски аватар
DragoGT
1/8 перничанин
1/8 перничанин
Автомобил:
Двигател: