лак за паркет
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- barezifranko
- Автомобил: Golf 3
- Двигател: ABU 1993
лак за паркет
Циклих паркета в хола и взех корабен лак и два пъти го минавам и все едно лак не съм слагал. Преди доста години другата стая минавах пак със същият лак съвсем друго. Седи си "лачен" и направо "грее" докато сега все едно че с безир съм го минавал. Дайте идея какъв лак да взема ама да не е много скъп че джоба празен 

-
- Автомобил:
- Двигател:
Re: лак за паркет
Здравей колега.
Аз си взех паркет и лак от следната фирма: http://www.dajana-parquet.com/contacts.html
Много съм доволен как стана. Фирмата ползва продуктите на фирмата BONA. Като цена за редене, фугиране, циклене и боядисване ми излезна около 35 лв. квадратен метър преди около 2 години.
Провери за лак от тази фирма.
Аз си взех паркет и лак от следната фирма: http://www.dajana-parquet.com/contacts.html
Много съм доволен как стана. Фирмата ползва продуктите на фирмата BONA. Като цена за редене, фугиране, циклене и боядисване ми излезна около 35 лв. квадратен метър преди около 2 години.
Провери за лак от тази фирма.
- barezifranko
Благодаря колега. Аз обаче питам за конкретен лак който мога да купя от всеки магазин. Не съм в София 

-
- Предупреждение за вечен БАН
- Автомобил:
- Двигател:
Преди години и салама беше от месо Купи си лак за дърво който е гланцов и мини паркета няколко пъти защото като си го изциклил ти пие лака
- barezifranko
И предишния паркет беше циклен, но както казваш салама беше от месо, сега не е 

- groznika
- Автомобил: Bora 1.8T
- Двигател: AUM
На мен също ми предстои подобна операция и твърдо съм се спрял на продуктите на BONA и по-конкретно сериите устойчиви на износване 
Скъпо е но си струва.
Дето имаше една приказка... "Не съм достатъчно богат за да си позволявам евтини неща."

Скъпо е но си струва.
Дето имаше една приказка... "Не съм достатъчно богат за да си позволявам евтини неща."
- muns61
- Автомобил:
- Двигател:
Български полиуретанов лак, без значение кой производител. Изключително здрав, хубав гланц и след втвърдяване не мирише.
Върни се в “ОФФ-Топик - други”