Също и суров картоф. Иначе по аптеките продават капки за такива случаи ама трябва да питам един познат аптекар как им беше името че го забравих.Въпрос за старовремски електрожен
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- barezifranko
- Автомобил: Golf 3
- Двигател: ABU 1993
Re: Въпрос за старовремски електрожен
Киселото мляко също върши работа тъй като отнема топлината. Няколко пъти съм си правил маска с кисело мляко
Също и суров картоф. Иначе по аптеките продават капки за такива случаи ама трябва да питам един познат аптекар как им беше името че го забравих.
Също и суров картоф. Иначе по аптеките продават капки за такива случаи ама трябва да питам един познат аптекар как им беше името че го забравих.-
pepstroi
- Автомобил:
- Двигател:
barezifranko написа:Киселото мляко също върши работа тъй като отнема топлината. Няколко пъти съм си правил маска с кисело млякоСъщо и суров картоф. Иначе по аптеките продават капки за такива случаи ама трябва да питам един познат аптекар как им беше името че го забравих.
капките са с визин в комбинация с картоф свършиха работа попринцип
- Matematiks
- Автомобил:
- Двигател:
Капките се казват АЛКАИН и се продават в аптелите.Това е упойка за очни интервенции по принцип.
Не ме питай откъде знам
и не ме питай колко пъти.
Колко да му искаш....
20-30 кинта някой да му се радва-и без това искаше да го батисаш на Надин
Не ме питай откъде знам
и не ме питай колко пъти.Колко да му искаш....
20-30 кинта някой да му се радва-и без това искаше да го батисаш на Надин

- Stoi
- Вечен БАН
- Автомобил: Golf2EJettaMk2coupeZZR600
- Двигател:
- Контакти:
Ако някой си изпати от осветяване с електрожен лека е много прост и ефикасен. Няколко капки урина се разнасят върху клепачите и малко се слага в крайчето на окото така, че като премигнете няколко пъти да влязат и под клепача. След 2-3 минути няма и спомен от неприятното усещане за пясък в очите и лягате да спите. Това ми го каза един стар заварчик . Тествано е и не са глупости !
- rainheart
- Автомобил: MK3
- Двигател: 1.6 ABU
Колега, по-добре го тествай и си го пази или го продай на някой, който ще го ползва. За вторичните не съм сигурен сега, как са нещата, но преди половин година ми искаха фактура за 2 бобини, 8-9кг. и така си заминаха без да им издам такава. Другият ми аргумент е, че 7-8 години съм заварявал със самоделен, но добре изчислен и направен електрожен, а два пъти съм "пълнил" с СО2 прегрели и изгорели от натоварването модерни версии 
Върни се в “ОФФ-Топик - други”