Фитнес въпрос за разбирачи

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
Nesh
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Re: Фитнес въпрос за разбирачи

Мнениеот Nesh » Чет 17 май 2012 7:05

joker написа:
nosex написа:От опит:
За релеф и стопяване:
-гръбни
-лицеви
-коремни
-набирания
-клякания
-кофички
-паяци
Колкото повече, толкова по-добре :mrgreen:
За целта се изисква нормално оборудвана училищна площадка и постоянство! :beer

Когато превърнете физическата активност не в тренировка,а в начин на живот и храненето не в диета,а в хранителен режим.... ефектът ще бъде траен и необратим!Без химия!

И е добре , който иска видимо по-добри резултати и по-качествена тренировка да си намери фитнес зала. Все пак тренировката е на цената на едно кафе в повечето зали. Не смятам , че мястото е на площадките. :012:

Потребителски аватар
digo_pl
Автомобил: omega V6
Двигател:
Контакти:

Мнениеот digo_pl » Чет 17 май 2012 8:18

Nesh написа:
joker написа:
За релеф и стопяване:
-гръбни
-лицеви
-коремни
-набирания
-клякания
-кофички
-паяци

Когато превърнете физическата активност не в тренировка,а в начин на живот и храненето не в диета,а в хранителен режим.... ефектът ще бъде траен и необратим!Без химия!

И е добре , който иска видимо по-добри резултати и по-качествена тренировка да си намери фитнес зала. Все пак тренировката е на цената на едно кафе в повечето зали. Не смятам , че мястото е на площадките. :012:

scare Чесно казано не знам какво да отговоря на този коментар, но не можах да се сдържа и да не напиша нещо... човек, какви ги говориш? Лостове или фитнес? Ами и двете. То ще кажеш, че във фитнес залата няма успоредка или лост! Аз такава не съм виждал!
От личния си опит знам, че комбинацията между двете е най-резултатна :)

Потребителски аватар
L&R
Автомобил: CCC
Двигател:
Контакти:

Мнениеот L&R » Чет 17 май 2012 8:24

scuba написа:я да чуя. Аз май имам различен проблем от другите. На кила съм си добре (185/87) ма съм торба. Трябва ми нещо за "стягане"

Скубъ на кила ще си добре ако имаш средно физическо натоварване при тези съотношения, ако те мързи трябва да си слаб за да изглеждаш стегнат :) т.е 78

Най-важно е постоянството и самодисциплината, дали ще си на площадки или фитнес зала, вкъщи, в офиса, ако си сериозен с натоварването и хранителния режим ще има успехи.

Потребителски аватар
Nesh
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Nesh » Чет 17 май 2012 22:31

digo_pl написа:
Nesh написа:
joker написа:
За релеф и стопяване:
-гръбни
-лицеви
-коремни
-набирания
-клякания
-кофички
-паяци

scare Чесно казано не знам какво да отговоря на този коментар, но не можах да се сдържа и да не напиша нещо... човек, какви ги говориш? Лостове или фитнес? Ами и двете. То ще кажеш, че във фитнес залата няма успоредка или лост! Аз такава не съм виждал!
От личния си опит знам, че комбинацията между двете е най-резултатна :)

Изобщо не имах това в предвит. Упражненията със собствена тежест (успоредки,лостове, ... ) са неделима част от всяка една програма. Исках да подчертая точно това което си казал - комбинацията от двете, упражнения с дъмбели, лостове, уреди и т.н. съчетано с набирания, кофички и др. :beer

Потребителски аватар
kristianatanasov
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот kristianatanasov » Пон 21 май 2012 12:34

Нека сме реалисти-без химия,без добавки...с нормално хранене,нормален живот и нормални тренировки,има два варианта базирани на основните антропометрични показатели!!!:
1.Як без дрехи-Релефен и жилав,но не обемен-готина фигура за плаж,но със дрехи си изглежда обикновен,дори хърбав!
2.Як със дрехи-масивен,леко мазен,обемен-на плажа изглежда леко дебел и воден,но със дрехи изглежда добре-масивен и обемен.
извод(поне за мен):По-добре 2-ри вариант,защото на плаж си само 10-15дни през годината :D
А за по малдите колеги,да не се притесняват ако са 2-ри вариант когато става въпрос за гаджета:Стигне ли се до свалянето на дрехите,значи работата вече е опечена...... mhihi

Потребителски аватар
digo_pl
Автомобил: omega V6
Двигател:
Контакти:

Мнениеот digo_pl » Пон 21 май 2012 12:47

kristianatanasov написа:Нека сме реалисти-без химия,без добавки...с нормално хранене,нормален живот и нормални тренировки,има два варианта!!!:
1.Як без дрехи-Релефен и жилав,но не обемен-готина фигура за плаж,но със дрехи си изглежда обикновен,дори хърбав!
2.Як със дрехи-масивен,леко мазен,обемен-на плажа изглежда леко дебел и воден,но със дрехи изглежда добре-масивен и обемен.
извод(поне за мен):По-добре 2-ри вариант,защото на плаж си само 10-15дни през годината :D
А за по малдите колеги,да не се притесняват ако са 2-ри вариант когато става въпрос за гаджета:Стигне ли се до свалянето на дрехите,значи работата вече е опечена...... mhihi

принципно да :)
то щом се е стигнало до събличне, вече няма значение. Абе друго си е да си ти е по-лекичко, по-добре хърбав отколкото мазничък (от здравословна гледна точка) макар, че и тука може да се отвори дискуся. Чел съм, че по сухите хора с бърз метаболизъм, всъщност живеят по-малко (но кой ли знае изобщо), а по-мазните са с по-балансиран ритъм на сърцето и съответно живечт повече.
Моя прадядо - почина на 91 години и беше слаб, сух, не пиеше и не пушеше... накрая го блъсна кола и не преживя раните.
Извод: живей си живота както си искаш, така, че да се чувстваш добре... а да става каквото ще! Малко порок не е порок.

Потребителски аватар
kristianatanasov
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот kristianatanasov » Пон 21 май 2012 15:21

digo_pl написа:Моя прадядо - почина на 91 години и беше слаб, сух,

Принципно това е тайната на дълголетието при мъжете-Хората казват:Дебел старец няма!!!И се дължи на това че мъжете и жените трупат мазнини на различни места-жените по бедрата и задника с което не застрашават жизнено важни органи,докато мъжете трупат на корема и кръста-като по този начин затлъстяването въздейства върху жизнено важни органи......
Иначе по темата:
Цени от днес в склад в София:
Креатин монохидрат-15,50лв./кг.
Л-карнитин-55лв./кг.
За протеините не съм питал
От тези складове купуват българските фирми за добавки и просто ги разфасоват,опаковат и продават(Нутрим,БиоГейм и др.)
Ако някой го интересува ще кажа къде е склада!

Потребителски аватар
kr1s0
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот kr1s0 » Чет 31 май 2012 0:30

нутрим са уникални боклуци ..някой беше направил статия,и беше постнал на 90%-вия протеин на нутрим,че всъщност ... 45-50% е реалното количество.. mhihi

Потребителски аватар
mupk0
Автомобил: Mercedes Benz S202
Двигател: C200 Kompressor
Контакти:

Мнениеот mupk0 » Чет 31 май 2012 1:59

Ако ще пиете добавки,залагайте на по-качествени марки.От нашенските няма добри.Аз пия продукти на по-известни фирми и с правилно хранене и тренировки,се постигат чудеса буквално.Лично аз от 85кг с 30% мазнини,сега съм 75 с под 14% в момента,за 3 месеца.

Потребителски аватар
L&R
Автомобил: CCC
Двигател:
Контакти:

Мнениеот L&R » Чет 31 май 2012 8:05

mupk0 написа:Ако ще пиете добавки,залагайте на по-качествени марки.От нашенските няма добри.Аз пия продукти на по-известни фирми и с правилно хранене и тренировки,се постигат чудеса буквално.Лично аз от 85кг с 30% мазнини,сега съм 75 с под 14% в момента,за 3 месеца.

как си смяташ мазнините и защо си сигурен че от добавките е станала работата, преди това пробвал ли си за 3 месеца с хранителен режим какво се получава, не се заяждам любопитно ми е :да:

Върни се в “ОФФ-Топик - други”