Някой играе ли БУЛФЛЕЕТ...
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- Spectre™
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Някой играе ли БУЛФЛЕЕТ...
Питам колеги, защото ми е интересно дали някой друг от тук я играе... Ако е така кажете си ника..
Може даже да се познаваме със някой от вас тук..
Моя ник е пак SPECTRE.. 
Re: Някой играе ли БУЛФЛЕЕТ...
брей още ли съществува тази игра
аз едно време я цъках, но след като един уикенд бях далече и не можах да си почина като хората заради постоянните смс-и и напрежението ... се самоубесих и изчезнах безследно
аз едно време я цъках, но след като един уикенд бях далече и не можах да си почина като хората заради постоянните смс-и и напрежението ... се самоубесих и изчезнах безследно
- Spectre™
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: Някой играе ли БУЛФЛЕЕТ...
VWGT написа:брей още ли съществува тази игра
Има много истина в думите ти.... Наистина има и голямо напрежение във играта... Будуване, бързане и и въобще.. Ама нещо пак се зарибих отново..
- spokomen
- Автомобил: VW Passat B3 Ford C-Max
- Двигател: RP 1991 Durateck 2_0
- Контакти:
Ами аз съм доста над възраста в кояточовек си губи времето с игри, ама не мога да се добера до компа от децата. Ако случайно седна - през 10 минути - айде ставай да си проверя акаунта. Та ако трябва да напиша ника на по малкия ми син - Challenger. координати 3:483:12. Това с ника и координатите го пиша под негова диктовка. Той редовно чете форума а е идвал и на няколко срещи. Тръпне да минат няколко месеца за да навърши 18, да изкара книжка и да ми вземе Пасата.
- ACCELERATOR
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
www.bulfleet.com
там го има описано, но все пак с 5 думи: нет космически боен симулатор в реално време (т.е. дори и теб да те няма пред ПЦ-то играта си върви, може да те изнесат или ти да претрепеш някой). Всеки играч получава една планета и правото да направи колони с .. по мое време беше 9 планети, може да влиза в определени съюзи или да направи собствен. От това зависи и кои са му враговете, както и в зависимост от точките които е натрупал. Иначе по планетите се строят сгради и бойна флота, както и се добиват ресурси, като всичко това не е неограничено.
Обикновено една игра продължава по няколко месеца и победител е този, който накрая има най-много точки, можеш да се включиш по всяко време, но аз не бих го направил .. много е зарибяващо и не можеш да спиш
там го има описано, но все пак с 5 думи: нет космически боен симулатор в реално време (т.е. дори и теб да те няма пред ПЦ-то играта си върви, може да те изнесат или ти да претрепеш някой). Всеки играч получава една планета и правото да направи колони с .. по мое време беше 9 планети, може да влиза в определени съюзи или да направи собствен. От това зависи и кои са му враговете, както и в зависимост от точките които е натрупал. Иначе по планетите се строят сгради и бойна флота, както и се добиват ресурси, като всичко това не е неограничено.
Обикновено една игра продължава по няколко месеца и победител е този, който накрая има най-много точки, можеш да се включиш по всяко време, но аз не бих го направил .. много е зарибяващо и не можеш да спиш
- ACCELERATOR
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Е освен и аз да се похваля-играех преди, сериозно, за справка "Меню Победители" - Рунд1 и Рунд2 ник boykoal
за Вселена 1 става въпрос де.
Играя и сега ама ник-а си не казвам, че много хиени се навъдиха напосдък
п.п брех тая тема била бая старичка, нищо да се повдигне малко нагоре, може някоа нова звезда от VW-Club да е изгряла
Играя и сега ама ник-а си не казвам, че много хиени се навъдиха напосдък
п.п брех тая тема била бая старичка, нищо да се повдигне малко нагоре, може някоа нова звезда от VW-Club да е изгряла
Върни се в “ОФФ-Топик - други”