Докторе,в района на Принцес ,до самото 02РПУ(на гърба на хотела),улица "Клокотница" май се води-абе там има "кръвен център"-дали нещо не може да се поговори "по докторски" и колата да ти стои зад портал Поне не прчи да попиташ ,аз съм влизал там легално като "кръводарител"-безплатно.Сигурен съм,че не би си ползвал ценза за паркинг,но понякога може да помогне.Така е устроена държавата..
Ей колеги направо ви се възхищавам!!!!Ама искрено!!!А колко хора ми писаха на лични за да ми помогнат!!! дано успея да върна жеста!Ама не ви го пожелавам,че моята професия е една...мале,мале!!!Сега ще съм спокоен,че в София има хора на които мога да разчитам!!!...хмммм...аз там си нямам никого...родата и приятелите се все из "Дивия Североизток" !
Ама я помисли,ти си от Варна!Е,па ние освен по доХтори ходиме и по море...Така мое ти се "натресеме" Жив и здрав да си,както и професионални успехи,аз живея в близък квартал-ако трябва пред блока ще я докараме и ще я "запречиме " с моите возила!Ако не ти трябва N дена въобще,може и на фирмен охраняем паркинг да я отведеме(далечко е,верно..ама е възможно).Е,докато се нагласиме-то "патакламъта" ша свърши...
Ей няма шега!!!Страшни сте!!! Благодаря на Теодор,на Визор,на Емо....на всички виртуални приятели!!!Наистина бе ужасен проблем с намирането на място за паркинг...до момента, до който не разбрах,че паркинга на хотела се държи от турчин...само като му казах ефенди!...хайде бакшиш бакалъм(то пък един бакшиш беше..10 лв за два дни...отсреща нашите ми искаха 48 лв на ден )...и след като ми видя визитката...всичко се реши на момента...каза ми "Буюрунус шеф"..изкара една кола навън и сложи моята на най-хубавото място(на дебела сянка под единственото дърво)..после пихме по "бир кааве" на сянка и всичко си бе О.К....В интерес на истината имам трима приятели турци и това са хората,които никога не са ме лъгали или използвали...Благодаря ви приятели!!!Още веднъж...