една статия - едно мнение
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- vucata
- Автомобил: Ford Mondeo MK2
- Двигател: 1.8TD 2000
- Контакти:
Re: една статия - едно мнение
velinsl написа:има много много истина и то болезнена.
Най-малкото съм обиден от тая тема, и даже бих искал да се махне тая статия от форума. Аз не се чувствам тъп, прост и всички останали думи които е написал тоя индивид. Майка ми живее в Германия 11 години вече, доказала се е в работата си, има уважението на много хора, има уважението и на много хора в България докато работеше в ХЕИ и онкологията във Дървеница. Аз се гордея с нея. Гордея се, че съм Българин...може да не се чувствам горд, че има недостатъци в държавата ни, че има неуки хора и така нататък, но това явление не е само у нас ! Давам пресен пример...Белгия, пълно със араби, турци и всякаква паплач...мърсотия до шия...верно чисти се всеки ден...ама колко прост трябва да си, че да пикаеш на сградите, входовете и където видиш....можеби е заради символа им (Manneken Pis)....Смърди на урина та се нетрае...така, че аз не се чувствам прост. Мога да изредя още няколко страни които също има недостатъци...времето няма да ми стигне.
- ДАНЧО
- Автомобил: Audi A4 B6
- Двигател: AVB 2003
Тази статия ми се струва писана от някой комплексиран българин.Хубаво би било преводача да даде и оригинала на текста,щото така малко става в единия край на селото един пръднал , но в другия чули ,че се на*рал
И с тая снимка на "бразилците"(нищо против Бразилия), но така било модерно да се наричат хората от ЦК....

И с тая снимка на "бразилците"(нищо против Бразилия), но така било модерно да се наричат хората от ЦК....
ДАНЧО написа:И с тая снимка на "бразилците"(нищо против Бразилия), но така било модерно да се наричат хората от ЦК....
Според мен са си чисти мангали, как им беше името... като питие нещо им викаха.
- barezifranko
- Автомобил: Golf 3
- Двигател: ABU 1993
ДАНЧО написа:Тази статия ми се струва писана от някой комплексиран българин.
Точно това щях да пиша и аз. Някъде четох че тази статия е писана от българин и такъв английски журналист несъществува. Иначе казва някои истини
- maxpayne
- Автомобил:
- Двигател:
МНОГО вярни неща има в тази "статия":
А иначе е съвсем ясно, че е измислена, то си пише: "Всичко написано на тази страница е художествена измислица и не отговаря на действителността". Ето го и първоизточника:
http://neverojatno.wordpress.com/2012/04/21/prost/
Но и Европа ще дойде на нашето положение съвсем скоро, след като позволиха да се напълни с всякакви мангали, араби и т.н. световна измет
Българите смятат себе си за тарикати, това е дума, която трудно бих могъл да преведа на нашия език. Но най-общо казано, тарикатът е мошеник на дребно и на едро, но страхлив мошеник, плах, уплашен, постоянно озъртащ се, но все пак горд, че е мошеник. Но мошеничеството му е такова, че най-често води до неговото собствено падение.
Какъв, ако не прост, трябва да си, за да се радваш на чуждото нещастие, а не да се бориш срещу него. Как може да злорадстваш, че този или онзи чужденец го обрали, измамили и пребили в собствената ти държава и да очакваш да печелиш от него. Трябва да си много прост, за да се гордееш с изобретателността на своите престъпници, чиято жертва утре може да си ти самият.
А иначе е съвсем ясно, че е измислена, то си пише: "Всичко написано на тази страница е художествена измислица и не отговаря на действителността". Ето го и първоизточника:
http://neverojatno.wordpress.com/2012/04/21/prost/
Но и Европа ще дойде на нашето положение съвсем скоро, след като позволиха да се напълни с всякакви мангали, араби и т.н. световна измет
- my heart iS iCe
- Автомобил:
- Двигател:
Те това ни е проблема, "Кой какво казал" Винаги гледаме на другия в чинията, макър нашата да е празна! Кво ви боли кой какво казал, кой какво мисли за вас, нали за вас сте добре, живейте си живота и това е, то пък един живот 

- bobocamaro
- R.I.P
- Автомобил: Golf 3 GTI
- Двигател: 2E
Една друга статия 
Не могат кръвосмешени, слабоумни шовинисти да се изказват по този начин за народа Ни.
Кротко да тръскат чадърите на острова и да внимават, да не загине и последният гарван.

Не могат кръвосмешени, слабоумни шовинисти да се изказват по този начин за народа Ни.
Кротко да тръскат чадърите на острова и да внимават, да не загине и последният гарван.

- scuba
- R.I.P. Holy Diver
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
maxpayne написа:.. всякакви мангали, араби и т.н. световна измет
Моля т.нар.модове (ако още има такива, които вършат нещо) да обърнат внимание на това! Противоречи на правилата на форума. Не забравяй че и теб те смятат за световна измет!!!
Няколко коментара имам:
Като прочетете нещо някъде, не се ли замисляте за източника?
Няколко пъти попадам на статии в подобен стил, писани уж от чужденци. Но оригинален текст не се намира?! Кой е тоя Едуард Стърнс?! Къде го е написал?
На статията от фрогнюз пише:
В eurochicago.com пише:
Та хубаво е да се чете, но и да се мисли. А понеже такива линкове са за "Кой какво видял в нета", а и темата не отива на добре, заключвам.
Някой ако намери "оригиналния текст" - нека ми пише да отключа
Като прочетете нещо някъде, не се ли замисляте за източника?
Няколко пъти попадам на статии в подобен стил, писани уж от чужденци. Но оригинален текст не се намира?! Кой е тоя Едуард Стърнс?! Къде го е написал?
На статията от фрогнюз пише:
Текстът публикуваме от от eurochicago.com
В eurochicago.com пише:
Author Archives: Chergar
Източник: Бъзикилийкс – Истината такава, каквато можеше да бъде!?
Та хубаво е да се чете, но и да се мисли. А понеже такива линкове са за "Кой какво видял в нета", а и темата не отива на добре, заключвам.
Някой ако намери "оригиналния текст" - нека ми пише да отключа

- vaskoto1
- майстор Падна ли ми!
- Автомобил:
- Двигател:
vucata написа:Хаха...даже съм на 100% убеден, че това не го е написал англичанин....
въпреки, че е заключена тема-ще се възползвам да отбележа. толкова злоба и толкова "местен" поглед върху нещата, съчетана с такава дребнавост и плиткоумие може да бъде само и единствено написано от наш сънародник...
а и статията започва с "не си купувайте имот"-а защо-нататък се губи идеята в контекста някъде и започват евтините плювки.
колко типично-бих казал.
това е писано от българин!
слагам си главата!
Върни се в “ОФФ-Топик - други”