Sashko_Trg написа:Аз и тази година посрещнах изгрева на рапомги, леко пийнал, с колегата crank666 пихме по 1 бира и такаИ в 7 сутринта Балтазар продължаваше да пуска яко
![]()
Щом си бил на Рапонги си видял какво направиха с най-красивата част на Варненското крайбрежие....на мястото на богата лонгозна зеленина сега има пустиня от бетон и кални скатове издълбани от багерите...Лъжа е,че били свлачище...има частични свличания там където са построени парвенюшките къщи и кооперации и са изсечени стотици дървета за да има изглед !!!Иначе брегът не е мръднал от 1972 г насам...!!!Всичко се прави,защото ще става на казина и игрални заведения...Българският Лас Вегас!!!-това е официалната позиция на местния парламент...а Морската градина щяла да стане нашия Бевърли Хилс...зона само за богати...Убиват Варна колеги!!!Отнемат ни ЕДИНСТВЕНИЯ парк!!!!Днес варненци протестираха...протестираха спонтанно(без никоя организация да се намеси!) млади хора,но бяха жестоко размазани от тежко въоръжени полицаи...
Имам над 500 снимки на вече несъществуващите красоти....само те ми останаха от незбравимите ми разходки..
И малко чисто аритметични разсъждения ....
Предвидени са около 50 заведения по брега.Средно по 100 човека на вечер ще пикаят поне един път.Една микция е около 300 мл.0.3 х 100=30 л на заведение.30х50=1500 л урина на вечер,която ще изтича в морето,а канализация и пречиствателна станция няма!А сега сметнете и отпадъците и миещите препарати,които ще се изливат....а свърталището на пияни и дрогирани в което ще се превръща вечер района????
Господи...ако те има спаси Варна!!!!