хайде де , и аз съм навит за среща в Поморие , всеки път - ситуации , последната от които малко сконфузена - пак същото нещо , за което ставаше въпрос в началото - на мен ми светва зелено (аз съм направо) и съответно тръгвам и пак ми пресякоха пътя на ляво завиващи , свирнах с клаксона - кофти в случая беше,че след клаксона видях, че е познат и не знаех как да реагирам понеже от една страна се ядосах , че ми взимат предимството , от друга - че беше един колега от работата все пак ... и става малко тъпо.После пък за малко да спечеля бас, ама нямаше навити - спорих точно затова нещо - че при потегляне на зелено тръгват с предимство тези,които са направо и надясно, а изчакващи са няляво завиващите , а двамата колеги , с които спорих твърдяха , че се гледали знаците при положение, че и на двамата свети зелено

, и тогава заложих 100 лв - казах "питаме компетентно лице или справка с правилника и ако аз греша ви давам по 100 лв и на двамата и дори имаше и свидетели, а вие ако грешите ми давате 50 лв - е уж бяха много сигурни , ама не се навиха на така поставения бас от мен ... аман от непросветен народ - и двамата са шофьори