сервиз за цифрови фотоапарати

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
kolgo
Автомобил: Skoda Roomster 1.9 TDI
Двигател:

сервиз за цифрови фотоапарати

Мнениеот kolgo » Сря 25 окт 2006 13:09

имам питане - къде да търся такъв сервиз че на моето животинче ( CASIO - модела не се сещам,ще го напиша допълнително ) нещо му стана-каквито и батерии да сложа - подкарва го ама за секунди колкото да изпише - low battery и гасне гадината!!! :? ще ударите ли едно рамо?[img]http://smilies.sofrayt.com/^/aiw/crazy.gif[/img]

Потребителски аватар
joser
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот joser » Сря 25 окт 2006 21:50

да не е от влага или замърсен контакт при батериите? отвори го и почисти гнездата за батериите като начало. сервиз не мога да ти препоръчам в софия. нямаш ли адрес в гаранционната карта или не е читав?

Потребителски аватар
vasstop
Гадфадъ'
Гадфадъ'
Автомобил: Golf 2 syncro
Двигател: 1P 1990
Контакти:

Мнениеот vasstop » Сря 25 окт 2006 22:21

Познавам човека, който ремонтираше Olympus в София, но не съм сигурен дали ще се наеме с Casio.
Можеш да пробваш в PAN-Сервиз, въпреки, че аз не съм им ползвал услугите.

Потребителски аватар
titon
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот titon » Чет 26 окт 2006 9:41

http://photo-forum.net/zentex - там има следните данни за контакт със сервиза

ZENTEX-electronics ltd.Специализиран сервиз фото и видео камери,оптически системи и IT техника.София Младост 1 бл 11 вх 4 тел 0888972776.

Потребителски аватар
kolgo
Двигател:

Мнениеот kolgo » Чет 26 окт 2006 12:52

Еми кат за начало - гаранция нема - взел съм го от заложна къща.Казаха ми някакъв сервиз на Аксаков 7 ,но пък не бил за CASIO?!
пробвах с почистване - нестава.изчистих всичко със спирт ама нище ,а следствие на "умелата" ми намеса откъртих едно от крачетата дето държи капачето за батерийте затворено, та после го лепих с канаколит....абе въобще сръчна работа. :wink:
та... ще взема да пробвам сервиза в Младост и ще пиша какво става. [img]http://smilies.sofrayt.com/^/aiw/tease.gif[/img]
благодаря на отзовалите се!

Потребителски аватар
kolgo
Двигател:

Мнениеот kolgo » Пет 27 окт 2006 15:44

Отидох на обяд - за 10 минути сичко е 6 .Разбира си много от работата явно.Една жичка пък толкоз много проблеми....Изображение :lock:

Потребителски аватар
maks
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот maks » Пет 27 окт 2006 17:37

kolgo написа:Отидох на обяд - за 10 минути сичко е 6 .Разбира си много от работата явно.Една жичка пък толкоз много проблеми....Изображение :lock:
Сега да кажеш при кого отиде че май и аз съм за майстор.

Потребителски аватар
Birdie
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Birdie » Съб 28 окт 2006 8:20

Ми добре, че са ти го оправили - мене от тоя сервиз (бл.11 Младост-1) ме върнаха тия дни - моя проблем е, че моя апарат НР Фотосмарт 735 падна от високо и му изчезна светкавицата - от сервиза ми казаха, че при НР всичко било на една платка и нищо не можели да направят по въпроса, т.е. не подлежи на поправка само светкавицата - сега явно трябва да го изхвърля в кофата и да си купувам нов........а дали е така....?

Потребителски аватар
chefito
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот chefito » Съб 28 окт 2006 9:30

Birdie написа:....?

чак да го хвърляш не виждам смисъл....все пак често и без светкавица стават хубави снимки, техника е .... разваля се....чупи се....пада от високо.....няма начин..............според мен човек е длъжен да потърси и второ мнение.....пробвай и другаде пък след това си снимкай без светката и се радвай на живота.....

Потребителски аватар
Birdie
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Birdie » Нед 29 окт 2006 8:53

chefito написа:
Birdie написа:....?

чак да го хвърляш не виждам смисъл....все пак често и без светкавица стават хубави снимки, техника е .... разваля се....чупи се....пада от високо.....няма начин..............според мен човек е длъжен да потърси и второ мнение.....пробвай и другаде пък след това си снимкай без светката и се радвай на живота.....

Е кво, да нося един фотоапарат за през деня и един за през нощта?
Иначе в това да проверя някъде другаде има резон....ще видим, но ако и там ми кажат същото.... :не: ще го метна от шестия етаж....

Върни се в “ОФФ-Топик - други”