Сайта е заразен ! ! !
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- marin.1982
- Автомобил:
- Двигател:
Сайта е заразен ! ! !
Здравейте колеги,от както ми преинсталираха лаптопа и ми сложиха нова антивирусна програма, при всеки опит за влизане в сайта и впоследствие във форума програмата се активира и блокира вирус "Троянски кон".Реших да го споделя и тези колеги,които се занимават с това нека го проверят при първа възможност.
- my heart iS iCe
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Сайта е заразен ! ! !
И при мен се пуска Антивирусната, щом отворя форума, все пак е Аваст, и много и невярвам! Но на никой друг сайт не ми прави така! Дали е вярно модеРнаторите ще кажат 

няма смисъл от антивирус освен ако не си искарваш хляба с това. освен това антивируса и уиндолса трябва да са лицензирани. ако всичко е пиратско изобщо не ми говори.
- predat0r
- Автомобил: Mercedes-Benz W203
- Двигател: C270CDI
nikson85 написа:няма смисъл от антивирус освен ако не си искарваш хляба с това. освен това антивируса и уиндолса трябва да са лицензирани. ако всичко е пиратско изобщо не ми говори.
Не е заразен спокойно

- enigma79
- Предупреждение за вечен БАН
- Автомобил:
- Двигател:
nikson85 написа:няма смисъл от антивирус освен ако не си искарваш хляба с това. освен това антивируса и уиндолса трябва да са лицензирани. ако всичко е пиратско изобщо не ми говори.
Съгасен съм с теб колега особено и ако ЗАПЛАТАТА ми стане ЛЕЦЕНЗИРАНА

И на АВГ и на Microsoft Security Essentials реагират и на Експлорер 9,мозила и хрома на всичко реагира като нишки някакви си

enigma79 написа:nikson85 написа:няма смисъл от антивирус освен ако не си искарваш хляба с това. освен това антивируса и уиндолса трябва да са лицензирани. ако всичко е пиратско изобщо не ми говори.
Съгасен съм с теб колега особено и ако ЗАПЛАТАТА ми стане ЛЕЦЕНЗИРАНА![]()
ама няма да стане скоро
![]()
И на АВГ и на Microsoft Security Essentials реагират и на Експлорер 9,мозила и хрома на всичко реагира като нишки някакви си
пиратски софтуер исползва само обикновения потребител. в големи фирми е задължително лицензирания софтуер. освен това те могат да си го позволят.
- IvanMan
- джедай
- Автомобил: Golf 7 TDI Estate BlueMotion
- Двигател: CRLB
Не е заразен!
Върни се в “ОФФ-Топик - други”