Е това минава всякакви граници

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
drmilendd
Автомобил: Opel Vectra
Двигател: 22ZE 2009
Контакти:

Re: Е това минава всякакви граници

Мнениеот drmilendd » Сря 01 авг 2012 16:08

Заглавие: Е това минава всякакви граници

Varbona написа:темата мина някои граници

Може ли да добавя някои неща от Заглавие: Е това минава всякакви граници

Varbona написа:темата мина някои граници

Темата няма нищо общо с поморие. В цяла България и в София не бях виждал някой да ПАРКИРА на средата на кръстовище вечерта. И да наистина фокуса ми е върху липсата нареакция от полицията, и това мисля че става ясно от първия пост.
Не съм комплексар, но мразя мутрите и проявите им.
Джипа е С БУРГАСКИ (помориец) НОМЕР
Аз съм роден в центъра на софия, на такевата градинка, на детска градина съм ходил на улица преспа, в надежда крупская. Айде софиянци - да ви видя ;) Исега живея и работя в София.
И, да, имам хотелче в Поморие но не живея тук, нито се кланям на когото и да е било, за да дойде на курорт. (то и без това е пълно за сезона (с роднини де :):):))
Та май обезмислих спора поморие-софия (София-провинция), което въобще няма и общо с моята тема

Потребителски аватар
H2O
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот H2O » Сря 01 авг 2012 16:36

Мишките направиха онова не дето казвате"мутри",иначе са си най обикновенни комплексирани боклуци!Един народ каквото си направи сам...

Потребителски аватар
LILO&STICH
ябълката на раздора
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот LILO&STICH » Сря 01 авг 2012 17:32

mhihi mhihi mhihi

Потребителски аватар
2.4I
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот 2.4I » Сря 01 авг 2012 17:43

Колеги с джипове и без, тук във форума, в темата - джиповете и мутрите ли са виновни?
Преди много години един голям немски икономист и философ е казал „битието формира съзнанието", битието и съзнанието са взаимо-свързани изменящи се величини във времето, това което се вижда към ден днешен е нежелание на хората за промяна, а и времето може би не предразполага към това. Другото което се вижда дори в тази тема е, дразним се от дразнителя, а ние сами сме такива.
Поне аз към момента в общи линии това виждам и усещам.

Потребителски аватар
Shakez
Автомобил: Passat CC
Двигател: CBAB

Мнениеот Shakez » Сря 01 авг 2012 21:04

Джипа е неправилно паркирал и би следвало да бъде репатриран, а СУМПС на водача нараязано на дребни парченца.
Философа е прав.
Някой са родени на пъпа на София, други не са имали този късмет /като мен/. И аз продължавам да работя и живея в София. Хотелче на морето нямам, но поне на виличка няма да се разсърдя. mhihi

Генералната идея на поста ми не беше да подклаждам спор, а по-скоро да кажа, че не са виновни софиянци за всичко и всеки път софиянци да ги изкарват мега-ултра-хипер-супер комплексари, кисели дупета, мутри и т.н. Смятам се за възпитан човек, който е от София, не смятам града си за гаден и отвратителен, въпреки всички комплексари и негативни събития, които се случват тук, но не ми е приятно да ме слагат в един калъп с невероятните "уникати", срещани по родината ни. И да, чисто статистически ако имаме 10 идиота, при 2/7 млн. в този град е нормално 3 от тях да са от София. :deal :mrgreen:

Потребителски аватар
Bai Sando
Автомобил: Audi A 3
Двигател: 2000 TDI 2006г

Мнениеот Bai Sando » Сря 01 авг 2012 21:59

Разбирам те.И аз всеки ден виждам подобни дУпета и патрулките ги заобикалят като конуси,но какво да няправя.
Миналата година един такъв на морето се разсвирил на пешеходците,че явно много бърза.Всички знаете какво е вечер по улиците не можеш да се разминеш,но и на хората не им пукаше.Никой не се отместваше и умрях от кеф.

Върни се в “ОФФ-Топик - други”