запушване на кола на обществен паркинг

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
Благовест
Автомобил: Passat B5
Двигател: AFN

Re: запушване на кола на обществен паркинг

Мнениеот Благовест » Вто 18 сеп 2012 14:52

:mrgreen: Щом и снега взехме да чопкаме,предполагам ще има катанеца mhihi
Става дума за следното-прибираш се(сняг няма),обаче Всевишния решава да ни позатрупа с 40,50 санти...та ставаш примерно 2 часа по-рано преди да излезеш,мръзнеш,хвърляш енергия в хамалогия и излизаш.Прибираш се,за твое учудване,значението на труда ти не означава нищо за индивида,който ти е спрял на "мястото"...Е,да ама пък ся колегата Харалампи,ще каже:"Да,ама квото като си го изчистил-не си платил данък,че е твое"...И какво ти докато си ринал,другия стоял на топло при жената и после се налага да чистиш пак...

Както казва Бобитди,нека му сурнем снега обратно,пък да го видим как ще излиза като няма нито лопата,нито гребло death mhihi

Потребителски аватар
maxpayne
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот maxpayne » Вто 18 сеп 2012 15:01

Благовест написа:Прибираш се,за твое учудване,значението на труда ти не означава нищо за индивида,който ти е спрял на "мястото"...

Така де, това те попитах, ти като отидеш на гости на някого спираш ли на празното място, дето някой е станал 2 часа по-рано преди да излезе,мръзнал,хвърлял енергия в хамалогия? Или вадиш лопатата от багажника и си разчистваш ново място?

Потребителски аватар
Haralampi
Автомобил: VW Golf 4 - 2002
Двигател: 1.6 16V - AZD

Мнениеот Haralampi » Вто 18 сеп 2012 15:05

Така де. А да те питам и аз както maxpayne - ти като идеш някъде по работа и видиш свободно место разчистено от сняг какво точно ще направиш:

1. Ще си кажеш - не съм го чистил аз, дай ще го оставя свободно, нищо, че е обществено
2. Ще паркираш там

В крайна сметка на всеки рано или късно се налага (ако ще принудително) да разчисти някое место! трябва ли съседа да слезе заедн ос теб да чисти мястото, че да спечели уважението ти? Утре когато той зарови ръце в студения сняг ти ще си тоя дето ще е заровил ръце в топлата жена (надявам се не неговата де!) mhihi

П.с. Въпросът се дублира с този над мен просто защото явно сме писали едновременно :D

Последна промяна от Haralampi на Вто 18 сеп 2012 15:06, променено общо 1 път.

bobidi
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот bobidi » Вто 18 сеп 2012 15:05

maxpayne написа:
bobidi написа:Другото НО е през зимата неможе аз да рина като идиот сняг (както последната зима) и бай мангал видял че изчистено чакай да спра. Естесвено въпросният индивид ще бъде затрупан с избутаният сняг, пък после нека и той да изчисти за да излезе. Не одобрявам издевателства върху колите на тъпаците.

Тоест ти като отидеш някъде и видиш две места - едното изчистено, а другото цялото в сняг почваш да чистиш затрупаното, за да паркираш там, така ли? mhihi

Спирам на неизчистеното, ако не може си поразривам. Не виждам кое е чудното.

Потребителски аватар
ivo_555
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот ivo_555 » Вто 18 сеп 2012 15:08

Хехе, нали не очаквате докато ви няма цял ден и някой до вечерта да ви пази изринатото място?
Мястото се рине, за да се излезе от него, който иска да си паркира вечерта да си изрине и да паркира на чисто, комшията и той ще направи същото и на другия ден всички места ще са изринати!
Къде точно е логиката щом някой е изринал мястото то да му е "резервирано"?

п.п. По въпросите по горе: ще спра на разчистеното естествено! Ако карам джипка щях да спирам в преспите може би, щото няма да ми се налага да чистя, или ей така за кеф, ама с тази кола не!

Потребителски аватар
maxpayne
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот maxpayne » Вто 18 сеп 2012 15:13

bobidi написа:Спирам на неизчистеното, ако не може си поразривам. Не виждам кое е чудното.

Разбирам, а пък Чък Норис може да направи снежен човек от дъжд докато един мармот завива шоколада в станиол mhihi

Както каза Haralampi - В крайна сметка на всеки рано или късно се налага (ако ще принудително) да разчисти някое место! Ако някой спре на "твоето" разрито място, то и той трябва да си е разрил мястото сутринта, за да излезе. Това разбира се е идеален случай, в центъра е по-различно особено пък като мине снегорин и зарие до стъклата колите.

bobidi
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот bobidi » Вто 18 сеп 2012 15:15

ivo_555 написа:Хехе, нали не очаквате докато ви няма цял ден и някой до вечерта да ви пази изринатото място?
Мястото се рине, за да се излезе от него, който иска да си паркира вечерта да си изрине и да паркира на чисто, комшията и той ще направи същото и на другия ден всички места ще са изринати!
Къде точно е логиката щом някой е изринал мястото то да му е "резервирано"?

п.п. По въпросите по горе: ще спра на разчистеното естествено!

Очаквам всеки да изрине по някое място а не да гледа само къде е изчистено и да спира, както очаквам всеки да изчисти тротоара пред дома си, което така и не се случва. Не изключвам и комшиите от числото на нечистещите. Незнам само при мен ли е масовото нечистене и спирането като бедуин(София, Младост).

Потребителски аватар
ivo_555
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот ivo_555 » Вто 18 сеп 2012 15:29

И ся кво, и пред входа ли всеки да си чисти по една пътека, нима като се прибираш си чистиш и пътека до входа, нищо че има вече изчистена, ама не от теб???

Аз редовно чистя пред блока, просто имам свободно време през деня, то колелото се върти, утре аз може да съм по цял ден на работа, пък съседа да чисти!

Случвало се излизам за половин час с колата, връщам се някой паркирал там, псувам на ум, ама без да обвинявам никой, търся си друго място, после някой псува мен, и така кръга се затваря!

Ми то може някой снощи да е бил на гости, сутринта си чисти мястото, и кво, цяла зима да му го "пазим" ли?

Последна промяна от ivo_555 на Вто 18 сеп 2012 15:46, променено общо 2 пъти.

Потребителски аватар
Haralampi
Автомобил: VW Golf 4 - 2002
Двигател: 1.6 16V - AZD

Мнениеот Haralampi » Вто 18 сеп 2012 15:32

Добре зададен въпрос с пътеката :да:
Ако и тук кажеш, че си чистиш... пак ще ти повярваме eusa

Потребителски аватар
calidad
Автомобил: Golf 4
Двигател: 2.0 AZH 4motion
Контакти:

Мнениеот calidad » Вто 18 сеп 2012 18:41

Спрете да употребявате думата селянин неправилно, некоректно, неуместно. Смятам че да обработваш земя е нещо достойно за уважение. Писнало ми е от всякакви измислени герои, които са се помислили за нещо повече и нямат културата да се изразяват правилно. И на тези псевдо граждани дядовците им да са ходили с цървули никога да не забравят това.

Потребителски аватар
dobrin
Чингис хан
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот dobrin » Вто 18 сеп 2012 22:36

Благовест написа::mrgreen: Щом и снега взехме да чопкаме,предполагам ще има катанеца ...

Колко прозорливо ...

Върни се в “ОФФ-Топик - други”