Искам да благодаря на....

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
Vizor
Изгубена душа
Автомобил: Subaru Forester XT
Двигател:
Контакти:

Искам да благодаря на....

Мнениеот Vizor » Пон 06 ное 2006 13:45

Здравейте отново приятели.. тази тема ще бъде направо заключена за да няма излишни коментари по нея.. а знам че хората който биха искали да го направят могат и сами да си я отключат..

Никога не съм виждал толкова топли чувства от толкова много непозанти хора.. От 3 дена стоя в къщи и почти никаде не излизам защото много се притеснявам за мъника.. може би точно хората които трябваше да ми помогнат не го направиха което е доста жалко. Цял живот съм се стремял да помагам на другите.. гледам винаги на тях да им е добре и много рядко обръщам внимание на себе си. Гледам винаги те да се смеят .. на тях да им е добре.. но когато дойде и моето време някой да ми обърне внимание всички ме вземат на майтап но това е друга тема..

Пуснах тази тема за да благодаря на една групичка хора както един път човек от форума благодари на мен публично за това че малко или много се опитах да помогна (надявам се да съм успял и да не съм се изложил пред никои)

Искам да благодаря на хората който искрено ми пожелаха малкия да се оправи .. той наистина стана част от мен и ми е много трудно когато нещо стане с него (съседката ми го беше метнала от 4-тиа етаж защото и ходел по терасата и ако не беше Нии вече щях да съм им подпалил балкона). Но да ви кажа не предполагах че има и друг вид хора в този форум освен тези който толкова се жалваха за това сладурче да се оправи.. сега ще разберете какво точно имам в предвид.. Просто на тези хора искам да благодаря персонално макар че не ги по знавам разбрах много за тях в 2 реда!

golfer на лични ми написа:Здрасти пич,
забелязвам, че нещо не ти е гот.
покрай котето ли що ли ?
гледай по-весело по-оптимистично на живота.
всеки има проблеми, но те са за това за да се решават.
ако нямаше такива неща живота щеше да е скучен.
сипи си една ракийка виж се с приятели.
по-бодро, не изпадай в апатия.

поздрави Боби.

не предполагах че някой може да се заинтересова какво в действителност е и моето състояние .. успях в няколко реда да му покажа че съм силна натура и се опитвам да постигна много в живота .. кадърен съм, 2-те ми ръце са здрави.. това е най-важното.. всички сте почнали от нулата и сте направили нещо надявам се и на мен да ми се усмихне късмета

Боби благодаря ти за топлите думи просто наистина успя да ми върнеш усмивката обратно на лицето !!!

Roberta написа:Здравей Vizor!!!
Как е сладкия Лъчко, надявам се вече да е по-добре и да се възстановява. Като прочетох какво му се е случило ми стана много мъчно :cry: :cry: :cry: . При нас хората е лесно, като ни боли нещо си казваме, а те милите се мъчат. :(
Искренно вярвам, че Лъчко ще се оправи и ще бъде толкова жизнен както и досега :D :D :D

Роберта има същото бяло коте като моето.. да не кажа абсолютно същото .. Искам да ти пожелая и то да е живо и здраво И НИКАКВИ ХРАНИ НА ГРАНУЛИ !!! :)

Благодаря Роберта !! :)

С удоволствие бих изброил всички който писаха в моята тема за благодарност но те са адски много .. пичагата, мани, бомбър, гас, надя, мадкап, динко, батмиЛко, мунчо, сара, джосър и много други който определено не слагам на последно място..
Еми общо взето това е .. немислех че някога мога да получа утеха пред компа който толкова много мразя защото заради тези компове загубих много... но явно в живота има някакво равновесие дано да съм прав.. ако е така трябва поне 20 години да живея добре щастлив радостен обичан и всичко останало.. Живея сам от доста години и това ме научи на много. Трябваше да порасна бързичко което е кофти от една страна защото съм изпуснал доста. За това се опитвам да наваксам това което изгубих. Попринцип се занимавам с доста работи .. монтажник съм в дизаинерски салони .. помагам на приятели да си ремонтират колите може да се каже че долу горе разбирам за какво става реч вече и с компютри също се занимавам .. Ако някога мога да помогна на който и да било персонално или групово няма значение.. добре сте ми дошли. Гостоприемство няма да откажа също.. преди имах гости Нии скуба селнет и али надявам се не съм се изложил пред тях няма да се изложа и пред вас Всички сте добре дошли тук в Бургас.. това е един топъл и красив град.. по моргите ни продават турбота за по 7,60 само аз немога да изчакаля такова че голфа ми си го чака.. смятам да направя старт от скрапта :)

Пожелавам ви на всички късмет в живота и успех за напред. Помощ на никого няма да откажа знайте че си имате един приятел надалеко до морето и сте добре дошли тук :)

Върни се в “ОФФ-Топик - други”