Не съм такъв човек, ама реших вече че ще има саморазправа :(
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- dobrin
- Чингис хан
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Ами мога да ти дам само един съвет, въпреки че и аз доста често избухвам - не се коси. Вече се старая да не се нервя, но когато съм с детето в колата, направо ми пада пердето. Колкото по - малкои нерви, толкова по приятно пътуване. А кретена ще си е кретен. Имай предвид, че някой ден, както си се прави на умен, ще попадне на един от ония - и така ще го разкрасят, че и жена му няма да го познае. Пускай ги да пасат, такива, то си е говедо. 

- radotom
- Модератор
- Автомобил: Passat B6
- Двигател: CBBB
Като гледам съветите в началото на темата и като гледам, че трима вече поред пишем обратното на това, което други са писали преди година... ДОБРЕ, колеги!
Почваме да се поочовечваме!
Аз, чесно казано, даже вече не псувам след тия, дето ме засичат. Трябва да е било много опасна за околните маневра, за да пусна някакъв, често, не кой знае колко пиперлив коментар след някой джигит и то така, че да не се чува навън... Няма смисъл!

Аз, чесно казано, даже вече не псувам след тия, дето ме засичат. Трябва да е било много опасна за околните маневра, за да пусна някакъв, често, не кой знае колко пиперлив коментар след някой джигит и то така, че да не се чува навън... Няма смисъл!
- kotse_botse
- Спортист - антипияница
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- chefito
- Автомобил:
- Двигател:
Добре че са жените ни да ни спасяват от такива проблеми....нашите мозъци са още от камената епоха и не могат да измислят че смисъла да се бием е никакъв...по добре се усмихни....вдишай няколко пъти и Dont Worry Be Happy.....
На скоро подобна ситуация....за късмет жена ми и сестра ми бяха в колата та нищо не стана...и до ден днешен се чуда как са ме удържали....бяха трима и щеха ме смелят ама странното е че не ми пукаше....
П.С ...че защо я изкарахме тази тема от преди христа?
На скоро подобна ситуация....за късмет жена ми и сестра ми бяха в колата та нищо не стана...и до ден днешен се чуда как са ме удържали....бяха трима и щеха ме смелят ама странното е че не ми пукаше....
П.С ...че защо я изкарахме тази тема от преди христа?
- vassilplp
- Автомобил:
- Двигател:
Онзи ден си пътуваме с едно приятелче абсолютно по правилник-с колани на фарове, скорост под 50км/ч. Некъв чичка с неква каручка на слалум между колите се прави на Алберто Томба.
На светофара естествено сме до него и тъй като човека според мен беше изпил 2-3 салати тръгна 2-3 секунди по-късно. А нашия път беше наляво и най-нормално с мигач си минахме пред него.
- какво последва?
клаксони изпреварване на една боя разтояние, след което изпреварване със засичане стил - Америкън полис, бесни спирачки и звучни пожелания за наще майки.
-какво последва?
3-4 светофара извади късмет и мина на жълто.
но на 5-ят светна червено
последва ГРОЗНА сцена
в резултат на което човека ще има
не само на колата а и на самия него.
Не се гордея, даже се срамувам от постъпката ни, Но понякога някои хора си го заслужават.
На светофара естествено сме до него и тъй като човека според мен беше изпил 2-3 салати тръгна 2-3 секунди по-късно. А нашия път беше наляво и най-нормално с мигач си минахме пред него.
- какво последва?
клаксони изпреварване на една боя разтояние, след което изпреварване със засичане стил - Америкън полис, бесни спирачки и звучни пожелания за наще майки.
-какво последва?
3-4 светофара извади късмет и мина на жълто.
но на 5-ят светна червено

не само на колата а и на самия него.
Не се гордея, даже се срамувам от постъпката ни, Но понякога някои хора си го заслужават.
Истинска история:
Една мутричка, мерцедес, големи баници, всички бачкат за мен...засича го една минимум 30годишна жигулка с 4 момченца на по 18-19 години....следват свирки, псувни и както колегата писа по-горе спиране стил американ полис....момчетата изглеждат супер изплашение, а мутрата слиза от колата и засилен към тях върти главата и се кани сумтеики.....момчетата се заключват в жигулата и шофьорчето се извинява мънкайки през прозореца....ама мутрата нали говедо направо за яките и го изкарва през джама.....и от там за секунди пада на земята и след няколко часа се свестява в болницата.....
недоумение..... момчетата кикбоксьорчета с една торба медалчета
търсиха ги доста след това, но се оказа, че са от друг град и са се пребирали от състезание....доколкото знам оспяха да ги покрият..... а относно мутрата- не съм чул да се е изявявал отново така (по друг начин със сигурност, но не и така) 
Една мутричка, мерцедес, големи баници, всички бачкат за мен...засича го една минимум 30годишна жигулка с 4 момченца на по 18-19 години....следват свирки, псувни и както колегата писа по-горе спиране стил американ полис....момчетата изглеждат супер изплашение, а мутрата слиза от колата и засилен към тях върти главата и се кани сумтеики.....момчетата се заключват в жигулата и шофьорчето се извинява мънкайки през прозореца....ама мутрата нали говедо направо за яките и го изкарва през джама.....и от там за секунди пада на земята и след няколко часа се свестява в болницата.....

Върни се в “ОФФ-Топик - други”