Не съм такъв човек, ама реших вече че ще има саморазправа :(

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
Iavor
Автомобил: Škoda Octavia VRS
Двигател: CEGA 2008

Мнениеот Iavor » Пон 06 ное 2006 15:53

Взимаш едно въже за теглене и ,ако има наблизо кофа за боклук,го закачаш за нея.Замаскираш с кал и наблюдаваш от безопасно разстояние! :wink:

Потребителски аватар
radotom
Модератор
Модератор
Автомобил: Passat B6
Двигател: CBBB

Мнениеот radotom » Пон 06 ное 2006 16:33

Янко, не ми изглеждаше на такъв човек, като се видяхме, бе бате! :laser
Винаги съм гледал да не създавам конфлики около себе си. Аз лично бих подминал и толкова. Ти си знаеш, но ще е жалко да стане някоя беля после да съжаляваш...
УМНАТА, ей!

Потребителски аватар
dobrin
Чингис хан
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот dobrin » Пон 06 ное 2006 16:45

Ами мога да ти дам само един съвет, въпреки че и аз доста често избухвам - не се коси. Вече се старая да не се нервя, но когато съм с детето в колата, направо ми пада пердето. Колкото по - малкои нерви, толкова по приятно пътуване. А кретена ще си е кретен. Имай предвид, че някой ден, както си се прави на умен, ще попадне на един от ония - и така ще го разкрасят, че и жена му няма да го познае. Пускай ги да пасат, такива, то си е говедо. :wink:

Потребителски аватар
bobo7
форумно КГБ
Автомобил:
Двигател: AGN
Контакти:

Мнениеот bobo7 » Пон 06 ное 2006 16:47

Призовавам за търпимост по улиците!!!

Потребителски аватар
radotom
Модератор
Модератор
Автомобил: Passat B6
Двигател: CBBB

Мнениеот radotom » Пон 06 ное 2006 16:53

Като гледам съветите в началото на темата и като гледам, че трима вече поред пишем обратното на това, което други са писали преди година... ДОБРЕ, колеги! :) Почваме да се поочовечваме!
Аз, чесно казано, даже вече не псувам след тия, дето ме засичат. Трябва да е било много опасна за околните маневра, за да пусна някакъв, често, не кой знае колко пиперлив коментар след някой джигит и то така, че да не се чува навън... Няма смисъл!

Потребителски аватар
kotse_botse
Спортист - антипияница
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот kotse_botse » Пон 06 ное 2006 16:53

bobo7 написа:Призовавам за търпимост по улиците!!!

:idea: :deal

Ауе, бат Янко, що се занимаваш с глупости бе, гринго. Прибери се, сипи си 1-2-3 ракии, :seeex с жената и пей сърце ;-)

Потребителски аватар
bobo7
форумно КГБ
Автомобил:
Двигател: AGN
Контакти:

Мнениеот bobo7 » Пон 06 ное 2006 16:54

radotom написа:........
Аз, чесно казано, даже вече не псувам .......
а аз още си..... а и вече съм наказан от две страни :( :oops:

Потребителски аватар
vladtod®
Автомобил: Passat
Двигател:

Мнениеот vladtod® » Пон 06 ное 2006 17:08

една спринцовка с ТЕРМИНАТОР я изцеждаш на покрива или капака и го маркираш,ще го разпознаваш лесно.

Потребителски аватар
chefito
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот chefito » Пон 06 ное 2006 17:38

Добре че са жените ни да ни спасяват от такива проблеми....нашите мозъци са още от камената епоха и не могат да измислят че смисъла да се бием е никакъв...по добре се усмихни....вдишай няколко пъти и Dont Worry Be Happy.....

На скоро подобна ситуация....за късмет жена ми и сестра ми бяха в колата та нищо не стана...и до ден днешен се чуда как са ме удържали....бяха трима и щеха ме смелят ама странното е че не ми пукаше....

П.С ...че защо я изкарахме тази тема от преди христа?

Потребителски аватар
MITKO_DVD
Автомобил: Passat B4
Двигател: 2E 1994
Контакти:

Мнениеот MITKO_DVD » Пон 06 ное 2006 22:36

Ба слизам и го прибивам и го заровям у калт ада изгние :D :D :D 8) 8)

Потребителски аватар
vassilplp
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот vassilplp » Вто 07 ное 2006 1:11

Онзи ден си пътуваме с едно приятелче абсолютно по правилник-с колани на фарове, скорост под 50км/ч. Некъв чичка с неква каручка на слалум между колите се прави на Алберто Томба.
На светофара естествено сме до него и тъй като човека според мен беше изпил 2-3 салати тръгна 2-3 секунди по-късно. А нашия път беше наляво и най-нормално с мигач си минахме пред него.
- какво последва?
клаксони изпреварване на една боя разтояние, след което изпреварване със засичане стил - Америкън полис, бесни спирачки и звучни пожелания за наще майки.
-какво последва?
3-4 светофара извади късмет и мина на жълто.
но на 5-ят светна червено :twisted: :evil: :evil: последва ГРОЗНА сцена :076: :076: :076: в резултат на което човека ще има :077:
не само на колата а и на самия него.
Не се гордея, даже се срамувам от постъпката ни, Но понякога някои хора си го заслужават.

Потребителски аватар
POLO GTI
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот POLO GTI » Вто 07 ное 2006 2:39

Истинска история:
Една мутричка, мерцедес, големи баници, всички бачкат за мен...засича го една минимум 30годишна жигулка с 4 момченца на по 18-19 години....следват свирки, псувни и както колегата писа по-горе спиране стил американ полис....момчетата изглеждат супер изплашение, а мутрата слиза от колата и засилен към тях върти главата и се кани сумтеики.....момчетата се заключват в жигулата и шофьорчето се извинява мънкайки през прозореца....ама мутрата нали говедо направо за яките и го изкарва през джама.....и от там за секунди пада на земята и след няколко часа се свестява в болницата..... :shock недоумение..... момчетата кикбоксьорчета с една торба медалчета :applause: търсиха ги доста след това, но се оказа, че са от друг град и са се пребирали от състезание....доколкото знам оспяха да ги покрият..... а относно мутрата- не съм чул да се е изявявал отново така (по друг начин със сигурност, но не и така) mhihi

Върни се в “ОФФ-Топик - други”