Айде ба рацери (за новото NFS)
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
-
- Фотограф на VWClubFest
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- MITKO_DVD
- Автомобил: Passat B4
- Двигател: 2E 1994
- Контакти:
Абе колеги днеск аи аз я изталирах,ама направо се шашнах,тя малко сложничка ми се струва ,некви зони некви п*тки майни,направо се шъшнах.Мисля да почн анекой ден на ново щото сега се омутах.
А я кажете с коя колата от трите да тръгна от начало.Аз сега почнах с Алфата,много върви ей.
Сега фатката е да завладееш сички територий и тогавали почваш да обикаляш и да минаваш едно по едно състезанията
Моля некой да просвети по незнаещите 
А я кажете с коя колата от трите да тръгна от начало.Аз сега почнах с Алфата,много върви ей.
Сега фатката е да завладееш сички територий и тогавали почваш да обикаляш и да минаваш едно по едно състезанията

- FreeSoul
- Автомобил:
- Двигател:
Не е сложна играта, ни най-малко има няколко нови работи, но ако се зачетеш ти става ясно. Това с какво кола ще почнеш сам си избираш- затова така е направено, да може да кара това, което иска. Завземането на територията става чрез побеждаването във всяко едно състезание, от тези които имаш на картата. Така постепенно отваряш и части и коли. Новото тук е също така наличността на отбор. Тоест имаш право на 3 "колеги". В зависимост от качествата си те биват - Blocker, Scout и Drafter. Всеки един от тях има различни бонуси ако е заедно с теб. Примерно Blocker-a се състезава с теб и пречи на другите да стигнат до теб не винаги обаче, Scout-a кара пред теб и те води през тесните улички, тоест показва ти shortcuts, Drafter-a - като караш зад него ти дава голямо ускорение, което използваш в последствие. Това е общо взето има и други неща ама ме мързи...
-
- Автомобил:
- Двигател:
И мене не ме кефи много.От по-новите серии на играта много ми хареса Underground 2.Играх я на ПС2 и то 2 пъти.От по-старите NFS Porsche unleashed.Carbon-ът е кратък,като цяло нищо съществено не е.Харесват ми състезанията в каньоните.Има тръпка.Дразни ме дрифта,не ми харесва просто.А колкото до колегите-най-голяма полза има Blocker-a,другите не чак толкова.Дразнят ме прекалено многото филмчета.Можеха да се постараят повече,определено.
Цъкам си Toca Race Driver 3 и си се кефя.
Цъкам си Toca Race Driver 3 и си се кефя.
Върни се в “ОФФ-Топик - други”