dobrin написа:Имам две деца, от които баткото постоянно търчи за нещо напред назад. Но стане ли по-късно, дори след 20.00 часа, както и по обедно време, когато хората почиват, намирам начин да се занимава с нещо тихо и да не пречи на съседите отдолу, които имат бебе (и да нямаха, това е без значение). Въпрос на възпитание е, както казаха хората по-горе.
За саморазправата - пълни глупости. Ела и влез у нас с вратата, докато съм с децата в къщи, и ще трябва да те изнесат с краката напред. След което най-вероятно и ще ме оправдаят. Аман от простотии, тъпи и безсмислени изказвания. Всеки с такова подобно ще получава официално предупреждение.
Същевременно, съседите ми отгоре имат също дете на подобна възраст, което в някои случаи си ляга късно - гонене, разправии, ревове. Но отмина, слава Богу или поне не е толкова често. Не се е налагало да говоря с тях.
Както са писали колегите, ако няма друг вариант, и този шум е наистина непоносим и ти пречи, можеш да викаш полиция всеки път. Има и други начини, които са възможни, но по-трудно приложими.
golfer написа:Как може в едно изречение да слагате съвети за възпитание на дете и съвети за физическа саморазправа с родителя на това дете?
Представям си как си възпитавате децата.
Тропай тате нЕма страшно, ако съседа отдолу дойде - ще му счупя главата!?
Soze13 написа:Както каза някой по-горе, казваш му, че ако тропне още веднъж ще му таковаш майката и ако го направи се качваш у тях, изпълняваш си обещанието(дано майка му става за нещо), правиш му братче и им купуваш "Не се сърди човече"...поне не се тича на тая игра
Върни се в “ОФФ-Топик - други”
Потребители, разглеждащи този форум: gopa80 и 51 госта