Малоумщината на КАТ

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
musura
Сър
Автомобил:
Двигател:

Малоумщината на КАТ

Мнениеот musura » Чет 09 ное 2006 23:06

В нашия град има точно 2 светофара с които хората са свикнали и карат по навик. Когато някой от тях не работи - настъпва хаос, понеже са на много оживени кръстовища. Тук такива прояви, като някой да спре и да ти даде път - няма!

Минавам всеки ден от там по няколко пъти. От една седмица единия светофар не работи. Всеки ден има по 1-2 катастрофи на неработещия светофар - за щастие засега леки.

Вечер, когато се прибирам в пиковите часове е ужас и все си виках, няма ли най-накрая да изпратят поне двама катаджии от 17 до 18 да ръкомахат.

Днес наближавам и виждам полицейска кола паркирана на едното островче. Брей, май ще има регулировчици. Да, ама не :) Седят си двамата шапкари подпрени на астричката с ръце на кръста, пушат си сладко сладко и съзерцават мелето ...

Немога да ги разбера тези хора, като толкова много реват за катастрофите и т.н. защо не си мърдат пръста да направят нещо? Най-удобно им е май да кажат, че шофьорите карат като луди, с несъобразена скорост и т.н.

А точно след това крастовище има редовно заложен радар, та днес като минах с голям зор, се засилих и само се молех да има радар и да ме спрат и да ги направя на гъз, че така се бях натоварил!

Потребителски аватар
golfer
The Мaster of PERNIK TUNING performancе
Автомобил: Gandalf the Grey
Двигател: 368kw LPG
Контакти:

Мнениеот golfer » Чет 09 ное 2006 23:11

не е само при вас :(
в републикански мащаб е.

Потребителски аватар
Geleto
Автомобил: Passat B4
Двигател: 1.8 MI 1994
Контакти:

Мнениеот Geleto » Чет 09 ное 2006 23:15

В София пък като застане някъде регулировчик и направи по - голямо задръстване. Напоследък тоя номер го правят сутрин рано на телевизионната кула

Потребителски аватар
MITKO_DVD
Двигател: 2E 1994
Контакти:

Мнениеот MITKO_DVD » Чет 09 ное 2006 23:23

Geleto написа:В София пък като застане някъде регулировчик и направи по - голямо задръстване. Напоследък тоя номер го правят сутрин рано на телевизионната кула

:да: ,мале Геле мен питашли ме кат минавам секи ден от там за и от работа,а вече почнаха и вечер да е с регулировчик,ама и те саедни регулировчици :woooow: :xaxaxa ,се едно гледаш рекламата на Мтел,пълни капути :stumm :maaad: ,тая вечер ми идеше да слезна и да прибия един такъв плужек :076: ,който ръкомахаше се едно е видел майка си дееба и смотаняците:080: :mad:

Потребителски аватар
golfer
The Мaster of PERNIK TUNING performancе
Автомобил: Gandalf the Grey
Двигател: 368kw LPG
Контакти:

Мнениеот golfer » Чет 09 ное 2006 23:31

мдааааа на семинарията е по-големия купон :D
миналата седмица завивам аз на ляво от Вапцаров към Симеоновско
по сигнал подаден от регулировчика.
от дясно лети един малоумник и ме зяпа като изкопаемо :shock
спирам аз за да не се челосаме а той прави финтове и замалко да згази регулировчика, който беше с гръб към него!!!
полицая отскочи в последния момент :shock

затова махат с палките и се въртят като изоглавени :wink:

Потребителски аватар
MITKO_DVD
Контакти:

Мнениеот MITKO_DVD » Чет 09 ное 2006 23:31

Колега колкото до темата,ше ти кажа как беше в родния ми град Монтана-Михайловград,та на времето имаше 2 светофара,но бачкаха до '89г.после спряха и хората си беха свикнали и то много добре,обаче нали излезе закон който гласи че шоф.книжка неможе да се вземе ако не се мине на светофар,и кво напрайха селяците,зеха и сложиха някъде около 15-20 светофара,ама стана бате смрад,таман те пусне един спирате друг,абе смрат,нагъчкаха ги един до друг.
И кво става селяните(в смисъл хора който живеят в селата около града) от околностите дееба никога невиждали толкова много и като почнаха да се удрят,той си знае че е с предимство и си кара и ич го неболи фара,дреме му на дреата,беха се изтрепали първите 2 седмици.
Имам един селски работи в КАТ та той ми каза че ако за един ден са ставали по около 5-7 ПТП,след поставянето на светофарите е имало около 30 на ден,забележи на ден,та за кво говорим,УЖАС.
Така е по малките провинциални градчета :wink:

Потребителски аватар
MITKO_DVD
Контакти:

Мнениеот MITKO_DVD » Чет 09 ное 2006 23:32

golfer написа:мдааааа на семинарията е по-големия купон :D
миналата седмица завивам аз на ляво от Вапцаров към Симеоновско
по сигнал подаден от регулировчика.
от дясно лети един малоумник и ме зяпа като изкопаемо :shock
спирам аз за да не се челосаме а той прави финтове и замалко да згази регулировчика, който беше с гръб към него!!!
полицая отскочи в последния момент :shock

затова махат с палките и се въртят като изоглавени :wink:

Абе найстина мое и да си прав

veni-rai
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот veni-rai » Пет 10 ное 2006 3:02

:да: ,мале Геле мен питашли ме кат минавам секи ден от там за и от работа,а вече почнаха и вечер да е с регулировчик,ама и те саедни регулировчици :woooow: :xaxaxa ,се едно гледаш рекламата на Мтел,пълни капути :stumm :maaad: ,тая вечер ми идеше да слезна и да прибия един такъв плужек :076: ,който ръкомахаше се едно е видел майка си дееба и смотаняците:080: :mad:

полвината от шофиорите незнаят знаците на регулиров4ика [/quote]

Върни се в “ОФФ-Топик - други”