Възможно ли е да организираме Благотворителна-Коледна разпродажба на части и аксесоари тук във форума?
Причината за тази идея е,че имам доста части,разхвърляни по мазета и гаражи,които няма да се продадат на реалните си цени,а е грехота да отиват за скрап,след като могат да послужат на друг колега.
Има раздел "Подарявам",но е много "безлюден".Ако не смогнеме да организираме Разпродажбата ще пусна тема в раздел "Подарявам".
Предложението ми е следното:
В отделна-закачена тема,всеки от нас,който има възможност и желание,да подготви,снима и постне частите,които не са му нужни.На цени-примерно от 5лв.
В срок до 25.12.2012г.всеки от нас,които е осъществил продажби от списъка,който е публикувал,да приложи копие от документ за извършеното дарение.
Обекта на благотворителната разпродажба,може да се определи от Администраторите или Модераторите в Клуба.Аз нямам претенции-стига събраните средства да послужат по същество.
УБЕДЕН съм,че ще има доста колеги,които ще споделят и помогнат с мнения и предложения относно организацията и осъществяването на предложението ми!
Лек и успешен ден на всички!