Съвети

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
scuba
R.I.P. Holy Diver
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот scuba » Пет 11 фев 2005 13:14

ChampioN написа:....а 90процента там наливам, и само там ще си наливам за на пред, обаче лошото е , че не са толкова често срещани бензиностанции като ОМВ и ......не искам да им споменавам името. :evil:
\

Ми при мен (в Люлин) има три Лукойл_а само на около 1 км. :-) Има и две OMV_та и 2.... и аз не искам да им казвам името... За сега колата върви най-добре на бензин на Лукойл

Echkae
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Echkae » Пет 11 фев 2005 15:16

ChampioN написа:
Echkae написа:с още нещо да се оплача и аз!!! нали съм си жена, та по подразбиране някои работи не ми се отдават!!! помолих младежите от ОМВ да ми сменят чистачките! :oops:
Айде сетете се какво успяха да сътворят!!! добре че стъклото ми остана здраво!!! hmmmm

Е добре де...........трябваше някои твой близък да помолиш.........аз на тия момчета по бензиностанцията не им давам да ми докосват колата........ :twisted: ............или ще налеят дизел в бензина, или ще счупат нещо............абе не ми се говори направо. :twisted:

така де! ама като съм решила, че точно в момента трябва да се сменят и точно в тоя момент "близките" ги няма!!! :))))))))))))

Върни се в “ОФФ-Топик - други”