изчезнала програма към кабелна телевизия

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
golf_td
Автомобил:
Двигател:

изчезнала програма към кабелна телевизия

Мнениеот golf_td » Вто 04 дек 2012 19:45

здравейте , може би най-вероятно трябва да попитам в кабелната телевизия , но все пак ако някой знае нека да каже - става въпрос за програма "зона романтика" - това е единственото развлечение на баба ми - сапунки със субтитри , тя е на 85 години и недочува , така че тази телевизия беше единственото и останало удоволствие, направо е в депресия ,имала е много важни филми, на които е следяла развитието, някой знае ли дали тази програма има вероятност да се върне (понеже е заменена с друга) или в крайна сметка някаква алтернатива ако някой знае да каже ( към телевизия "скат" сме ) . в началото ми се стори глупаво дори да пиша тема, но тези сериали са и стимул за живот....така че помагайте с някакво решение - аз не намирам друга телевизия със сапунки със субтитри.

Потребителски аватар
stoi4o.d
Автомобил:
Двигател:

Re: изчезнала програма към кабелна телевизия

Мнениеот stoi4o.d » Вто 04 дек 2012 19:52

Телефон нямат ли facepalm

Потребителски аватар
my heart iS iCe
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот my heart iS iCe » Вто 04 дек 2012 20:06

Пробвай да пренабереш каналите на ново, от телевизора, да му пуснеш "Финна настройка"
Ако имаш приемник за телевизията, пробвай него да настроиш.
И тогава ако не излезе канала, има вероятност, самия тунер на телевизора (ако телевизора е стар) да губи тази честота на канала!
А според мен, СКАТ са спрели канала, защото няма кой да плаща за него и са пуснали друг, безплатен и така им излиза по-евтино :screwy

Потребителски аватар
batetony67
Автомобил: VW Beetle
Двигател: CU 1980
Контакти:

Мнениеот batetony67 » Вто 04 дек 2012 20:54

Няма какво да го търси, сменяват го със CBS drama, то ще е същото, доколкото знам.

Върни се в “ОФФ-Топик - други”