Колегиалност на пътя

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
andro_
Автомобил:
Двигател:

Re: Колегиалност на пътя

Мнениеот andro_ » Пет 21 дек 2012 19:48

Поради егоистичната нотка, която вирее във всеки от нас (хората) изглежда, че в "по-" държавите от наШТа хората си решават проблемите с авариите на пътя, като плащат съответен членски внос на автомобилни клубове и подобни разни такива организации. И ако спукаш гума на пътя, прегрееш, аварираш и т.н. - звъниш им, идват, сменят гумата (вдигат ти колата) и не задават излишни въпроси - ти си платил, не ти пука и толкова, няма колегиалност и подобни и т.н.
И у нас го има това. Ама струва пари.

Колкото до глуповатото поведение на разни неадекватни екземпляри на пътя - имало го е, има го и ще го има у нас и по други страни, така че аз го приемам за неизбежно, макар и дразнещо и създаващо напрегнати ситуации.

Потребителски аватар
Vidol Nikolov
Автомобил: Jetta 1.6
Двигател: PN

Re: Колегиалност на пътя

Мнениеот Vidol Nikolov » Пет 21 дек 2012 19:57

Хубава тема,поздравления за автора.

За колегиалността-теглил съм всякакви бангий по пътищата на страната,слава богу мен досега никой не ме е теглил.
Като резултат имам едно скъсано въже от н-тата кола която дърпах.Най-дълго съм теглил кола 20км от Берковица до Монтана,ама ми беше приятел иначе едва ли бих го теглил толкова mhihi

Последно преди 2 сутрини бутах един опел астра да запали,ама нещо не иска.

Един единствен път не съм спирал зимата да бутам закъсала кола-беше преди 7-8 години,когато си карах бързата лада с още по бързите задни зимни гуми и с моя опит на летен шофер не рискувах да спирам да помагам.Още помня закъсалата кола беше пасат б3 комби :oops:

Върни се в “ОФФ-Топик - други”