Евала на колегата с Полото

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
embi4a
Автомобил:
Двигател:

Re: Евала на колегата с Полото

Мнениеот embi4a » Съб 22 дек 2012 22:14

И аз съм на мнение, че хората са изтрещели - от кризата ли, от хубавия живот ли не знам. Почти всеки ден ми се случва да видя агресия на пътя граничеща с елементи на самоубийство. Радвам се че не съм на тяхното място загубил самообладание и човечност- да си изпълнен с омраза не е за завиждане.

Потребителски аватар
Freakylol
Автомобил:
Двигател: asz++

Мнениеот Freakylol » Съб 22 дек 2012 22:52

Просто кризата по един или друг начин избива хората на агресия и до посягане на живота си.. или на друг на живота ..

DarkOneBg
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот DarkOneBg » Пон 24 дек 2012 4:13

Просто манталитет бе хора, по темпераметни сме като народ. Кат' нямаше криза пак се млатеха по светофарите. А тея с ТТтата са е*и му майката, не мога да изброя колко пъти съм се разправял с някакви водачи на подобни возила. Най-бруталния случай беше на Витиня преди няколко години някъв назобен тип реши че съм го засякъл при положение че влизам пред него с по висока скорост и на поне 10тина метра ( някъв кордон ми се лепна на задницата и просто няма как да не прибереш ).

ПП Аз съм на мнение, че винаги човек трябва да си има нещо здраво тръбовидско всяващо страх в колата, ако не друго поне да му пази страх. Слава богу, че не ми се е налагало да използвам моето и дано не ми се налага.

Върни се в “ОФФ-Топик - други”