Пича не го познавам, но случайно попаднах на видеото му и неговата случка днес, а именно http://www.facebook.com/photo.php?v=4081983340181
До кога тия Органи на реда ще си позволяват да правят каквото си поискат?
Отношението на нашите родни полицаи!
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- microelement
- Автомобил: Audi B5
- Двигател: AFN
- Контакти:
Re: Отношението на нашите родни полицаи!
Е***ти наглите копелетий
той може и да се е позаяждал с тях но всичко си има граница а от клипа личи че те прекрачват всякакви граници... и това не е единичен случай.Всеки дрисък и измекяр със значка който като малък е бит от баща си или комплексиран от най различни глупости,започва да налага ред по собствени правила

- Freakylol
- Автомобил:
- Двигател: asz++
Смешното е, че всичко това е за неправилно паркиране 

- anonym0us
- Автомобил:
- Двигател:
Значи ситуацията не се знае каква е! Човека пуснал клипа, не споменава какво точно се е случило, а според мен, едва ли без да им е казал нещо, са го нападнали!
Според мен не е нормално да взимаме страна, при положение, че не се знае каква е ситуацията!
И какво като е паркирал неправилно, трябва полицаите да му се кланят, и да му се молят!
Те са му предложили да слезе от колата, да му пишат АКТ и човека им е казал, че няма да слезе, и от там се е започнало! Според мен и човека пуснал клипа има вина! Иначе няма да запише само как го дърпат от колата, просто крие нещо!
Според мен не е нормално да взимаме страна, при положение, че не се знае каква е ситуацията!
И какво като е паркирал неправилно, трябва полицаите да му се кланят, и да му се молят!
Те са му предложили да слезе от колата, да му пишат АКТ и човека им е казал, че няма да слезе, и от там се е започнало! Според мен и човека пуснал клипа има вина! Иначе няма да запише само как го дърпат от колата, просто крие нещо!
Нема ходим У Трявна
това лЕто.Някой се е направил на отворен ама само от клипа не се разбира. Ако е била само проверка а оня от колата е бил вулгарен и бесен..........после пуска телефона на запис и се прави на божа кравичка, нищо не се знае.

Нека бъдем ОБЕКТИВНИ...първо да кажа,че мразя полицайте по ред причини,но към въпроса:
1.Видеото започва "от средата" нали,тук се оповаваме единственото на инфото под него на потърпевшия.
2.Вижда се и видно оказване на съпротива..каквато и да е...не се подчинява предполагам на нареждането на органите да напусне автомобила..
3.По нищо не разбрах къде е и как е паркирал,че да докаже правотата си в думите за неправилно паркиране...
Ок,като цяло може в момента на афект и адреналин да е пропуснал тия моменти и е да е щтракнал камерата на тел-а в последствие,но нали знаете...пред съда така показаното не може да издържи...примерно казано,пак казвам,склонен съм да вярвам на момчето,че е така както казва,и ми се ще да е така,но реално не се вижда на 100%..и така..
1.Видеото започва "от средата" нали,тук се оповаваме единственото на инфото под него на потърпевшия.
2.Вижда се и видно оказване на съпротива..каквато и да е...не се подчинява предполагам на нареждането на органите да напусне автомобила..
3.По нищо не разбрах къде е и как е паркирал,че да докаже правотата си в думите за неправилно паркиране...
Ок,като цяло може в момента на афект и адреналин да е пропуснал тия моменти и е да е щтракнал камерата на тел-а в последствие,но нали знаете...пред съда така показаното не може да издържи...примерно казано,пак казвам,склонен съм да вярвам на момчето,че е така както казва,и ми се ще да е така,но реално не се вижда на 100%..и така..
- Благовест
- Автомобил: Passat B5
- Двигател: AFN
Предисторията не се вижда,а всеки може да твърди каквото си иска...нападнаха ме,биха ме и прочеи...Вероятно в началото е отказал всякакво съдействие.
Благовест написа:Предисторията не се вижда,а всеки може да твърди каквото си иска...нападнаха ме,биха ме и прочеи...Вероятно в началото е отказал всякакво съдействие.
Напълно съм съгласен. Предаваш си документите и изведнъж на полицайте им скимва да те "насилват". Насила да те натъпчат в автомобила ти и пак да те изкарат навън. Ей така за профилактика.

За хубаво или лошо винаги съм се държал с тях учтиво и никога не съм имал проблеми с тях.
Отделно е факта, че не всеки може да пусне коментар под клипчето.
- doaiena
- Автомобил: Audi A3
- Двигател:
- Контакти:
Хайде на всички многознайковци вижте в САЩ какво прави полицията с нарушителите, без значение, че кара ферари и е син на някой мутраген/дрогар!!!!!
Дърпали го нашия, много нежно са подходили даже, хем искате закони като в белите държави хем хленчите като сгрешите и си носите последствията, то българин да си угодия няма!!!!!
Дърпали го нашия, много нежно са подходили даже, хем искате закони като в белите държави хем хленчите като сгрешите и си носите последствията, то българин да си угодия няма!!!!!
-
- Автомобил:
- Двигател:
това няма нищо общо със нашия колега, а този със ферарито искаше да сгази полицая
- doaiena
- Автомобил: Audi A3
- Двигател:
- Контакти:
Kosmotron написа:това няма нищо общо със нашия колега, а този със ферарито искаше да сгази полицая
Нищо не си разбрал, много знаеш твоя колега какво е псувал и как е искал да избяга с колата, никой полицай не би си позволил своеволия, още повече да дърпа невинен гражданин пред шофьорската врата, най вероятно е станало същото като на клипчето в сащ, само, че никой не ти дава началото на драмата в българския вариант!!!!!
- vaskoto1
- майстор Падна ли ми!
- Автомобил:
- Двигател:
ако има някакво развитие, но смислено-нека който го има да се свърже с член на екипа и ще отключиме темата.
това е чесане на езици и пропаганда. няма достатъчно информация за реална оценка на ситуацията.
това е чесане на езици и пропаганда. няма достатъчно информация за реална оценка на ситуацията.
Върни се в “ОФФ-Топик - други”