Отношението на нашите родни полицаи!

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
Freakylol
Автомобил:
Двигател: asz++

Отношението на нашите родни полицаи!

Мнениеот Freakylol » Пон 07 яну 2013 19:02

Пича не го познавам, но случайно попаднах на видеото му и неговата случка днес, а именно http://www.facebook.com/photo.php?v=4081983340181

До кога тия Органи на реда ще си позволяват да правят каквото си поискат?

Потребителски аватар
microelement
Автомобил: Audi B5
Двигател: AFN
Контакти:

Re: Отношението на нашите родни полицаи!

Мнениеот microelement » Пон 07 яну 2013 19:13

Е***ти наглите копелетий :horror: той може и да се е позаяждал с тях но всичко си има граница а от клипа личи че те прекрачват всякакви граници... и това не е единичен случай.Всеки дрисък и измекяр със значка който като малък е бит от баща си или комплексиран от най различни глупости,започва да налага ред по собствени правила :не: :beat_butt2 :banghead: :screwy

Потребителски аватар
Freakylol
Автомобил:
Двигател: asz++

Мнениеот Freakylol » Пон 07 яну 2013 19:15

Смешното е, че всичко това е за неправилно паркиране :screwy

Потребителски аватар
anonym0us
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот anonym0us » Пон 07 яну 2013 19:18

Значи ситуацията не се знае каква е! Човека пуснал клипа, не споменава какво точно се е случило, а според мен, едва ли без да им е казал нещо, са го нападнали!
Според мен не е нормално да взимаме страна, при положение, че не се знае каква е ситуацията!
И какво като е паркирал неправилно, трябва полицаите да му се кланят, и да му се молят!
Те са му предложили да слезе от колата, да му пишат АКТ и човека им е казал, че няма да слезе, и от там се е започнало! Според мен и човека пуснал клипа има вина! Иначе няма да запише само как го дърпат от колата, просто крие нещо!

Потребителски аватар
vladtod®
Автомобил: Passat
Двигател:

Мнениеот vladtod® » Пон 07 яну 2013 19:21

Нема ходим У Трявна :lol: това лЕто.Някой се е направил на отворен ама само от клипа не се разбира. Ако е била само проверка а оня от колата е бил вулгарен и бесен..........после пуска телефона на запис и се прави на божа кравичка, нищо не се знае.

Потребителски аватар
jrc2
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот jrc2 » Пон 07 яну 2013 19:23

Нека бъдем ОБЕКТИВНИ...първо да кажа,че мразя полицайте по ред причини,но към въпроса:

1.Видеото започва "от средата" нали,тук се оповаваме единственото на инфото под него на потърпевшия.
2.Вижда се и видно оказване на съпротива..каквато и да е...не се подчинява предполагам на нареждането на органите да напусне автомобила..
3.По нищо не разбрах къде е и как е паркирал,че да докаже правотата си в думите за неправилно паркиране...
Ок,като цяло може в момента на афект и адреналин да е пропуснал тия моменти и е да е щтракнал камерата на тел-а в последствие,но нали знаете...пред съда така показаното не може да издържи...примерно казано,пак казвам,склонен съм да вярвам на момчето,че е така както казва,и ми се ще да е така,но реално не се вижда на 100%..и така..

Потребителски аватар
Благовест
Автомобил: Passat B5
Двигател: AFN

Мнениеот Благовест » Пон 07 яну 2013 19:27

Предисторията не се вижда,а всеки може да твърди каквото си иска...нападнаха ме,биха ме и прочеи...Вероятно в началото е отказал всякакво съдействие.

Потребителски аватар
velinsl
Автомобил: B3 ---B4
Двигател: ABS --- 1Z

Мнениеот velinsl » Пон 07 яну 2013 19:50

Благовест написа:Предисторията не се вижда,а всеки може да твърди каквото си иска...нападнаха ме,биха ме и прочеи...Вероятно в началото е отказал всякакво съдействие.

Напълно съм съгласен. Предаваш си документите и изведнъж на полицайте им скимва да те "насилват". Насила да те натъпчат в автомобила ти и пак да те изкарат навън. Ей така за профилактика. :screwy
За хубаво или лошо винаги съм се държал с тях учтиво и никога не съм имал проблеми с тях.

Отделно е факта, че не всеки може да пусне коментар под клипчето.

Потребителски аватар
doaiena
Автомобил: Audi A3
Двигател:
Контакти:

Мнениеот doaiena » Пон 07 яну 2013 19:55

Хайде на всички многознайковци вижте в САЩ какво прави полицията с нарушителите, без значение, че кара ферари и е син на някой мутраген/дрогар!!!!!

Дърпали го нашия, много нежно са подходили даже, хем искате закони като в белите държави хем хленчите като сгрешите и си носите последствията, то българин да си угодия няма!!!!!

Kosmotron
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Kosmotron » Пон 07 яну 2013 20:02

това няма нищо общо със нашия колега, а този със ферарито искаше да сгази полицая

Потребителски аватар
doaiena
Автомобил: Audi A3
Двигател:
Контакти:

Мнениеот doaiena » Пон 07 яну 2013 20:06

Kosmotron написа:това няма нищо общо със нашия колега, а този със ферарито искаше да сгази полицая

Нищо не си разбрал, много знаеш твоя колега какво е псувал и как е искал да избяга с колата, никой полицай не би си позволил своеволия, още повече да дърпа невинен гражданин пред шофьорската врата, най вероятно е станало същото като на клипчето в сащ, само, че никой не ти дава началото на драмата в българския вариант!!!!!

Потребителски аватар
vaskoto1
майстор Падна ли ми!
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот vaskoto1 » Пон 07 яну 2013 20:09

ако има някакво развитие, но смислено-нека който го има да се свърже с член на екипа и ще отключиме темата.
това е чесане на езици и пропаганда. няма достатъчно информация за реална оценка на ситуацията.

Върни се в “ОФФ-Топик - други”