Търся златарско ателие
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- Speedy86
- Автомобил: Audi A4 1.8 20V
- Двигател: ADR 1996
Търся златарско ателие
Колеги не знам дали уцелих раздела но ако не съм нека темата да бъде преместена,та въпроса ми е следния имам един златен синджир подарък от родителите ми,обаче миналата седмица го свалих като влезнах в банята и го сложих в джоба на хавлията като никога и майка ми без да провери по джобовете има ли нещо я сложила в пералнята да я пере на другия ден и синджира е излязъл на парчета през маркуча за мръсната вода скъсан е на 3 места но всички звена са налични но не иска да го правя че не ми върви с тоя синджир 2 пъти го губих и с някакъв луд късмет го намирах 3 пъти му късам закопчалката а сега и това и питам дали има някъде ателие или нещо то сорта дето мога да го продам че така да го гледам скъсан не искам,синдижра е около 14 грама
- boqn92
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Търся Златарско ателие
Колега в Сливен мога да ти кажа къде и то даже може да ти го оправи но така като гледам си от далече.И по добре си го оправи при някой познат или го задръж направо в сейфа,така като гледам на къде отива златото. 

- Vladimirov26
- Автомобил:
- Двигател:
Ако си в София, до пазара Красно село има златарско ателие 

- Speedy86
От Самоков съм но често пътувам към София,притеснява ме дали няма да ми го платят на по ниска цена като е скъсано то е шарено бяло и жълто злато,колко пари е златото сега 

- Vladimirov26
- Автомобил:
- Двигател:
Около 40-42лв, зависи колко карата е 18к е по скъпо, ако ти е 14 карата грубо ти го смятам трябва да ти дадат около 500лв.
- Speedy86
Vladimirov26 написа:Около 40-42лв, зависи колко карата е 18к е по скъпо, ако ти е 14 карата грубо ти го смятам трябва да ти дадат около 500лв.
Мерси за отговора колега можеш ли да ми дадеш адре на това ателие да го имам като вариант,продъжавам да събирам мнения

- dlug
- Автомобил: Passat B5.5 2003 1.9 TDI
- Двигател: AVB
Съвсем съвсем ориентировъчно
http://westgold-scrap.com/
Лошото е, че когато го продаваш така ти го взимат на грам като материал. никой не смята изработката, а тя също никак не е евтина.
Иначе адреса на златарското ателие в красно село е ул. Княгиня Клементина №2 №2 Преди имаше още едно на гърба на това. Има един Г-образен проход с магазини, единият край на прохода излиза на Княгиня Клементина , точно до това ателие, другият му край излиза зад спирката на рейсовете (83, 102) В този проход имаше още един златарски магазин, но сега не знам дали още съществува.
http://westgold-scrap.com/
Лошото е, че когато го продаваш така ти го взимат на грам като материал. никой не смята изработката, а тя също никак не е евтина.
Иначе адреса на златарското ателие в красно село е ул. Княгиня Клементина №2 №2 Преди имаше още едно на гърба на това. Има един Г-образен проход с магазини, единият край на прохода излиза на Княгиня Клементина , точно до това ателие, другият му край излиза зад спирката на рейсовете (83, 102) В този проход имаше още един златарски магазин, но сега не знам дали още съществува.
Последна промяна от dlug на Вто 08 яну 2013 8:12, променено общо 1 път.
-
- Автомобил: Opel Vectra
- Двигател: 22ZE 2009
- Контакти:
Тавекс има във всеки мол и дават най добра цена за злато. Когато връщаш бижута винаги се смята на грам, независимо от цената на изработката. То това е и прихода на златарите. Така че няма значение цял или на сто части. Затова и бижутата не са инвестиция - плащаш скъпо труда, след това продаваш само златото на грам.
Друга работа е ако го поправиш и пробваш да го продадеш на часто лице-някой който хареса синджира, плетката - тогава можеш да вземеш малко повече пари.
Друга работа е ако го поправиш и пробваш да го продадеш на часто лице-някой който хареса синджира, плетката - тогава можеш да вземеш малко повече пари.
- dlug
- Автомобил: Passat B5.5 2003 1.9 TDI
- Двигател: AVB
"West Gold and Silver"-Злато с проба 585/14K-43.25 лв/гр.
Tavex Gold & Exchange-Злато с чистота 585/14К-43.20лв/гр.
По тези фирми цената е еднаква. По скоро може да има разлика между кварталните ателиета.
Tavex Gold & Exchange-Злато с чистота 585/14К-43.20лв/гр.
По тези фирми цената е еднаква. По скоро може да има разлика между кварталните ателиета.
-
- Автомобил:
- Двигател:
Златар в Бургас?
Сватбената ми халка е малка, иска уголемяване.
Сватбената ми халка е малка, иска уголемяване.
- Nikkolay
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
за продаване тук - http://www.tavex.bg/
- onion
- R.I.P
- Автомобил: Passat B3 1800 mono
- Двигател: ABS 92
Speedy86 написа:Vladimirov26 написа:Около 40-42лв, зависи колко карата е 18к е по скъпо, ако ти е 14 карата грубо ти го смятам трябва да ти дадат около 500лв.
Мерси за отговора колега можеш ли да ми дадеш адре на това ателие да го имам като вариант,продъжавам да събирам мнения
Златарница "ПеСпа"
Парчевич, 20
Върни се в “ОФФ-Топик - други”