Така,след дълго изчакване нещата да потръгнат реших-завръщане в столицата (родом и живущ софиянец,взех,че дойдох преди време в Плевен....за мое голямо съжаление сега ! )Набелязал съм няколко "обекта",но все пак реших и тук да пиша-форума е сила

! Търся полуобзаведено двустайно,с възможност за вкарване на автомобил (в гараж,в двор и т.н.),или с други думи-нещо от рода на етаж от къща...примерно!Пиша го не напразно,защото забелязах такива предложения,малко,но има...!Не искам да си забивам семейството по блоковите из комплексите,над 10 години вече е така,малко CHANGE.....!Става въпрос за:Горна Баня,Суходол,Иваняне,Банкя,Филиповци.....пък може и в Княжево в краен случай,ако си струва!
Та така,ако някой има някаква идея,познати,връзки и няма да му коства много да помогне-Благодарим предварително

!Ясно е,че брокерите бързо ще ме оправят и ще ми смъкнат кожата от гърба....предполагам

Абе к'вото е необходимо,ще се прави,няма начин!Вече отделно е въпроса как ще уредим дъщерята на детска градини,тя е на 3.4 години ,чувам каква е навалицата и какви подкупи се дават

Ама.....едно по едно,дано нещата се наредят

Ето "стоката"
За връзка: тук,в темата или на Л.С.