Търся жилище под наем-София (запад)

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
RadoShopa
Автомобил: Vw Passat
Двигател: 1.9 TDI AVF 2003
Контакти:

Търся жилище под наем-София (запад)

Мнениеот RadoShopa » Сря 16 яну 2013 20:14

Така,след дълго изчакване нещата да потръгнат реших-завръщане в столицата (родом и живущ софиянец,взех,че дойдох преди време в Плевен....за мое голямо съжаление сега ! )Набелязал съм няколко "обекта",но все пак реших и тук да пиша-форума е сила :D ! Търся полуобзаведено двустайно,с възможност за вкарване на автомобил (в гараж,в двор и т.н.),или с други думи-нещо от рода на етаж от къща...примерно!Пиша го не напразно,защото забелязах такива предложения,малко,но има...!Не искам да си забивам семейството по блоковите из комплексите,над 10 години вече е така,малко CHANGE.....!Става въпрос за:Горна Баня,Суходол,Иваняне,Банкя,Филиповци.....пък може и в Княжево в краен случай,ако си струва!

Та така,ако някой има някаква идея,познати,връзки и няма да му коства много да помогне-Благодарим предварително :bowdown !Ясно е,че брокерите бързо ще ме оправят и ще ми смъкнат кожата от гърба....предполагам :? Абе к'вото е необходимо,ще се прави,няма начин!Вече отделно е въпроса как ще уредим дъщерята на детска градини,тя е на 3.4 години ,чувам каква е навалицата и какви подкупи се дават :roll: Ама.....едно по едно,дано нещата се наредят 8)

Ето "стоката" :lol:
сватба-кръстници.jpg

За връзка: тук,в темата или на Л.С. :да:

Последна промяна от RadoShopa на Чет 17 яну 2013 8:12, променено общо 9 пъти.

Потребителски аватар
maxpayne
Автомобил:
Двигател:

Re: Търся жилище под наем-София (запад)

Мнениеот maxpayne » Сря 16 яну 2013 20:36

RadoShopa написа:Ясно е,че брокерите бързо ще ме оправят,но и ще ми смъкнат кожата от гърба....предполагам :?

Брокерите стандартно прибират половин наем като такса

Потребителски аватар
RadoShopa
Контакти:

Мнениеот RadoShopa » Сря 16 яну 2013 20:54

Не ми се е налагало чрез брокери засега и не съм толкова запознат.....и ако е така-супер!Знам,че взимат по един наем комисионна.....+ настоящият и + един наем предплата евентуално....незнам де,все пак има изключения и договорки......може и да греша :roll: Скоро ще разберем със сигурност :talk:

Потребителски аватар
Nikkolay
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Nikkolay » Чет 17 яну 2013 12:58

да не те плашат "брокерите"..прескачаш ги и толкоз ;)

Потребителски аватар
RadoShopa
Контакти:

Мнениеот RadoShopa » Съб 19 яну 2013 18:00

Е.....наистина ги прескочих брокерите,огромен късмет,намерих буквално "рай" жилище :applause: Много сме доволни семейството,за всички от нас има по нещо положително,най-вече за VW има местенце близо до мен :bowdown Благодаря на всички отзовали се,началото на малък сечко застъпвам в столицата :да:

Върни се в “ОФФ-Топик - други”