Здравейте!
Дъщеря ми / 10 клас/ има огромно желание да тренира спортна стрелба. Порових в нета, но излизат адреси за ловно и бойно оръжие.
Моля дайте едно рамо, за предпочитане във Варна, за стрелкови клуб с група непълнолетни. Имам въздушна пушка 4,5 мм., ако се изисква да се ползва лично оръжие.
Лека поредна работна седмица!
Стрелба с малокалибрено и пневматично оръжие Варна-Добрич
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- apa6o
- Автомобил: Skoda Octavia 1Z
- Двигател: BKD
Re: Стрелба с малокалибрено и пневматично оръжие Варна-Добри
Малокалибреното си е съвсем бойно.
От друга страна - кой да е стрелкови клуб е твърде вероятно да има група за юноши/младежи, просто им пиши мейл, обади се по телефона и разпитай. Друг е въпроса вече кои стават за нещо.
Пушката ако е от ония китайките за по 30-50 лева, да знаеш, че става само за подпиране на вратата да не се затваря.
Стрелбата е скъпо хоби, а една добра пушка с регулируеми мерни прибори, регулируем приклад и баласти си е направо златна. Това го казвам с идеята да те насоча, че ако ще е с лично оръжие, не е много добра идея, що се отнася до спортна стрелба. Ако ще е пукане по хайдушки, няма проблеми никакви
От друга страна - кой да е стрелкови клуб е твърде вероятно да има група за юноши/младежи, просто им пиши мейл, обади се по телефона и разпитай. Друг е въпроса вече кои стават за нещо.
Пушката ако е от ония китайките за по 30-50 лева, да знаеш, че става само за подпиране на вратата да не се затваря.
Стрелбата е скъпо хоби, а една добра пушка с регулируеми мерни прибори, регулируем приклад и баласти си е направо златна. Това го казвам с идеята да те насоча, че ако ще е с лично оръжие, не е много добра идея, що се отнася до спортна стрелба. Ако ще е пукане по хайдушки, няма проблеми никакви

- levonik
- Автомобил: T3 Caravele D
- Двигател: CS 1985
Благодаря! Намерих ЛСК “Сокол” във Варна и ще звънна, че поне на картата е много забито оттатък Аспарухово, към Белослав. Колкото до хайдутлука и сега стреля добре по бирени бутилки, капачки и мишени. Пушката ми е китайска, за 108 лева /2000г./ много добра точност, но естествено при интерес ще се купува нещо специално. Дано й мине бързо!
- golfer
- The Мaster of PERNIK TUNING performancе
- Автомобил: Gandalf the Grey
- Двигател: 368kw LPG
- Контакти:
Стрелбата е тегав спорт въпреки, че от страни изглежда лесно. Всеки е баш бабаит и пуцането е елементарно ама...
Като начало накарай момичето да стои права леко разкрачена без да си мърда краката и без да пристъпя около 3 часа. Отделно железото е тежко, трябва и контрол на дишането
Това е на всяка тренировка.
После пак ще си говорим/пишем
имам няколко години стоене пред мишените
е в казармата на стрелби нямаше кой да ми се опре
Като начало накарай момичето да стои права леко разкрачена без да си мърда краката и без да пристъпя около 3 часа. Отделно железото е тежко, трябва и контрол на дишането
Това е на всяка тренировка.
После пак ще си говорим/пишем

имам няколко години стоене пред мишените

е в казармата на стрелби нямаше кой да ми се опре

- apa6o
- Автомобил: Skoda Octavia 1Z
- Двигател: BKD
Хихихих, аз с една пушка-въздушка, турче, марка Hatsan, регулируеми мерни прибори към 180 лева парчето беше, не мога да докарам стабилен бой, понеже "патронника" и е малко къс и част от опашката на съчмата остава да стърчи, при което като се затваря, както се смачка, така лети
Подмятат ми се все още разни мишени, предвидени за 10 метра пистолет, които съм ги дупчил на около 20-25 с пушкалото и са поносимо зле, имам и няколко съчми, които са залепени една за друга от добра група (зад мишената имах дървена дъска и си ги вадех като хлапе от любопитство), но пушкалото тежи много, спусъка е ужасно твърд и няма предпазител, като цяло е трагична пушка, но адски силна за сметка на това.
Истината е в пушкало с баласти, реглаж на мерните по 2 оси и реглаж на усилието на спусъка, ама парите на такава пушка гонят цената на 3-ка на старо в добро състояние

Истината е в пушкало с баласти, реглаж на мерните по 2 оси и реглаж на усилието на спусъка, ама парите на такава пушка гонят цената на 3-ка на старо в добро състояние

- JoroHondata
- Автомобил: Honda Legend KB1 V6
- Двигател: J35A8 от 2007
- Контакти:
Здравейте
Един от най- евтините варианти на спортна пушка е Haenel 312, все още се намира по някоя за продаване в оръжейните форуми. Тази пушка не може да се сравнява с никоя 'китайка/туркиня', независимо на кой модел пушки са аналози.
Поздрави
Един от най- евтините варианти на спортна пушка е Haenel 312, все още се намира по някоя за продаване в оръжейните форуми. Тази пушка не може да се сравнява с никоя 'китайка/туркиня', независимо на кой модел пушки са аналози.
Поздрави
Върни се в “ОФФ-Топик - други”