без думи. вцякакви бях виждал но...
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- ACCELERATOR
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- niikoo_1
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
scuba написа:niikoo_1 написа:Имате ли представа от Фотошоп и можете ли да работите с тази програмка?
Знаете ли как изглежда и какъв е интерфейса и имали сте някога досег с това чудо?
Aми аз май съм я виждал. Що питаш? Даже мисля че вече 15 години с нея си вадя хляба![]()
И моля хора "разбирачи" да не сравняват Фотошопа с Фотопейнта - ако сте ги виждали и двете (не само в курса по комп.грамотност) щяхте да знаете разликите. А относно гумата - няма намеса на графичен редактор според мен
Това беше обръщение е към osvirepql и Svetlix конкретно - не към теб или към някой друг.
И не е правилно така да ми вадиш цитат от контекста от предното изречение се изяснява за какво става въпрос.
Можеше да си спестиш храненето, знам с какво се занимаваш, както и че има доста компютърни хора във форума.
Айде със здраве.

- BuGmaN
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Снимката си е истинска, но важо е друго - марката на гумата - вижда се, че е цялата а блони и още се държи - те с такиви гуми требе да се кара
. Имам подобен случай с Пирели (5-10мин. пергели на 2-ра и 3та)излезе такъв балон
, че ако ня бяха големите калници на "Костенурката" щеше да задере яко
, после коцук, коцук при гумаджиите
и те признаха, че такова чудо не са видели...

Върни се в “ОФФ-Топик - други”