Съвети за подов сифон
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- Rabbit_TDI
- Автомобил: A6 C5
- Двигател: BFC
- Контакти:
Re: Съвети за подов сифон
Да с регулируема са но имат минимална.Да ти кажа аз какво видях от сифоните когатао търсих /за пръв път се сблъсках - не разбирам/.Първо са точкови и линеини.Вероятно на теб ти трябва точков и няма смисъл да ти обяснявам разликата ,а и освен това линеините са на цени 200-800 лева и са когато трябва ударно да спираш вода - при душ примерно /аз пък си направих мивка от бетон и ленеен сифон
/.Та точковите аз съм видял четири типа - такива дето грам не спират миризмата ,такива дето спират миризмата на кенефния принцип със водата /те са наи старите ама лошото е че ако не се пълни често както е при съвременните бани с душ корито или вана - то си смърди/,такива които имат палсмасова клапа /мисля те са наи добрите ама аз нямах височина за тях/-хубавите струват към 50-60 кинта/нуждаят се от 7-10 санта височина/ и са регулируеми и с много добре направена система за чистене на клапата,последния тип е с щракващо отворче /аз сложих такъв щото нямах височина и струват 10 лева/-техния минус е че трябва ги отваряш секи път като има вода.Сичките видове имат модели различаващи ги по цена и траиност,обслужване/и за тях мога ти пи6а ама пиши верно ква височина имаш и дали баняте с душ кабина,вана,само тоалетна........./.

- mucho
- Палячо
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Значи говорим за баня и тоалетна в едно като няма да има душ корито, душ кабина нито пък вана. По принцип канала за сифона сега ще се копае и мисля, че височина от порядъка на 7-9 сантиметра може да се постигне.
- Rabbit_TDI
- Контакти:
В такъв случеи мисля наи-доброто е да вземеш сифон с клапа срещу миризми /мисля че XpacTa е дал снимка точно на такъв/.Гледаи да може клапата лесно да се вади и чисти.Внимаваи и с височините да не стане нивото на банята да е много над пода ти да се спъваш като влизаш.Не е лошо и щом го рпавите изцяло да изровиш малко бетонната плоча под сифона и тръбите за да смъкнеш въпросното ниво.
Да - тези на Kessel имат точно такава клапа, която се купува допълнително - струва 30-40 лева. Доколкото знам другите които имат такава клапа са на HL. Добре е да поразгледаш кое ще ти отърва като пари и дизайн.
- mucho
- Палячо
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
ОК мисля, че се ориентирах, а някой магазин където се продават да знаете?!
- Rabbit_TDI
- Контакти:
Аз се сещам за хубави сифони с клапа/някви немски бяха/ в магазин Юнф на ботевградско шосе.
- mucho
- Палячо
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Rabbit_TDI написа:Аз се сещам за хубави сифони с клапа/някви немски бяха/ в магазин Юнф на ботевградско шосе.
можеш ли да ме ориентираш малко по-конкретно за някъв адрес или линк (бай Гугъл нещо си замълча)
- Rabbit_TDI
- Контакти:
БУЛ. БОТЕВГРАДСКО ШОСЕ №260 преди бензностанцията/мислая ОМВ/ и караулката като излзиаш от Софиа отдясно.Две големи нови сгради са и барабар с бившия шоурум на Камаз между тях и бензиностанцията.Магазина е в едната сграда и е за сякви строителни материлаи и шоурум за вани и мивки.
Хвърли едно око на тоя сайт, той е специализиран в продажбата на сифони и отводнителна техника
www..bg
www..bg
- Ivaylichko
- Автомобил:
- Двигател:
За 4г. все ще го е монтирал.
- hooligans
- Автомобил: VW Polo Harlekin 1996
- Двигател: 1.6 AEE
Е нали трябва безплатна реклама да си направим