Изготвяне на БИЗНЕС ПЛАН и МАРКЕТИНГОВ ПЛАН?

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
lz1kka
Автомобил: Audi S7
Двигател:
Контакти:

Изготвяне на БИЗНЕС ПЛАН и МАРКЕТИНГОВ ПЛАН?

Мнениеот lz1kka » Чет 23 ное 2006 11:19

Здравейте!
Имам една идейка за нов бизнес и се захванах да я осъществявам но ми е необходим професионален бизнес и маркетингов план. Имам елементарни познания по конструкцията на такива, но както сами се сещате не са достатъчни и сега съм седнал да търся фирма занимаваща се с такава дейност в Пловдив. Интересувам се дали нямате представа кой може да ми помогне, за какъв срок би могъл да ми ги състави и какви парички горе долу ще ми вземе? Лошото е че не разполагам и с много време...

Благодаря предварително!

Поздрави, Коцето!

prj57
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот prj57 » Чет 23 ное 2006 22:40

Наясно ли си че това е ОГРОМНО количество информация което ТИ трябва да предадеш, за да ти дадат заеми и разни хора да инвестират в твоето начинание.

Не знам какво имаш предвид под " имам елементарни познания" и не знам каква квалификация имаш. Не че е моя работа, но какъв бизнес ще отаряш, голям, малък или среден? Само в БГ или интернационално ще оперираш, Внос или Износ или Производство или всичките заедно?

Аз в момента правя Бизнес план за дипломиране, който трябва да предам в началото на Април. Мога да ти дам малко насоки или структора от това което трябва да включи или се изисква.

Ако имаш интерес или време пиши на Л.С.

Имай предвид че не съм в БГ и не мога де дойда и да се видим!

Поздрави,
Андро

Потребителски аватар
lz1kka
Двигател:
Контакти:

Мнениеот lz1kka » Пет 24 ное 2006 8:26

prj57 написа:Наясно ли си че това е ОГРОМНО количество информация което ТИ трябва да предадеш, за да ти дадат заеми и разни хора да инвестират в твоето начинание.

Не знам какво имаш предвид под " имам елементарни познания" и не знам каква квалификация имаш. Не че е моя работа, но какъв бизнес ще отаряш, голям, малък или среден? Само в БГ или интернационално ще оперираш, Внос или Износ или Производство или всичките заедно?

Аз в момента правя Бизнес план за дипломиране, който трябва да предам в началото на Април. Мога да ти дам малко насоки или структора от това което трябва да включи или се изисква.

Ако имаш интерес или време пиши на Л.С.

Имай предвид че не съм в БГ и не мога де дойда и да се видим!

Поздрави,
Андро

Абсолютно съм запознат с това какво е бизнес план и с това, че трябва да предам огромно количество информация. Става въпрос за среден бизнес, внос на стоки в България. Останалото мисля да си го спестя... Като казвам, че имам елементарни познания имам предвид точно това, че знам що годе каква е структурата при изготвянето но в никакъв случай не мога да претендирам за някакви по-специални умения. Точно поради тази причина си търся някоя свястна фирма която да ми изготви бизнес и маркетингов план понеже ми е необходим... Все пак мисля, че успях да намеря подходящ човек.Днес имам среща и ще видим какво ще се получи.

Потребителски аватар
lz1kka
Двигател:
Контакти:

Мнениеот lz1kka » Пет 24 ное 2006 14:59

Днес се свързах с една такава фирма на приятел на мой познат занимаваща се точно с бизнес планиране и маркетинг. Срещнах се със собственика и разговаряхме доста време... Останах очарован от тази фирма.

Мисълта ми беше, че вече не си търся такава :) Намерих си сам :D

Върни се в “ОФФ-Топик - други”