История с очакван край или истината за некоректен колега

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
Daniel Kuntov
Автомобил: VW Golf 3
Двигател: GTI 2.0 8V AGG

Re: История с очакван край или истината за некоректен колега

Мнениеот Daniel Kuntov » Сря 13 мар 2013 20:09

anatoli_velikov написа:
Daniel Kuntov написа:Нямах време и нямаше начин да ги взема,за което се извинявам на колегата.Никога не съм искал да се получи така.Поемам вината в случая.
Нямаш време, но поръчваш неща? Тук не става въпрос за 25лв., а за коректност. На теб обаче тази дума не ти е ясна - потърси я в гугъл...ако имаш време.
И какво ще стане ако утре поръчаш части за 500лв.? "Извинявай ама нямах време" може и да не мине, но както казах - ти си ми ясен :thumb_down

Днес се освободих от работа и ходих в офиса на еконт,казаха ми че пратката е поискана от подателя и се е върнала обратно.Колега има и една друга дума (обстоятелства),понякога те са неблагоприятни.По никакъв начин не искам да се оправдавам,аз съм виновен че ги поръчах,без да знам че така ще се получат нещата.Ще ти върна парите не съм за 25 лв

Потребителски аватар
adelante
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот adelante » Сря 13 мар 2013 20:24

Freakylol написа:Аре изяжте го с парцалите. Мрънкате, че еди какво си направил и се крие и т.н. ето появи се извини се и "поема" вината си, какво повече искате? Много пък безгрешни излязохте всички. :mad

Така е , колегата като бял човек се извини. Аз какво да кажа за една пратка с части за А6 за 350лв. след 1 седмица сваляне на цената ми каза "изпрати ги", десетина дни нещата стояха в офиса,колегата никакъв го няма, платих 60лв. и ги взех обратно, но пък след време дойде на място да се извини и да ги поиска пак, но бяха заминали при друг. Да сме живи и здрави.

anatoli_velikov
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот anatoli_velikov » Сря 13 мар 2013 23:37

Daniel Kuntov написа:Днес се освободих от работа и ходих в офиса на еконт,казаха ми че пратката е поискана от подателя и се е върнала обратно.Колега има и една друга дума (обстоятелства),понякога те са неблагоприятни.По никакъв начин не искам да се оправдавам,аз съм виновен че ги поръчах,без да знам че така ще се получат нещата.Ще ти върна парите не съм за 25 лв

То така ще стане, естествено че днес ще се освободиш от работа, когато съм написал че съм си прибрал нещата. Защото от Еконт ми се обадиха в понеделник и казаха, че ще трябва да начисляват магазинаж и аз ги помолих за 1 ден отстрочка. Е, след като този 1 ден изтече АЗ им се обадих и им казах да върнат пратката и въпреки, че работя на две места намерих начин да си я взема още днес.
Не съм казал, че не се е извинил и не съм пуснал темата, за да търся пари! Просто коректност, НО явно малко хора разбират.
Здраве да е, както отговорих на "колегата" на лично - нищо не искам, аз не съм за 12лв.
Също както и колегата, от когото купих колата за части - взе парите, покри се като боклук и никакъв го няма за документи. Също както и много други, шит хепънс, ко да са прай.
Със здраве, за мен темата е изчерпана!

Потребителски аватар
geo0rg1
Автомобил: GOLF 4
Двигател: AKL

Мнениеот geo0rg1 » Сря 13 мар 2013 23:54

Колега винаги ще има такива случай :thumb_down

Потребителски аватар
Daniel Kuntov
Автомобил: VW Golf 3
Двигател: GTI 2.0 8V AGG

Мнениеот Daniel Kuntov » Пет 15 мар 2013 22:11

anatoli_velikov написа:
Daniel Kuntov написа:Днес се освободих от работа и ходих в офиса на еконт,казаха ми че пратката е поискана от подателя и се е върнала обратно.Колега има и една друга дума (обстоятелства),понякога те са неблагоприятни.По никакъв начин не искам да се оправдавам,аз съм виновен че ги поръчах,без да знам че така ще се получат нещата.Ще ти върна парите не съм за 25 лв

То така ще стане, естествено че днес ще се освободиш от работа, когато съм написал че съм си прибрал нещата. Защото от Еконт ми се обадиха в понеделник и казаха, че ще трябва да начисляват магазинаж и аз ги помолих за 1 ден отстрочка. Е, след като този 1 ден изтече АЗ им се обадих и им казах да върнат пратката и въпреки, че работя на две места намерих начин да си я взема още днес.
Не съм казал, че не се е извинил и не съм пуснал темата, за да търся пари! Просто коректност, НО явно малко хора разбират.
Здраве да е, както отговорих на "колегата" на лично - нищо не искам, аз не съм за 12лв.
Също както и колегата, от когото купих колата за части - взе парите, покри се като боклук и никакъв го няма за документи. Също както и много други, шит хепънс, ко да са прай.
Със здраве, за мен темата е изчерпана!

Когато отидох в офиса ти още не беше написал че си ги взел нещата :thumb_down .Мисля че в краина сметка бях коректен :th_up

anatoli_velikov
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот anatoli_velikov » Пет 15 мар 2013 22:49

Да, ако смяташ че си бил коректен - да ти пратя ли инфо къде да пратиш частите, които ти продаваш?

Потребителски аватар
R@do
Батето
Автомобил: Audi 80
Двигател: ABK 1993

Мнениеот R@do » Сря 20 мар 2013 17:12

Дискусията заприлича на учебен проект на Турската театрална академия от випуска на Къванч Татлъту.

Потребителски аватар
batetony67
Автомобил: VW Beetle
Двигател: CU 1980
Контакти:

Мнениеот batetony67 » Сря 20 мар 2013 19:56

R@do написа:Дискусията заприлича на учебен проект на Турската театрална академия от випуска на Къванч Татлъту.

Демек :lock

Върни се в “ОФФ-Топик - други”