Измамник
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Re: Измамник
Проблема е че пратката беше за моя сметка...а искаше дори аз да му платя пътя от русе до него...а относно неговата защита винаги мога да го опровергая с доказателства и всички бележки и тем подобни са в мен и хората от еконт могат да го докажат така че... немисля че е много прав колегата с неговите извинения и оправдания...а когато се обадих го питах етностно това какво ми праща а той затвори и след това си изключи телефона...WTF!
- projektzwo
- Автомобил:
- Двигател:
Съжалявам че се налага да "изровя" темата, но явно колегата penka не е чак такъв светец, какъвто го описвате! Ето я и моята история, има пусната тема за продажба на джанти 16 (RIAL mesh), от въпросния "колега", която аз случайно виждам - звъня и се разбираме да ми пратите джантите. До тук всичко точно. Получих обаждане от penka след изпращането на джантите към мен, че е пропуснал да ми изпрати капачките на джантите, като предварително знам че са 3бр. ОК, няма проблеми, на всеки се случва да забравих, казах му да ги пусне на следващия ден, ако няма възможност на същия и то за моя сметка, въпреки че грешката НЕ Е моя.
Идвам момента когато си получавам на следващия ден джантите, но установявам че нямам пусната пратка към мен, т.е. за капачките. Чухме се с "колегата", който ме увери че НЕ ги е изпратил, тъй като се бил сетил за негов приятел, който евентуално може да намери 1бр. от същите капачки. Прозвуча страхотно, но в крайна сметка си останах с обещанието...
Последваха редица ЛС-та, в които ме уверяваше че е забравил, че пътувал често извън страната и т.н.
Последно този Понеделник (18.03.2013) трябваше да ми е изпратил капачките, тъй като пак му предстояло излизане извън страната и бла-бла-бла. Ще ви подскажа че все още си чакам капачките, може пък да са изпратени по пощенски гълъб - знам ли...
По-интересното е че снощи след полунощ хубавеца е посетил форума, но не си е направил труда да ме "ориентира".
Джантите са купени от мен преди 3 седмици (не помня в момента точната дата), а капачките са все още блян и мисля че е съвсем нормално търпението ми да започне да се изчерпва.
EDIT: на 25.03.2013 благополучно си получих капачките. Колегата се оказа точен, въпреки забавянето!
Идвам момента когато си получавам на следващия ден джантите, но установявам че нямам пусната пратка към мен, т.е. за капачките. Чухме се с "колегата", който ме увери че НЕ ги е изпратил, тъй като се бил сетил за негов приятел, който евентуално може да намери 1бр. от същите капачки. Прозвуча страхотно, но в крайна сметка си останах с обещанието...
Последваха редица ЛС-та, в които ме уверяваше че е забравил, че пътувал често извън страната и т.н.
Последно този Понеделник (18.03.2013) трябваше да ми е изпратил капачките, тъй като пак му предстояло излизане извън страната и бла-бла-бла. Ще ви подскажа че все още си чакам капачките, може пък да са изпратени по пощенски гълъб - знам ли...
По-интересното е че снощи след полунощ хубавеца е посетил форума, но не си е направил труда да ме "ориентира".
Джантите са купени от мен преди 3 седмици (не помня в момента точната дата), а капачките са все още блян и мисля че е съвсем нормално търпението ми да започне да се изчерпва.
EDIT: на 25.03.2013 благополучно си получих капачките. Колегата се оказа точен, въпреки забавянето!
Последна промяна от projektzwo на Вто 02 апр 2013 12:18, променено общо 1 път.
- vasstop
- Гадфадъ'
- Автомобил: Golf 2 syncro
- Двигател: 1P 1990
- Контакти:
Потребителят penka има три дни за отговор, в противен случай ще стане розов.
Върни се в “ОФФ-Топик - други”