Свиха ми чистачката ?!

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
Rabbit_TDI
Автомобил: A6 C5
Двигател: BFC
Контакти:

Мнениеот Rabbit_TDI » Вто 21 ное 2006 13:42

Станислав написа:Да, ама колко тротоари след като спре колата имат останали още 2 метра???

Да ама колко тротоари има дето не минава пешеходец.Аз работя в ниския лозенец до Драган Цанков.Е тука колко тротоари има ,че и по 3 м. и с читави плочки а са до гората и един трафопост дето жив човек не минава/освен тея дет паркират де/-е как да не паркираш там.А паркоместата сичките пише служебен.

Потребителски аватар
Pichaga
Антиспамър №1
Антиспамър №1
Автомобил: Opel Zafira B
Двигател: Z19DT
Контакти:

Мнениеот Pichaga » Вто 21 ное 2006 14:27

офиса ми е до НДК, паркирам на тротоара щото няма къде...няма 2 метра естестевено, тротоара е 2,3 мерил съм го...напоследък виждам модата и тук.изкривени рамена на чистачки предни на съседни коли...просто чакам и гледам на джама кой го прави, нека да съм в нарушение, нека и ОбУфка да доде даже :lol: , усмъртвам го...ако мисли че съм в нарушение да се обади на КАТ да ми вдигнат колата, ама ха :twisted:

Потребителски аватар
Милослав
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Милослав » Сря 22 ное 2006 11:15

The ReD One написа:Колеги sorry, че спамя темата но сутринта си намерих пасатчо одраскан с ключ или нещо остро и от двете страни:(напрово ми се дорева:(нз какви хора има, но харската злаба и простотия няма граници!

Съжалявам за случката колега, има всякакви идиоти.

P.S.Благодарности на KOSKOBOY вчера ми отпусна една чистачка ;)

Потребителски аватар
ivo8181
Автомобил: MK 4 GTI
Двигател: 1.8 TURBO

Re: Свиха ми чистачката ?!

Мнениеот ivo8181 » Чет 23 ное 2006 12:13

Miloslav Ivanov написа:Значи хора вчера си оставих колата пред апартамента на баба ми трябваше да ходя с буса до Елин Пелин.Връщам се аз вече към 20ч, напалвам голфягата и се прибирам.Качих в нас вече, ама бях забравил едни неща в багажника, та слязох пак и кво да видя - рамото стърчи, чистачката - липсва :shock :shock :shock
Значи някак не ми се вярва да е станало пред нас щото един съсед си сваляше някакви плоскости от колата, аз съм липсвал точно 5 мин и като слязох съседа си беше долу все още....Ама не ми се вярва също така и да съм карал от Централна гара до КрПоляна с вдигнато рамо и да не съм го видял ....
А бе егати изродите има...Едно време беше модерно да се крадат, та бащата си ги сваляше от ладата, ама явно някаква ретро мода и в кражбите е излязла....
З..би ....
Вече и чистачки ли взеха да крадьт направо си е смяхххх :xaxaxa

Потребителски аватар
Милослав
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Милослав » Чет 23 ное 2006 14:29

ivo8181 написа:Вече и чистачки ли взеха да крадьт направо си е смяхххх :xaxaxa

A бе мани бе , аз мога да ти кажа че все още не ми е смешно , някак си не мога да се примиря с простотията ни .... Направо нямам думи от това какви хора има по улиците... баща ми едно време си ги сваляше от Ладата и слагаше изрязъци от маркуч да не се одере стъклото ако без да иска ги пусне ....та освен и аз така да почна ....

Потребителски аватар
ivo8181
Автомобил: MK 4 GTI
Двигател: 1.8 TURBO

Мнениеот ivo8181 » Вто 28 ное 2006 16:03

Miloslav Ivanov написа:
ivo8181 написа:Вече и чистачки ли взеха да крадьт направо си е смяхххх :xaxaxa

A бе мани бе , аз мога да ти кажа че все още не ми е смешно , някак си не мога да се примиря с простотията ни .... Направо нямам думи от това какви хора има по улиците... баща ми едно време си ги сваляше от Ладата и слагаше изрязъци от маркуч да не се одере стъклото ако без да иска ги пусне ....та освен и аз така да почна ....
така беше и аз си спомням май ще си вьрнем старият принцип :012:

Потребителски аватар
R@do
Батето
Автомобил: Audi 80
Двигател: ABK 1993

Мнениеот R@do » Вто 28 ное 2006 16:42

На мене два пъти на паркинга на Орлов мост

Потребителски аватар
Милослав
Автомобил:
Двигател: