Ей някой да ме накара да се смея тея дни истински.
Това е най-доброто решение просто. Няма да си тровя нервите за едно пусто табло, признавам че първите 24 часа ги трових де. Ако минат нещата както трябва, минат ако ли не, ще ми е обица на ухото.
Може да минат месеци, докато пак събера пари, тъй като останах без работа преди няколко месеца, НО ще го оправя това табло ЩЕ ГО НАПРАВЯ работещо и перфектно. Обичам предизвикателствата, казвам го това тъй като доста хора ми казаха, че таблото по-добре да го хвърля и да си сложа старото оригинално. Няма пък да се откажа, дадох R32+200лв. ще го направя пък какво ще да става. ФЕН съм и това е, точно фенщината ми е проблем, заслепява ме понякога зверски. След Крушуна пък, толкова заслепен бях, че дето се вика не обърнах внимание когато светна резервата

.
Сега след размисли се сетих, защо
@RoadRunner, ме обвинява може би. ДА, вярно е че съм помогнал на някои колеги от форума с колите им. ДА, вярно е че съм им правил диагностика и прочие, НО нито пари съм им искал нито съм твърдял, че съм ГОСПОД.
Винаги казвам, ако искаш професионална диагностика Порше Изток, там могат да ти го гарантират. Аз гарантирам, че съм ФЕН. Ако си чул от някой именно, че съм му правил диагностика и съм му помогнал, мисля че беше редно да попиташ взимал ли съм пари за услугите си и твърдял ли съм, че съм професионалист.
EDIT: Дали съм видял, че таблото е до 340km/h и съм се замислил дали отчита правилно, ЗА ПОРЕДЕН ПЪТ казвам НЕ ЗНАЕХ, че няма такова табло. Мислех, че просто са пуснали R32 с такива табла, а и друго ако някой ме беше видял с какъв кеф бях отишъл там......., просто всичко очаквах да е наред. Все пак форумен колега.
Поуката за мен към хората които четяха историята или ще я четат. Гледайте какво купувате внимателно, фенове сме но сред нас има и търговци. Те не се интересуват, че сте сложили нови оригинални стелки от vw

и прочие....... и когато нещо остане недовидяно от Вас по време на сделка/покупка после нещата както виждате може сериозно да се вгорчат и за Вас и за търговеца.
Аз за мене си направих извода, а той е
"доверие никУмУ". Искам да забравя тая случка и това е. Не ми се занимава повече да си припомням, че съм доверчив. Не искам да слушам, как съм опитвал да помогна на някои хора, и други да ме плюят затова.
Финала е, че трябва да получа плаки от Киро, дето таблото да работи правилно, ако пък не ги получа ЧЕСТНО написах вече ПИСНА МИ.
Ще помоля за ключ, че темата отдавна излезе, от това за което беше.