Грешиш. Не си длъжен. Никой не е. Ти много сериозно приемаш това, което съм написал, защото имаш лично отношение. Аз не съм искал твоето мнение в тази тема, но ти пишеш. Твое право е да кажеш какво мислиш. Без значение каква е причината. И никой не е длъжен да чете какво пишеш. Нито да се съобразява с това, което пишеш. Същото важи и за мен - нито сте длъжни да четете, нито да се съобразявате. Колкото до това дали аз или ти имаме право да пишем в обявите на други потребители - да, имаме. Това е форум. Който пише тук, трябва да е готов за позитивен или негативен коментар. Сайтовете за обяви, където коментарите не са позволени са други. Тук не е сайт за обяви, а форум на феновете на ФВ. Всеки регистриран има право да пише. Какво и къде е определено в правилата, а спазването им е работа на модератори и администратори. Постоянно намекваш, че не получавам това, което зааслужавам, но ми е интересно как го разбираш? Как разбираш колко често ме предупреждава някой от екипа, дали съм "бил в модула"? Скоро не съм бил. Ако редовно докладваш мненията ми, които, според теб, са в нарушение на правилата на форума, вероятно скоро може да го посетя. Но това не означава, че ще престана да пиша това, което мисля. Ако начинът ми на изразяване не подхожда на ФВ форума, рано или късно ще получа бан завинаги, ти ще почерпиш и всички ще бъдат доволни и щастливи.Pokerstars написа:... И ние сме длъжни да му четем глупостите.
Бъди по-позитивен, яж, пий, носи си новите дрехи и си карай колата така, сякаш няма да се развали!