Добър ден !
Апарата ми тече и ми трябват оловна съчма за да се реши проблема,но в ловните магазини не продават(проверих поне 3 магазина),дават цели патрони а аз не съм ловджия.
Който може да ми достави 1-2 различен размер за да се види коя ще стане,отивам до точен адрес в определно от вас време.
Благодаря
Търся ловджия във Варна
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- anatoli128
- Автомобил: MKIII T7847KT
- Двигател: ABS
- Контакти:
- pas1.8mi
- Автомобил: Passat B5
- Двигател: 1.8T AEB 1999
Re: Търся ловджия във Варна
Мини през магазин за Рибарски пособия! Кутия тежести е 1,5лв.По принцип съчмите трябва да са сцепени,но много често има и цели такива между другите.Това олово е по-меко от това за ловните патрони,и би трябвало по-лесно да се "размаже"!
П.П Ако си много на зор,дори можеш да си отлееш съчма по размер,от донора Рибарски,такива!Оловото се разстопява на котлона,в подходяща метална капачка.В някакъв материал(метал,дърво ...) си правиш отвор(не проходен,а само като фаска) с желаната по размер бургия.Разстопеното олово изливаш в отвора и готово!Полученото тяло естествено няма да е сфера,а по скоро конус,но за целта ще свърши работа,мисля!
П.П Ако си много на зор,дори можеш да си отлееш съчма по размер,от донора Рибарски,такива!Оловото се разстопява на котлона,в подходяща метална капачка.В някакъв материал(метал,дърво ...) си правиш отвор(не проходен,а само като фаска) с желаната по размер бургия.Разстопеното олово изливаш в отвора и готово!Полученото тяло естествено няма да е сфера,а по скоро конус,но за целта ще свърши работа,мисля!

Върни се в “ОФФ-Топик - други”